![]() |
Ajde ljudi, imam 10 invajta za SteamGifts kojih se ne mogu riješiti, pomozite mi :p
http://dl.dropbox.com/u/6471916/_Images/SG10.JPG EDIT: prvi 3 te 6. i 7. su još slobodni, požurite! |
Metro2033 je danas 2.5 eura..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bilo bi dobro da si možeš sam složiti bundle od recimo 5 THQ igara i dobiti popust na to. |
Citiraj:
|
ja si mozda ubodem metro... ovo sve ostalo mi je preskupo...
a sto se tice SteamGifts, odradio vec nekih 240 entryja, jos nista :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Taman kad sam kupio Metro 2033 imao sam dovoljno na Steam racunu da mogu upasti na steamgifts :) |
Potempkin slobodno meni :D
deadfish86Cro je id |
Citiraj:
4. po redu i zadnji 2 su ispucani, tako da imaš ih ohoho još, uloži bar trud za prepisivanje :fiju: |
Titan Quest Gold za 2.5€ (75% off)!
Ako ovo nije razlog za uzeti najbolji MP hack'n'slash onda stvarno :D |
Jel se moze uzet nekak sa US VPNa posto je razlika u cijenu za THQ pack 36% :\
|
Jedno off pitanje.
Jel prolazi možda Visa Electron od RBA kao kartica za plaćanje na steamu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako bude homefront za 2,5€ :D , svidja mi se njegov MP |
Ako ima na kartici onaj troznamenkasti kod, onda hoće. Ako nema, teško...
|
Ako bude kakva akcija na Red Orchestra 2, može me netko cimnuti na PM? Nemam account i ne znam kako idu ti popusti, ali uplatim trenutno na vaš tekući :D
|
U svakom slučaju ti treba račun na steamu da bi mogao igrat il dobit igru od nekoga tako da si ga moraš napraviti. A igra se lako rješi ako već nemaš paypal il karticu.
|
nova tura:
Homefront -50% hint: ovdje je 10 funti, nema poštarine ni carine jer je mala cifra; za cijenu na Steamu bolje uzeti Tomb Raider komplet koji je isto na popustu. |
vidim da niko ne komentira/kupuje - Duke Nukem Forever - 50% = 9,99€ :P
to cu kupit kad bude 2.5€ :D |
Citiraj:
Sada vidim da je na zavviu ~140kn s poštarinom, još dobijem i retail pakiranje. Ima šanse da će na Steamu skoro biti par eura ili mirne duše ovdje kupim za 140kn? |
Weekend deal: Celebrate the 15th anniversary of tomb raider.. 66% sniženje na 3 tomb raidera...
|
GTA na akciji..
http://store.steampowered.com/sub/4466/ koji se isplati uzet? samo bi jedan uzo od njih.. |
Meni osobno najbolji GTA je Vice City. :)
btw evo jedan invite kod za steamgifts, ako jos kome treba :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se GTA, 2, 3, Vice City, San Andreas, 4 i Episodes from Liberty City- 58 kuna...
To je, onak, dio povijesti :D Ja sam prvo mislio samo četvorku uzeti za 10€, ali onda sam tek skužio da je cijeli komplet 7€ :D T0mB1ll- puno hvala na obavijesti ;) |
problem je kaj je na kartici 25-30kn :)
možda u ponedjeljak uplatim još pa uzmem sve.... i tekući je suh ko barut.. |
kako mi je drago sto sam pogledao ovu temu...iako, sam se borio sa "redovnim odrzavanjem" servera banke, grrr...da bi prebacio lovu na web karticu...no, eto, skida se da se isntalira , pack GTA :)
|
..nema svoju temu igra a i ne zaslužuje :D , dakle Payday : The Heist. Ne gubit vrijeme ni novce. Najbži uninstall ikad.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:36. |