![]() |
"Ona 2 zuta" su ti za RAID (bilo koji, mozes nastelat jumperom ili u biosu), ostala 3 su sa ICH7R-a....i to bi ti opet taman bilo ;)
Da, daljinski je legendaran...iz kreveta si upalis/ugasis komp :D:D:D Da biram, opet bi uzeo P5W DH... |
AsRock conroeXfire,zbog cijene...ta ploča me spasila,da ne postoji morao bi na A64... :smoke:
|
haha sad je kao paćenje kad moraš preć na athlona64 :D
|
Abit AB9 pro, zbog kombinacije cijene/featurea.
@Thoroughbred - sta je P5B DLX otisla u vjecna lovista?? |
što mislite o ASUS P5W64 WS PRO? ima je u splitu u jednoj pc firmi za nešto manje od 2500kn
evo link: (56k warning!) http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=109572 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako se odlučujete na kupnju P5b Deluxe toplo preporučujem tj obavezno zvučnu karticu pošto onboard je katastrofa, krči dok radi i ne prepoznaje 5.1 souround.
|
Ova anketa je smiješna:smoke:
Po čemu je Asus P5W DH delux bolja ploča od Asus P5B DH delux??? Po svemu viđenom P5B delux idu i do 600fsb a P5W delux moraš moliti za 400fsb. Ja uvijek gledam po clockanju i šta se bolje clocka to je bolje:smoke: E sad ako je P5W delux zbog daljinskog: roller :bolja onda nek ekipa sa P5B kupi daljinski za 200kn 5puta bolji i ima 5 puta bolju ploču. Po vani svi kupuju P5B ili Abit aw9D-max.Zato što su to 2najbolje ploče za c2o.:cool: |
ma mislim da ni max fsb nije toliko bitan, kad je skoro svejedno da li proc radi na 400*9 ili 450*8 ( s obzirom da odmah moraš bolju memu imati )
bitno je koliko mhz možeš izvući iz svega toga što imaš. @teofil - svejedno te P5W šije za 1 fsb :D :D :D |
Citiraj:
Ti hladiš vodom a ja zrakom i šiješ me za 1fsb ali ne zbog ploce nego zbog proca ili eventualno temperatura:smoke: Vidi http://img389.imageshack.us/img389/6...6235830xn4.jpg Valid već imam:p |
Ali na istom fsb-u imam mrvu niži super pi, zar ne ?? to je onda do ploče, zar ne ??
jesi me skinuo u sup pi ?? .... vidim ja nema za***ancije, valja večeras skafander obuć i šišaj hehe : roller : |
Citiraj:
Pa moj najviše stabilni fsb je bio 436 a ti si 437 sad kad moj bude odvrtio na 438fsb vidjet ćemo. I da nema za***ancije više vrijeme je da krenemo ozbiljno:D Ovo je rat:D: DualWiel : cheers2 |
@vex@ Stvarno je vrijeme da se uozbiljiš.
Evo zasad samo validation,rezultat imam također ali neće biti zanimljivo ako ga odmah postam jer ide to jošššššš:smoke: :D :D :D http://img86.imageshack.us/img86/207...2420tg1.th.jpg Prolazi me polako prehlada:smoke: :D I btw;da prešišao sam te u super pi-ju imaš pod top 10:D I na ploči je još uvijek orginalni bios:D |
anketa ima glupe rezultate jer su ljudi glasovali kad je P5B tek izašla a zapravo nije ni došla u hrvatsku. Ali svejedno glasovalo se kako je kome pasalo :rolleyes:
|
Citiraj:
Šta reći;sto ljudi sto čudi:D |
a zato sam i napisa ono u prvom postu šta sam napisa..... da ne glasa svaka bena :D
|
Ja nisam glasovao jer je moj favorit Abit AW9D Max :p
|
Ni ja nisam glasovao jer ne volim glasovat :)
Favorit hmm neznam, AW9D Max? Trebao bi se malo igrat sa njom al koliko vidim layout je koma. |
Citiraj:
|
Meni je layout ok,nema natezanja kablova sve je OK raspoređeno.
I taj 1pc slot mi ne igra ulogu jer ga NIKAD ne koristim,ja bi volio da ga ni nema.Zvučna se dobije s pločom i to jako dobra e sad ako mi se gleda Tv upalim ga:D Bla bla... |
Integrirana zvučna i jako dobra, hmm niski kriteriji ili :D
|
Citiraj:
Da,da ili:D |
odlicna ploca, steta sto ima samo 1 pci...meni bi trebala bas 2 za tv-karticu i zvucnu...jer onboard zvucne su jednostavno-drek
|
Citiraj:
Ali da ubodem zvučnu i od 2soma kuna teško da će ljudsko uho osjetiti nekakvu posebnu razliku.Meni je ova zvučna iznenađujuće dobra imam z-5500 i probao sam ih i na drugoj zvučnoj malo skupljoj i nisam vidio ništa posebno u zvuku.Tako da nema potrebe za panikom. E sad ako imaš zvučnu i Tv karticu već od prije to je nešto drugo;) :D |
A gledaj, sada ti trebaju (barem meni) min. 2 PCI utora...kako je Phoenix rekao, zvucna i tv-kartica...a nedaj Boze da slucajno jos kupis DVB-S/T karticu, pa di ces onda?? Mislim, ok je to sto se prelazi na novi standard i sve, ali onda moraju i proizvodjaci polako pocet proizvodit komponetne za pci-x, sto im se jos ne isplati....tako da....
Ja sam isto razmisljao o toj MAX-ici, ali me odbio samo jedan PCI slot... |
zapravo...meni je pasalo samo par ploca na trzistu kad sam kupovao...aw9d ima 1 pci utor i to je lose. p5b ima nezgodan polozaj pci-a (p5b dlx je imao bolji raspored, ali mi je bio preskup)...tak sam dosao na gigabyte :D...
|
Citiraj:
U krajnjem slučaju ako mi ikad to bude toliko trebalo lako kupiti novu ploču možda i Abit nabaci neku aw9d sa 4 pci slota za one kojima su potrebni:) Hebat ga ništa nije savršeno to je barem Jasno. |
Ma ni PCI utori više nisu neki problem. Dva su uvrh glave, zvučna i tv kartica, pa čak i ako se ide na DVB S/T. Već ima i analog i digital tv kartica sa PCI-E utorom.
|
http://www.vr-zone.com/?i=4349&s=2
Evo je : goood : "...This is just a preview to whet yout appetite." ;) |
Koji im je vrag da stave na SB onu zujalicu? Svi stavljaju pasivce, ali DFI ne zna se maknuti od zujalice, još od doba LP s939... Dumb Fucking Idiots...
edit: BTW, P5W mi ima jednu genijalnu stvar, sitnica je, ali GENIJALNA. Znate PW-ON, Speaker, LED, Reset konektore koje treba svaki put ponovo pikati kod micanja ploče? E, kod p5w se dobije konektor na koji se svi ti konektori prištekaju, a onda se on upikne na ploču jednim potezom. Stvar je genijalna i zbilja bi trebala dolaziti sa svakom pločom. |
Q connectors meni se čini ;)
zgodna stvarčica :) Ima i P5B dh |
ima i moja p5b to, super sitnica
inaće ova DFI izgleda stravično, zaslinio sam: nuts : , samo onaj vent kada ga vidim preko monitora mi dođe da ga iščupam od tamo, "back to the primitive":fuming: |
Citiraj:
|
Hmm, meni se učinilo da je to isti ventilator koji sam i ja imao na svojoj staroj LP. Ako su ga uspjeli stišati, super, ali svejedno mi nije jasno zašto stavljaju te male ventove kad mnogi koriste velike pasivce...
|
Citiraj:
U biti jos ne i znamo koliko se grije onaj chip kojeg hladi "zujalica" :D |
Kod ovih današnjih ploča sve više se vodi računa o smetanji komponenti (mada ima iznimki),ali moram priznat da asusova pasivan rješenja izgledaju jako dobro. ;) Svakako se više misli na položaj i veličinu/visinu kondenzatora i drugi komponenti nego šta se nekad mislilo to svakako moraš priznat...
|
Kombinacija P5W DH Dlx i Sonic Towera bi mogla biti potencijalno problematična. Gornji mostić na koji se spaja poluga koja drži ST prelazi preko reda od tri zavojnice oklopljene plastikom. Rupa kroz koju prolazi šaraf na mostiću se nalazi točno iznad srednje zavojnice. Isporučeni šarafi su predugi te treba naći kraće šarafe inače postoji mogućnost oštećevanja zavojnice ili nedovoljnog stezanja STa.
Gorki, dobro da si me podsjetio sa ovim svojim postom. ;) |
Evo ljudovi, pojavila se GA-965P-DS4 (rev. 2.0) : CoolRamb
Na službenoj stranici ne vidim druge razlike u odnosu na v1.0, osim "Quad Core Optimized" i "Conductive Polymer Aluminum Solid Capacitors". Možda sam slijep?:) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...me=GA-965P-DS4 |
Sky dobro da si to rekao,jer se gotovo svi proizvočači hvale s tim činjenicama kako vode računa o svemu i svačemu pa tako i o takvim novotarijama.
I najbolji griješe. Caligula nemoj se ljutit ali kad vidim taj Gigabytov cirkus od boja.... : baad : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |