![]() |
a jel bolji sapphire od powercolora
|
Citiraj:
ja bi sapphireu dao prednost jer dolazi sa 2 god. garancije , dok powercolor sa samo 1.5 god. u vemilu , mozda po kvaliteti ce mnogi reci da je powercolor inferioran , da im kartice odlaze i da ne radi kak spada , ali sve je to isto . ova konkretna kartica je tako jeftina jer nema temp. senzor , cooler je vrlo jednostavno i jeftino rjesen , ali sigurno vrijedi te novce . zato sam se i sam odlucio za takvu ali sa 256mb . Koju god uzmes - dobro ces napraviti . |
ok, i sad jos jedno pitanje sorry:
Ima li neke velike razlike izmedu xfx7900gs i x1950gt? ili je to ipak isto ko i prije, oni koji imaju nvidiu ce rec nvidia, a ovi koji imaju ati ce rec ati. |
Citiraj:
|
7900GS->X1950GT->7900GT->clockana 7900GS->X1950Pro->7950GT->clockana X1950GT->clockana 7950GT->X1950XT. Tako ide raspored snaga u novijim igrama :) Clockanu X1950Pro nisam ubacio jer se te kartice u pravilu ne clockaju. 7900/7950GT i X1950XT su tu samo kao orjentir. Di pise "clockana" misli se na taktove na koje te kartice obicno idu, neki prosjek.
Je li sad jasnije? :) |
jao kolko strelica :D btw. kolko je moguce klokat x1950gt sa defaultnim coolerom
|
Citiraj:
|
znaci da je sapphire ipak malo bolja?:)
|
Citiraj:
|
kao sto vidis nisam neki pro za klokanje i te stvari, tako da bi ju kloko samo onoliko koliko to stock cooler dopusta, e sad, koja je za to bolja=)
|
Za klokanje grafe ne trebas biti ni Pro ni XT ni Gt , samo ti treba jedno 20 minuta vremena i nadjes za grafu koji joj je max. :) ako ti se uopce neda zamarati uzmi neku Pro i opet ces dobro proci , neke ti odmah dolaze sa odlicnim sistemima hladjenja , recimo powercolot odmah dolazi sa ac2 kulerom koji je tisi i ucinkovitji od referentnih rjesenja :)
|
ma dobro, nego sam mislio na grijanje graficke, citam postove i svi imaju neke zalmane i sl. pa sam mislio da se i nemoze bas nesto dobro OCat sa stock coolerom. necu te vise zamarat, hvala na odgovorima:>
|
Lud sam pomalo stvarno od ovih grafa,može li mi netko napisati da li je 420W chieftec dovoljan za ovo čudo..imam agp x1950pro..od msi-ja..i srušio mi se, čitaj freezao komp,i WoW već 5,6 puta..dok sam imao x800xt pe..radilo je sve ko nuklearka..a sad,kao i kad kupiš nešto novo,svaki put problemi..
:chears::chears: |
Pogledaj moj sig. CF 2x1950gt na 400w napajanju
|
Ma ja sam garant nešto krivo spojio..čitam da idu 2 molexa u x1950pro..a ja dobio adapter sa samo 1 molex izlazom,drugi kraj ide u grafičku..i drukčijeg je oblika..ne znam kako spojiti 2 molexa da dobiva 2x18A struje na 1 ulaz...na tom adapteru..
možeš mi to molim te pojasniti..ubijam se s tim pola dana već...:chears::zdero2: |
Citiraj:
Mislim da to za grafu ne bi bilo ni najmanje zdravo:D Ruši ti se najvjerovatnije zato kaj je ATI malo zeznuo podršku za AGP grafe u zadnjih par revizija drivera...probaj zadnje Omega drivere-navodno je nekaj fixano. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:25. |