![]() |
Ja radim na "HIGHWAY 1", a ujoma me upravo skinuo na 14 th and Vine"
|
Pa to su moji auti, Nitro
|
Neki od mojih auta
|
Mazda
|
Vjerujem ali prvo si imao jedan screenshot s imenom nitro, a sada i TMan kojeg i ja koristim u igri.Čudno.:beer:
|
Evo ti jos mojih auta
|
Sentra
|
Cool
|
Napokon sam se i ja dokopal NFSU-a , igrica je zakon .
Ali imam jen problem , nakon kaj ju igram pol ili više sati nestane mi zvuk , i onda kad oču ugasiti igricu mi se restartaju windowsi . A je imal ko slični problem , i zna kak to popraviti ? |
EVO NOVI REKORD!!!
1 privitaka
Pogledajte:
|
Svaka ti cast
|
Citiraj:
|
freaky
|
!!!
|
Citiraj:
|
OPET NOVI REKORD
1 privitaka
Napokon sam prešao čarobnu granicu od 390kmh!!!
|
ovo je stvarno za svaku pohvalu!!
Mislim da nemam razloga sumljat! Na kojoj mapi! Jesi li to po mojim "uputstvima" :) ? |
INSTALIRAL SAM PATCH #3 I SVI SEJVOVI SU MI SE ZBRISALI ... VIŠE NEMAM SVOJEG AUTA ... I SVE STAZE MORAM ISPOČETKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
začudo profil mi je ostal .. ali to nije normalno .. sad opet moram sve izpočetka !!!! :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :argue: :argue: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
haha:D
|
Citiraj:
Ali dobro barem sad radi , a čak sam i del svu grafiku do kraja i ne šteka mi , to stvarno nisam od svoje grafulje očekival , da bu tak mogla delati ! Sad sam došel na isto gde sam i prije bil . Nego dajte rečite kad bum mogel ja kupovati auspuhe i svetla ? Imam reputation 2 i jako jako puno bodova .. uglavnom prije jeno 2 staze sam mogel prvi put ugraditi NOS ( tak da znate otprilike gde sam ) Nije mi to jasno kraj auspuha je znak 2 , sad neznam dal trebam imati 2 zvezdice ( kaj imam ) ili nekaj treče ? |
Evo sad sam pogledal style mi je 109158 i 2 zvezdice.
Pa kad bum mogel kupiti aspuh i svetla ? I kak morem napraviti screenshot ovo kak vi delate? |
Ne razumijem ovo tvoje pitanje za auspuh, ali odgovorit ću ti ovo za screenshote.Sve što trebaš je stisnuti print screen i pasteati u nekom programčiću za slike.
|
pa možeš i instalirat fraps i namjestit samo s kojom tipkom želiš da ti sprema sliku!!!Automatski ti spremi u mapu gdje je instaliran fraps!!
|
golf
|
Koji je za vas najbolji auto u NFSU
|
Acura RSX, Nissan Skyline, Mazda RX7.
|
Acura RSX ima dobar start ali nema veliku top speed
Ova ostala 2 imaju bolju top speed ali i za mene su ta 3 auta najbolji |
mazda rx je najbrži auto ali najbolji odnosno najljepši su hyundai tiburon i nissan 350Z
|
Citiraj:
|
Meni se Skyline ne sviđa zatop jer stalno prokliže ulijevo ili desno u startu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |