![]() |
Citiraj:
|
Easy as pie. :)
Otvori MBM opcije -> General -> ukljuci Scan for IDE hardrives... bla bla. Restartaj MBM. Opet pokreni settings, odi na Temperatures, klikni na koji sensor hoces i onda ispod izaberi disk. Normalno, sve to samo ako disk podrzava mjerenje. |
Evo uspio sam, hvala ! :)
HDD mi je na 39°C. Veki ajde da ne zamaram ostale, daj mi sve moguće podatke svog kompa pošalji mailom, seriju proca, ma sve... Ajde please, hvala. |
Bas su neki ljudi fanatici!:D
|
Citiraj:
heheheh Ma gle, kada svu volju i novce uložiš u nešto u što si zabrijao, onda kada ne ispadne baš tako, razočaraš se, no ne odustaješ pokušaš naći uzrok problemu :) :rambo: |
Citiraj:
GPU blok --> Mystificator CPU blok --> Mystficator NB blok ----> Dr.Ice Ventilator ---> 120mm Sunon na 5V Pumpa ---> neko talijansko smece 600l/h Cijevi ---->metara preko nekoliko (8mm vanjski promjer/6mm unutarnji) Radijator ---> Mystificator |
Citiraj:
|
Citiraj:
4 za kučište, 2 od napajanja, 1 grafička, 1 NB, 1 CPU No inače ih ima sve skupa 7 ili 8, ovisi kako mi se da :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
17432 3d maraka ima i svoju cijenu :D |
Citiraj:
|
Proc 35/CPUCool/ 1800+ na 2000,1.67v,SYSTemp 41...
|
Citiraj:
17432 |
Ma u sigu mu piše 17342!:beer:
|
Pa piše i na stranici isto toliko :)
Ma biti će i više, šta se sekirate oko toga :) |
Citiraj:
Pa ne vjerujem da sam dva put napravio isti tipfejler aaaaaaa!!! Ajmo opet 17342, jel dobro |
Sjedni!Odličan!:D :beer:
|
:D
|
v3ky ?!
Kako pak mjeriš temp. PSU ?!?! hehe, ne PSU, nego napajanju, da netko ne misli na psa :))) heheheh PSU = napajanje :) Mislim Enermax bi trebao imati diodu ili sl .. |
Citiraj:
Ako enermax ima didou il sta vec, mislim da ju mozes spojit na plocu i onda taj senzor ima smisla. Nisam ziher btw. |
1 privitaka
Ma zaboravi to s napajanjem.
v3ky POGLEDAJ, molim komentar !! |
Lepo lepo. :D
Cekaj da padnu tempe i ja kupim novo napajanje. :) |
Citiraj:
Koja ti je temp? Koliko ti je stabilna mašina na tim postavkama? |
1 privitaka
Citiraj:
a ako cemo se hvaliti evo i mene:D |
Hocemo cuti tempe i voltaze. :D
STRMX, jel stabilno na toj brzini. Jeben ti ja tvoje vodeno. :D |
Citiraj:
ali kad sam postigao taj rez bio je na 12v |
Evo svi podaci:
1.75 V idle-> 46°C full-> 58°C System-> 33°C Memorija na 4-2-2-2.0 Stabilno dok temp. ne dođe do tih 60°C, a to ovisi o uvjetima u sobi, to sam clockao kada je bilo malo hladnije, sada nije stabilno na toj frekvi, no bez beda radi do 2250Mhz ! Pošto je sada system od 35-38°C to ne šljaka stabilno, može do windowsa i sve dok CPU nije na 100% duže vrijeme. |
Citiraj:
Pa zar je istina da vrtiš colera na max. kak izdržiš tu buku !!!! Ja svog nikad ne vozim preko 4000 i to je pre pre bučno!!!! |
Je, volcano9 na 5000 je jos podnosljiv ali na 5500 je ko avion. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:52. |