De5tr0yer |
05.10.2006. 06:52 |
Citiraj:
Autor -ELF
(Post 534765)
mjesec-mijesec-mesec - isto sranje drugo pakovanje
|
e nije;)
Citiraj:
Autor McG
(Post 535681)
Vidim da se smajlek kotrlja, ali ipak...IMHO NFS je prestal biti "prava stvar" još tam u doba High Stakes ili Porsche izdanja. Zadnjih nekolko nastavaka je blago rečeno kopija prijašnjih (Hot Pursuit) ili pak jedno te ista kopija (Underground) stavljena u nastavke i ljudima predstavljena kao nova i inovativna...malo sutra. Zadnjih godina jedino kaj je bitno u NFS serijalu je ko ima kakav spojler, kolko se debilnih naljepnica da nakeljiti na auto, kolko zvučnika stane u gepek, kakve felge za ovu (ili onu) stazu izabrati itd....jer bez toga ti gospoda iz EA na daju ni da pristupiš utrci.
Bojim se da u NFS serijal, šteta automobila (kao jedan od glavnih faktora) više (nikad) ne bude stavljana, jer stvarno je teško gledati kak neko na ultra-turbo sređenom japanskom ljubimcu ostavlja prednji spojler na stazi, prilikom dodira/udara s nekim od drugih objekata u igri. Teško je gledati kad nakon 8 krugova taj isti japanski ljubimac sve teže savladava zavoje, zbog toga jer u svakom krugu na skoro istom mjestu syebal cijelo podvozje. Umjesto štete i ostalih (kiša/snijeg/razbijena svijetla) fakotora koji su itekak utjecali na konačan ishod urtke...svakim nastvakom se sve više forsira catch-up, asfalt da osljepiš, pun kup nepotrebnih gluposti...samo da se skrene pažnja, a stavi naglasak na još jedan klon Brzih i Žestokih.
|
sto se tice naljepnica na autu, ja ne stavljam nista osim jednostavnih vinyla, jer ne volim one naljepnice na staklima, iznad kotaca i na vratima.
jedan od razloga neoptimiziranosti MW je bio bas u tim sranjima po cesti koje si mogao pokupiti... probaj(te) smanjit world detail, tih stvari nece bit a igra ce ici puno glade...
i ja mrzim catch up, ali ebiga, ovo je postala cista arkada, tak da...
Citiraj:
Autor Chuby
(Post 536295)
joj kak bi bilo dobro da sad netko nastavi tamo gdje je Porsche stao i pomete cijeli taj Underground koncept :D
|
i da i ne. meni je bolje kod underground koncepta bas to sredivanje bilo kojeg auta, dok je kod ovog prije bilo isto tako prednosti i mana.
BTW, jel ko ima u MW golfa da je uzo otpocetka? moram se pohvalit da mi je top speed 416km/h (da dobro sam napiso, 416). jednom cu opet vozit po autocesti i snimit film, pa stavim. kad nadem vremena.
|