PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   NFS Carbon (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46101)

Problem 01.10.2006. 19:38

vidio sam nekakvi glupi filmic jurnjave na BUG-u i nisam bas prezadovoljni

G0RKI 02.10.2006. 15:50

Citiraj:

Autor Problem (Post 533496)
vidio sam nekakvi glupi filmic jurnjave na BUG-u i nisam bas prezadovoljni

Normalno lik ili nema veze ili se stvarno dobro pravi da nemoze jace kroz ćoše :D

Kad bi tribala igra bit kod nas?

-ELF 02.10.2006. 16:02

za oko mesec dana

De5tr0yer 02.10.2006. 16:46

Citiraj:

Autor -ELF (Post 534110)
za oko mesec dana

mjesec: wtf :

Mortal 03.10.2006. 09:08

U novom bugu sam vidio modanje. Sve precizno, spojler po dužini, širini, veličini sve do zadnjeg djela što hoćeš...

MW mi se nije svidio ali konačno ću u ovome modat....

SKYLINE

Hrconja 03.10.2006. 09:21

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 534146)
mjesec: wtf :

mijesec...ne..ipak bez i :D

Problem 03.10.2006. 10:59

Citiraj:

Autor Mortal (Post 534655)
U novom bugu sam vidio modanje. Sve precizno, spojler po dužini, širini, veličini sve do zadnjeg djela što hoćeš...

SKYLINE

Baš sam jucer gledal. MW je bio ipak malo prejednostavni...ovo ce biti prava stvar: roller :

Crais 03.10.2006. 11:05

Citiraj:

Autor Mortal (Post 534655)

SKYLINE

Napokon netko ko zna šta je auto :D:D: cheers2

-ELF 03.10.2006. 12:47

mjesec-mijesec-mesec - isto sranje drugo pakovanje

Alucard 03.10.2006. 18:21

sklyline najbolji auto i jedva cekam da ga mogu modat :)

Nasty_ 03.10.2006. 18:52

eh ak vec zelite nabrijavat aute i podesavat performanse igrajte nes ozbiljno a ne ovu arkadu : roller :

Vejita 04.10.2006. 11:10

Dali ste vidjeli filmic gdje ga lik nabrijava ( BUG 10 mj ) guba izgleda .

Problem 04.10.2006. 12:35

jesmo.....

Lihto 04.10.2006. 14:33

nisam još....al svakako čekam igru:D

MadBoY 04.10.2006. 14:59

Citiraj:

Autor xPsycho (Post 514877)
Unofficial NFS: Carbon Car List:
...........
37 - Volkswagen Golf R32

"kupit" cu igru samo radi ovog auta. Da nije njega ne bi je ni pogladao. Sva ostala sa liste mogu se sakrit pred njim : goood :

McG 04.10.2006. 15:00

Citiraj:

Autor Problem (Post 534708)
MW je bio ipak malo prejednostavni...ovo ce biti prava stvar: roller :

Vidim da se smajlek kotrlja, ali ipak...IMHO NFS je prestal biti "prava stvar" još tam u doba High Stakes ili Porsche izdanja. Zadnjih nekolko nastavaka je blago rečeno kopija prijašnjih (Hot Pursuit) ili pak jedno te ista kopija (Underground) stavljena u nastavke i ljudima predstavljena kao nova i inovativna...malo sutra. Zadnjih godina jedino kaj je bitno u NFS serijalu je ko ima kakav spojler, kolko se debilnih naljepnica da nakeljiti na auto, kolko zvučnika stane u gepek, kakve felge za ovu (ili onu) stazu izabrati itd....jer bez toga ti gospoda iz EA na daju ni da pristupiš utrci.

Bojim se da u NFS serijal, šteta automobila (kao jedan od glavnih faktora) više (nikad) ne bude stavljana, jer stvarno je teško gledati kak neko na ultra-turbo sređenom japanskom ljubimcu ostavlja prednji spojler na stazi, prilikom dodira/udara s nekim od drugih objekata u igri. Teško je gledati kad nakon 8 krugova taj isti japanski ljubimac sve teže savladava zavoje, zbog toga jer u svakom krugu na skoro istom mjestu syebal cijelo podvozje. Umjesto štete i ostalih (kiša/snijeg/razbijena svijetla) fakotora koji su itekak utjecali na konačan ishod urtke...svakim nastvakom se sve više forsira catch-up, asfalt da osljepiš, pun kup nepotrebnih gluposti...samo da se skrene pažnja, a stavi naglasak na još jedan klon Brzih i Žestokih.

Problem 04.10.2006. 20:44

smajlek se kotrlja zato jer zivim u nadi da ce ovo biti bolje od MW koji mi je bio previše monotoni (tolko i tolko utrka i napad na rivala). I ovdje mi se više sviđa što si sam možeš slagat spojlere, felge i te điđe-miđe. :beer:

Crais 04.10.2006. 21:25

Citiraj:

Autor McG (Post 535681)
Vidim da se smajlek kotrlja, ali ipak...IMHO NFS je prestal biti "prava stvar" još tam u doba High Stakes ili Porsche izdanja. Zadnjih nekolko nastavaka je blago rečeno kopija prijašnjih (Hot Pursuit) ili pak jedno te ista kopija (Underground) stavljena u nastavke i ljudima predstavljena kao nova i inovativna...malo sutra. Zadnjih godina jedino kaj je bitno u NFS serijalu je ko ima kakav spojler, kolko se debilnih naljepnica da nakeljiti na auto, kolko zvučnika stane u gepek, kakve felge za ovu (ili onu) stazu izabrati itd....jer bez toga ti gospoda iz EA na daju ni da pristupiš utrci.

Bojim se da u NFS serijal, šteta automobila (kao jedan od glavnih faktora) više (nikad) ne bude stavljana, jer stvarno je teško gledati kak neko na ultra-turbo sređenom japanskom ljubimcu ostavlja prednji spojler na stazi, prilikom dodira/udara s nekim od drugih objekata u igri. Teško je gledati kad nakon 8 krugova taj isti japanski ljubimac sve teže savladava zavoje, zbog toga jer u svakom krugu na skoro istom mjestu syebal cijelo podvozje. Umjesto štete i ostalih (kiša/snijeg/razbijena svijetla) fakotora koji su itekak utjecali na konačan ishod urtke...svakim nastvakom se sve više forsira catch-up, asfalt da osljepiš, pun kup nepotrebnih gluposti...samo da se skrene pažnja, a stavi naglasak na još jedan klon Brzih i Žestokih.

Pa ti igraj RBRally i sl. ako ti se to ne sviđa. Meni je NFSU1 genijalan, dvojka kako tako, malo dosadi, ali svejedno za***ancija za vozit, driftanje mi je super, i osobno jedva čekam da Carbon izađe.
Ako hoćeš štetu na autima, ostavljanje branika po cesti, kišu snijeg i ostale uvjete, a ne voliš modanje, felge i điđe miđe, onda ovo stvarno nije ni približno igra za tebe :beer: :beer:

McG 04.10.2006. 21:38

Citiraj:

Autor Crais (Post 536086)
Pa ti igraj RBRally i sl. ako ti se to ne sviđa.

Zahvaljujem na preporuci...

Citiraj:

Meni je NFSU1 genijalan, dvojka kako tako, malo dosadi, ali svejedno za***ancija za vozit, driftanje mi je super, i osobno jedva čekam da Carbon izađe.

Svako ima svoje veselje.: hello2 :

Citiraj:

Ako hoćeš štetu na autima, ostavljanje branika po cesti, kišu snijeg i ostale uvjete, a ne voliš modanje, felge i điđe miđe, onda ovo stvarno nije ni približno igra za tebe :beer:

Fora je u tome da je NFS to manje-više nekad imal. I štetu i vremenske uvjete i utjecaj istih na ishod utrke. Istinabog nije se sve dalo nemestiti i podešavati od najsitnijeg detalja ko danas, ali dalo se srediti kak je ko htel. Pogotovo s dolaskom NFS:HP2 i editiranjem .ini fileova...tam se dalo složiti sve i svašta...bilo s autom, bilo sa stazom. Di se je sve to u međuvremenu zagubilo...to znaju samo gospoda iz EA.

EDIT:

Citiraj:

Autor Milentije (Post 536113)
Ako je ovo navedeno tacno igru neces moci uopste pokrenuti. Razlog je nedostatak podrske PS-a.

Ovo ide mene ili nekog drugog?

@Milentije
OK...

Milentije 04.10.2006. 21:42

Samo da ne bude dosadno k'o MW i sve ce biti dobro.

@McG nije tebi nego nekome ko je rekao kako bi trebao nabrijat konfu za Carbon.

Vejita 04.10.2006. 23:08

NFS 4 je zakon imas sve i sve mores ukljuciti . Nema boljeg

Crais 04.10.2006. 23:40

Citiraj:

Autor McG (Post 536109)
Zahvaljujem na preporuci...

Jel ovo samo meni zvuči sarkastično ili? :) A ja sam samo dobronamjerno preporučio igricu koja bi ti se po mojoj slobodnoj procjeni svidjela više od NFSU1,2,MW, i NFS Carbona ;)

Citiraj:

Autor McG (Post 536109)
Svako ima svoje veselje.: hello2 :

Can't argue that!

Citiraj:

Autor McG (Post 536109)
Fora je u tome da je NFS to manje-više nekad imal. I štetu i vremenske uvjete i utjecaj istih na ishod utrke. Istinabog nije se sve dalo nemestiti i podešavati od najsitnijeg detalja ko danas, ali dalo se srediti kak je ko htel. Pogotovo s dolaskom NFS:HP2 i editiranjem .ini fileova...tam se dalo složiti sve i svašta...bilo s autom, bilo sa stazom. Di se je sve to u međuvremenu zagubilo...to znaju samo gospoda iz EA.

Gospoda iz EA su nanjušili lovu u igri koja će biti napravljena po FnF filmu, pa su odlučili NFSu staviti naglaske na nekim drugim stvarima i dodati mu sufiks Underground, što se, očigledno, nekome sviđa a nekome ne. Meni nimalo ne fali otpadanje branika :)

McG 04.10.2006. 23:57

Citiraj:

Autor Crais (Post 536260)
Jel ovo samo meni zvuči sarkastično ili? :) A ja sam samo dobronamjerno preporučio igricu koja bi ti se po mojoj slobodnoj procjeni svidjela više od NFSU1,2,MW, i NFS Carbona ;)

Nije sarkazam, ja sam samo fino zahvalil...ništ više.

Citiraj:

Autor Crais (Post 536260)
Gospoda iz EA su nanjušili lovu u igri koja će biti napravljena po FnF filmu, pa su odlučili NFSu staviti naglaske na nekim drugim stvarima i dodati mu sufiks Underground, što se, očigledno, nekome sviđa a nekome ne. Meni nimalo ne fali otpadanje branika :)

Bože moj, pa čak i u FnF nastavcima ima (uz sve ostalo) i štete...ali dobro, da ne idemo previše u OT.: cheers2

Chuby 05.10.2006. 00:31

joj kak bi bilo dobro da sad netko nastavi tamo gdje je Porsche stao i pomete cijeli taj Underground koncept :D

De5tr0yer 05.10.2006. 06:52

Citiraj:

Autor -ELF (Post 534765)
mjesec-mijesec-mesec - isto sranje drugo pakovanje

e nije;)
Citiraj:

Autor McG (Post 535681)

sto se tice naljepnica na autu, ja ne stavljam nista osim jednostavnih vinyla, jer ne volim one naljepnice na staklima, iznad kotaca i na vratima.
jedan od razloga neoptimiziranosti MW je bio bas u tim sranjima po cesti koje si mogao pokupiti... probaj(te) smanjit world detail, tih stvari nece bit a igra ce ici puno glade...
i ja mrzim catch up, ali ebiga, ovo je postala cista arkada, tak da...
Citiraj:

Autor Chuby (Post 536295)
joj kak bi bilo dobro da sad netko nastavi tamo gdje je Porsche stao i pomete cijeli taj Underground koncept :D

i da i ne. meni je bolje kod underground koncepta bas to sredivanje bilo kojeg auta, dok je kod ovog prije bilo isto tako prednosti i mana.

BTW, jel ko ima u MW golfa da je uzo otpocetka? moram se pohvalit da mi je top speed 416km/h (da dobro sam napiso, 416). jednom cu opet vozit po autocesti i snimit film, pa stavim. kad nadem vremena.

demetrius 05.10.2006. 10:08

@ destroyer

416 ja s ni jednim nisam preko 380,nisam sve aute isprobo,ali sam baš golfa vozio,još imam trainer da imam eternal nitro,malo kopao po netu zna netko neki sajt za skinut aute za nfs:mw??(ne ferari spider i ne ostale police i ine aute u igri to imam)i nove staze??

Pikavac 05.10.2006. 10:54

ja sam bio kod njega kad je to odero, prvo sam mislio da sam pijan ili nadrogiran, ali kad mi je preko lana opro gallarda ko zeca malo sam se osvjestio....

De5tr0yer 05.10.2006. 11:16

Citiraj:

Autor demetrius (Post 536425)
@ destroyer

416 ja s ni jednim nisam preko 380,nisam sve aute isprobo,ali sam baš golfa vozio,još imam trainer da imam eternal nitro,malo kopao po netu zna netko neki sajt za skinut aute za nfs:mw??(ne ferari spider i ne ostale police i ine aute u igri to imam)i nove staze??

evo probat cu opet kad nadem vremena, ali prek tvojih 380 ide ziher... ni sam nisam vjerovo, sve unique upgrade imam na njemu.
Citiraj:

Autor Pikavac (Post 536461)
ja sam bio kod njega kad je to odero, prvo sam mislio da sam pijan ili nadrogiran, ali kad mi je preko lana opro gallarda ko zeca malo sam se osvjestio....

zaboravio napomenut pikavac da je i on imo sve uniqse.

demetrius 05.10.2006. 14:04

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 536476)
evo probat cu opet kad nadem vremena, ali prek tvojih 380 ide ziher... ni sam nisam vjerovo, sve unique upgrade imam na njemu.

zaboravio napomenut pikavac da je i on imo sve uniqse.

ma ja sam ubacio nečiju sejvanu poziciju s neta,ne znam da li ima unique upgrade,di se to vidi??

De5tr0yer 05.10.2006. 14:07

Citiraj:

Autor demetrius (Post 536577)
ma ja sam ubacio nečiju sejvanu poziciju s neta,ne znam da li ima unique upgrade,di se to vidi??

e u tome je caka;) ko ti kriv kad ne igras svoje:p
ne moze se vidjet nista, samo ak znas da imas unique.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:03.