![]() |
franzi vidim da mudro savjetuješ, samo ja sam bio u ovim vodama kad se ti vjerojatno nisi ni rodio!
|
Vjerujem ti. :beer:
Ono zadnje je bila šala, ali ono drugo stoji. |
Citiraj:
gdje mogu u zagrebu kupiti taj proc? :) |
Autronic ja msilim
|
masni gdje recimo rangira moj proc ako je opteron 165@2600mhz :)
2x1mb cache...da li su svi ovi novi inteli brzi od njega? |
ma nema ga nigdje još....
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
na cjeniku oni stave i po 2 tjedna prije nego stvarno dođe
|
To stave da privuku i imaju sigurne kupce Conroa
|
privuće vraga ako nebudu brzo imali ,slijedeći tjedan će ga biti svugdje
|
Brzina odlučuje
|
Citiraj:
eto, pa pogledaj malo testove i usporedbe...conroe na istom taktu (dakle 2.6ghz) RAZVALJUJE fx-a...:smoke: frANZi je dobro rekao - ak ti se da mjenjat ploču, proc i memu, onda nema razmišljanja, treba ici na intela...:beer: |
ma kad bi kupovo onda ne bi uzeo taj proc sto jedva "razvaljuje" intela, a cijena bi onda bila drasticno visa :)
|
kada ce conroe stici u msan ili vemil sutra pocije taj "navodni" tjedan dolaska conroe, ka negdje dođe u hr u neki vele prodaju msan il vemil, kaj ce tko javiti na pos je sam full zagrijan za: Intel® Core 2 Duo E6600, 2,4 GHz, LLGA, Socket 775, 1066MHz FSB, 4M, ATX, Intel EM64T, box
|
Koji će ti moj to?
|
Nema procesora do 15 ili čak 20.08 2006
|
Citiraj:
|
A i kad dođu, bit će 30-50% veće nego što piše u Autronic cjeniku, već par puta sam vidio takvu stvar kod njih.
Evo koliko koštaju npr u Njemačkoj, tako da sumnjam da su Autronicove cijene istinite: http://www.artl.de/shop/artikelliste...86b4c2dc2d3ce0 |
Citiraj:
zašto nebi jednom nešto i u hrvatskoj bilo jeftinije. Dobar primjer ti je da smo među prvima u svijetu dobili 7950 :clap: |
Citiraj:
Ve-mil: Intel Core 2 Duo E6400, 2×2.13GHz, 1066MHz, 775-pin, 2MB Novo! 2.546,32 |
To je OK, sad je taj taman u rangu sa mojim 3800+ x2 cloclanim na 2,5 GHZ,
Dobro i on s eda grdo kloknut, al ak su bitni novci, 3800 skupa sa plocom dodje 1500 kn . Past ce i njima cijene, vem-il vjerojatno tak drzi zato kaj ga sad jedini imaju. Citiraj:
|
Citiraj:
Jer i ja bi isto napravio da ga prvi dobijem. Jer kao šta smo svi primjetili ima ljudi koji svršavaju na conroe. : suicide |
|
Citiraj:
|
Upravo dobih informaciju od sefice prodaje ve-mila u splitu: conroe procevi su sigurno u prodaji od ponedjeljka... no nije mi odgovorila na pitanje hoce li cijene ostat ovako bezobrazno visoke...
|
pa kaj mislis to je entry level model...zapravo drugi najjeftiniji po redu a kosta 2 i pol soma...ma strasno
|
Po meni je to dobro. Kako se inače qrčit sa najboljim procom ako je jeftin i svak ga ima?
Ovako ko ga prvi kupi bit će najveća faca u kvartu, na forumu, a možda i šire : roller : |
MA DAJ ZA 2500 SOMA KUPIŠ BRDO TOGA PREVIŠE ZA CPU PREVIŠE
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:09. |