![]() |
Citiraj:
Znam da tvoja 7800 GT radi na kakvih 11-12c, ***************iga, ipak je ovo ATI:D |
Čuj ti fanATik jedan zagorski, znaš to dobro na što sam mislio. Da je u konfi ATijev pandan 7900GTX, zimi u Travnom ne bi padao snijeg...:D
|
Citiraj:
I tih. Tu nema zbora. Jednostavno sa svakom drugom grafom moraš raditi isto kao i nas dva-staviti Zalman:) Trebaš čuti kako se samo lijepo čuje XT ili XTX kad nafrljiš cooler na 95%... |
Čuo sam potresne priče ljudi koji su se preporodili stavivši Accelero X2 na svoje XT(X)ice... A za 7900GTX cooler je Mental rekao da je to prvi cooler koji mu ne bi palo na pamet mijenjati sa nekim Zalmanom ili slično, tako da mi je sve jasno. :)
|
Citiraj:
Daj kaj se javljas, Fleks te raskrinko, makar ja nisam htio:p:p:p:D |
Citiraj:
Čuo obe i stvarno GTX ima heben cooler i čak je dosta ''tih'' dok XT(X) ima hmmmm....poprilično glasan i iritirajući cooler no X2 ili VF900 to riješe... |
Ajde kad ste vec poceli s preklapanjaima oko hlađenja, kolko je vf900 bolji od 700-tke??
|
na 7900GT Extreme cca 5-7°C ali ona je ionako dosta hladna...
evo tu imaš i par slikica http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=6474&start=0 |
Citiraj:
Kaj se tiče buke na ATI-ju ljudi malo pretjeruju. Nije to tak strašno. U pravilu se bune oni koji potroše par stotina € na stišavanje kompa (isti oni koje ćeš drugi dan naći na Audio/Video/DVD sa pitanjem kaj kupiti jer im je 200W RMS-a nekak pre-malo):p |
khm... mislim da bu nas masni : giljotin : Machineg kaj smo mu opet zaspamali temu :D odo ja :burn:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dečki, dečki...ccc...:smoke:
@zed nemoj flejmat, ovu konfu sam upoznao tek 10%...još malo za***************ancije i idem preko 11k u everestu...ziher...:cool: ali nije to toliko do meme koliko je do proca...;) 630 nece preko 4500ghz, a ovaj ***************ački presler boota na 4900mhz...pa si ti misli... btw, da vidim super pi sa tvojim procom...u biti, da vidim najbrzi super pi na intelu opcenito...proc, je zed, NAJBITNIJA KOMPONENTA...i za super pi i za everest i za sandru i za 3dmark...;):beer: @jelc bil sam u slo...hehe...sad imam sve...radi se, radi se...uskoro...:beer: |
Znam stari da je proc bitan, on mene koci da te razvalim:p(al moram te malo potkurit sto se meme tice:))
Kingmax je dorastao zadatku ali 630 nije:( Kad bi se samo 631 domogo, ti bi lego za domovinu:p:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |