![]() |
Dajte molim vas sad te dobitnike objavite za tjedan dana. Di vam se žuri kad tak i tak obje silicijske pločice syssa dobiva?
|
Ma kakav syss to sve meni ide i jos ce mi ubacit kao dodatni poklon gtx770 sa recenzije one :D
syss nemoj me banat zbog ovog hahahah :D |
Zahvaljujem PCEkspertu, prvi put da nešto dobijem na nagradnjačama. :goood:
P.S. Sory syss. Kad prodaš GTX 570 možeš dobiti karticu uz dobre novce; koliko tisuća kn ti moram uplatiti? Još ubacim u kutiju zadnju betu AMD drivera, zapržene na Princo CD-u (RW, tak da možeš gore stavit nešto vintiđ, Ginger Lynn ili Branka Kockicu). :D |
Dan odluke. Nema PP-a, telefonskih poziva, etc.
Cestitam dobitnicima! :P :D |
Čestitke dobitnicima! Mogli bi objavit koliko je forumaša sudjelovalo, čisto da znam kolike su mi bile šanse.
|
Čestitam dobitnicima!
|
Di pisu dobitnici?
Ja nista nigdje nenadjem. |
Već sam mislio da sam lud, ni ja ne nađem!
|
Citiraj:
dakle gpu je riješen, onda ostaje još cpu za mene ili sam nekaj propustio? :D |
@mrdla & ostali koji cestitaju/traze dobitnike
Zajebava se ekipa ;) (bar pretpostavljam :D , trebali bi biti poslijepodne izvuceni dobitnici) |
Znaci oni koji cestitaju i oni koji se hvale da su dobili, otpadaju :)
PS: mislim da bi bilo fer da se izvlaci medju onima koji imaju izmedju 830 i 840 postova :D EDIT: @xtreme96: znaci jedna nagrada ti, druga ja i to je to :) PS: ja prestajem pisat nove postove dok se neizvuku dobitnici, za svaki slucaj ;) |
Momire izgleda da cu morat napisat jos ~25 postova :D
|
Dobitnici su objavljeni! Čestitamo!
|
Čestitke!
|
Cestitke dobitnicima.
Znaci djabe ove nase fore, štela sa istim prezimenom, ono rodbina, nista nepomaze :D Da ima 1 nagrada i da se ja sam prijavim, opet nebi nista dobio... |
Citiraj:
|
Šta je syss? jesi dobio šta? :roller: :roller: :roller: :roller:
|
nemam pojma, nisu objavljeni dobitnici :D
|
Čestitke dobitnicima! Više sreće drugi put :)
|
OBMANA!!! :D
|
Zajebant :D
Stanje je ovakvo: http://www.pohrani.com/t/20/Wd/3fK36TkS/1/dobitnici.jpg a on bi htio da je ovakvo: http://www.pohrani.com/t/3n/Qg/38Oqe6Ze/dobitnici1.jpg Čestitam pravim dobitnicima. :) |
Ovo nigdje nema, ovaj syss samo provocira ovaj napaćeni narod, a javna je tajna da su ove nagrade ostatci ostataka hardvera kojeg moderatori podjele između sebe. :D
|
Puno hvala na nagradi. Nemrem vjerovati da sam neke dobil :D
Nadam se da bu vremena i para za plocu kad sklepam diplomski, pa da nabacim compare kod O.K. Corrala: i3 2100 vs fx4300, tocno u podne. (cad, vm, archive, games) Bolji bude imal cast produziti ili prekinuti 15 god intela (pa makar ostalim komponentama bilo neugodno zbog amd elektrona :D ) |
Čestitke dobitnicima! :)
hahahahah syss eto ti :P :D |
orginalno je bilo 5 nagrada, a samo dvije su došle do javnosti :D
|
Pretpostavljam di su ostale 3 :D
|
Hvala PC Ekspertu na nagradi. Baš mi je uljepšao dan. :)
EDIT: Hvala svima. :) |
čestitam :)
|
Čestitam dobitnicima, sisi ne :D
|
hvala svima na čestitkama!
:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |