![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bilo bi to vrlo kratko trajanje tog meča :D |
Jel vam to dolazi ovaj kaj je onak fino asistiral za gol?
|
da dolazi, došo je :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Pamić ostaje do kraja ugovora trener NK Karlovca (do kraja sezone 2010./2011.) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma tko god da dođe, tak je više postalo svejedno. Da nitko od desetak trenera koje je Maminjo izmjenjao ne valja, da je uvijek u trenerima problem, to je malo teže povjerovat... Istina da se Dinamo srozao da se ni moldavski prvak ne može svladat, ali za to sigurno nije kriv Zajec. Možda su on i Mlinka trebali zaigrat, teško bi bili lošiji od panjeva koji su igrali... |
Samo ako je potpisao ugovor sa dobrom otpremninom u slučaju otkaza prije isteka ugovora, onda je napravio dobar posao.
|
Ništa od novog trenera za sad, Ćuk će voditi ekipu, a dario šimić završio karijeru
http://www.24sata.hr/sport/cuk-privr...rijeru/185868/ |
|
Yeaaaaaah right kako bi bilo zanimljivo... :)
Zna on da bi ga ubrzo snasla sudbina kao i Zajeca, koji je trebao ostati da poslozi tu momcad kako treba. To je tako kad nemas igracki kadar (tocnije napad), a imas nadrogiranog tipa kao sto je Mamić koji se previse petlja u sve i svasta. Procitaj sto je Brko pisao, da covjek voli raditi sam i da je poseban. Tko god da sad dodje, nece dugo na klupi. Ali to je Dinamo, pa me i nije briga, bas ce biti ugodno sa titulom na Poljudu kad budem isa gledat Barcu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Decki nema brige oko Pamica, Karacic je Dinamov trener. Imam insajderske informacije :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za nagradu te castim ulaznicom na Poljudu po tvom izboru (1HNL. - da ne bi bilo posli =?#$!) :) @Lak Bravo svidja mi se kako razmisljas, samo panjinu nek uzmu i sve super za "tugu s juga" =) |
Citiraj:
Kaze da je sve sredjeno vec. e sada dal da mu je vjerovat il ne, nemam pojma. Fala na pozivu, al mislim da do daljnjega necu pratiti 1. HNL |
Citiraj:
A ti bi na UEFA tekmu - pa da mi se rugas kad ih neki jaci klub pregazi na Poljudu :D |
Znači neko vrijeme će bit prazan stadion i onda će mamić kao velik čovjek otić (sa xxx milijuna ojra u bentliju).
http://www.index.hr/sport/clanak/bbb...ca/506301.aspx |
ali ovoga puta neka se drže bojkota, a ne dve tekme ništa, pa onda eto ih natrag. niko da dolazi i gotovo.
|
A već su organizirali buseve za gostovanje u Gyor, mislim oko 250 kuna plus karta, sad ak se nebudu toga držali, mamić će se samo nasmijati
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |