![]() |
can't wait :D
|
Citiraj:
|
Hoće li biti pod LN2?
|
evo magarac bude uskoro..bez brige :)
|
@majo - ma kartica radi odlicno :beer: ajde dajte si malo truda pa dobro potjerajte taj cf, mogli bi zbilja biti jako zanimljivi rezovi
@razer - cini se, da, samo nemam adekvatnu opremu da se vidi koliko je 'odlican' ;) |
naravno da ćemo si dat maximum truda...možda čak nažicamo još jednu 5850..pa da to bude kak spada..uglavnom vidjet ćemo kak će bit
|
Citiraj:
|
Jeste se raspitivali za LN2 u Zagrebu? Vi ste najbrojniji pa biste mogli napraviti i najviše dobrih rezultata kad se skupite :)
|
i 1 u afterburner.cfg :roller:
|
btw: stupid queation: jer će nam biti dovoljan VX550 za dvije 5850 jer ja sam nekak skeptičan...ili bi bilo bolje stavit hx620 ili oba spojit čak...
|
Citiraj:
VX550 če vam bit dosta za te dve,malo bude gunđao al če odradit poso,al vidim da se tu spominju 5970 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@magarac: oke..fala :), prvo će doć na red 5850, a 5970 će jednom drugom prilikom..tj drugi tjedan možda :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@domagoj - pa spojite oba napajanja, nista vas ne kosta, a ne bi bilo zgodno da vam prdne nesta jer vam se to nije dalo
|
Ajd sredi nam nekog sponzora :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
DomagojX i Majo, pošteno čete se namučit da skinete moj rez.Ipak je tu jedna 5870 u igri koju čete morat nadoknadit a to znači da obje moraju potegnut debelo preko 1050mhz i proc na bar 4.65 s HTom. |
Da, s jednom nemaju šanse, mi smo se nakratko poigrali sa tri HD5850 i Xeonom na nekih 4.3GHz i imali oko 32.5k...
|
Citiraj:
Teško da če ga skinut i s dve 5850,mislim da bi obje grafe trebale radit blizu 1100mhz.Jedino kaj sam ja koristio običnu win 7 64 i tu možda izgubio par bodova, |
Ovako je to izgledalo kod mene neku večer kad sam benchao GTX260.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_7e74e817.jpg http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_1c638bd8.jpg Odlučio sam da se više neću vani smrzavati :D |
Trebao si i monitor vani ostavit :D
|
Prvi puta kada sam tako radio je i bio, ali sam kasnije nabavio produžni VGA kabel jer mi zna tu i tamo kenjat, sam od sebe mi se upali onaj menu sa postavkama pa moram gasit monitor i palit ga natrag. Jbg, stara raga... :D
|
Mislio sam na ovog T220, da ga malo ostavis na luftanju na -10°C :D
|
Ma lol, yeah right. Baš imam volje svaki puta skidat T220 sa stola gdje mi je inače komp i gdje radim... :fiju:
|
lako moguce da bi ga zadnji put skinuo prije servisa :D
|
Dizel, de ti baci neku svoju s.370 skalameriju na minus. Da vidimo koliko je zivahnosti ostalo u tim starcima. Ja imam nekakvog Celerona na 850, ali je ploča na kojoj se nalazi debilana teška tako da mu ne mogu skoro ništa.
|
Kod 370 platforme, posebice Tualatina, grijanje uopce nije problem[nikad mi nije presao 50°C u loadu ma koliko mu napona zviznuo], nego jednostavno ogranicenje arhitekture i memorije koja tesko ili nikako ide preko 160MHz. Takodjer, na plocama nema toliko opcija za OC kao danas...sa nekim recimo to normalnim postelavanjima je 1900MHz plafon za ovog 1.4-S, toliko sam ga i uspio navuci, a dalje su potrebni lagani zahvati na ploci. Ili nabaviti uber SDRAM koji moze piciti preko 170MHz sa naponom koji moze dati ploca tvornicki preko jumpera...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23. |