![]() |
Što si drugo mogao očekivati? Nije da si otkrio toplu vodu s tim postom...svaki dan se tepe jedno te isto...
|
Za one koje interesira ova tema (osim pampers gamers).
Pomalo mi djeluje napuhano ali u ovakvim situacijama razlika od 60% je i očekivana. |
Eto mislim da sam se odlucio za novi komp, pa da pitam za misljenje
Core i7 920 Gigabyte EX58-UD3R DDR3 6Gb (3x2Gb) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24 GeForce 9800 WD 500GB green edition Napajanje CHIEFTEC 450W Komp bi se uglavnom koristio na renderiranje u Cinemi, manje za igranje, ali za ono sto ja igram mi treba 5 puta slabije racunalo, tako da to nije ni bitno. Ne planiram OC... ok, lazem, vjerojatno cu se i sa tim poigrat, ali mi nije previse bitno. Ono sto mi je bitno je da racunalo bude cim tise, i da bude pouzdano. Ono sta me zanima je: 1. da li mi uopce treba 1600MHz DD3 ili bi mi bio dosta onaj na 1333Mhz 2. Da li mi je dostatno ovo napajanje koje sam naveo 3. koja je grafulja iz serije 9800 najtisa moguca. |
Citiraj:
1) ne, bio bi dosta i onaj na 1333....i ako ne koristiš 64 bitni os dosta ti je 3x1GB 2) ja bih uzeo corsair 450VX 3) neka sa pasivnim hlađenjem? |
...ili uzmes Asusovu 9600GT sa pasivnim hladnjakom ;)
|
Najvjerojatnije ce gore WinXP 64, pokazali su se daleko stabilniji sa 3DMax-om tako da cu moc iskoristit 6Gb memorije. a 1333Mhz je ipak 200kn jeftinija
Vidis 9600Gt pasivnu nisam ni skuzio, odlicna ideja Hvala. |
http://xtreview.com/images/Asus%20ge...ssive%2001.jpg
Imao sam tu karticu par dana i premija je za nas deckice koji se vise ne igramo, a moze i pokreniti pokoju igru...ako te zena i djeca nazivciraju :D |
Citiraj:
Ionako jos igram samo AmericsArmy, i to vise radi druzenja, nego igranja... |
Citiraj:
PS: ja nikada neću odrasti iako sam već prešao 3 banke pa se tako radujem naslovima kao AA3, OPF2, raznorazim simulacijama....itd... |
Jedna je stvar ne odrasti, a druga stvar ne imati vremena ili bolje receno igrati se s djecom, a ne s botovima :D
|
Citiraj:
|
osobno bih išao na wd black series nego na green ..
znao sam imat nekad problema s sporijim hdd i renderiranjem .. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |