![]() |
Citiraj:
Sent from my M2011K2G using Tapatalk |
Napravite familiju i onda aktivirajte premium preko Indiji s onom Apple forom. Stavio sam upute prošle godine al su obrisali, ima na bug forumu upute
|
ekipa nije "premijum" YT u pitanju
ali jel i vama treba 10-15 sekundi da pokrene neki video na PCju? baš frustrirajuće, nekad je krenuo unutar pola sekunde... |
ne...
|
Koji browser?
|
Citiraj:
To mi zna radit brave preglednik, nekad je sve radilo normalno ali ovako tjeraju ljude da kupe premium. |
To je bio feature youtuba gdje su namjerno usporavali startanje videa, ja vec jako dugo na FF i na uoriginu imam ovo i ucitavanje videa radi u roku od par sekundi, kao Bravu radi brzo bez adblocka.
Ovo je jako staro, mozda je nesto i visak Citiraj:
|
Citiraj:
Otišao sam na komp, provjerio da mi slučajno ne nedostaje para na računu, ali ima još podosta love i izbacilo mi je da moram za način plaćanja (jedini) staviti nekakav UPI indijski pa sam to otkantao :stoopid: Druga stvar - logout iz pravog računa na iPad-u i ulogirao se s Indijskim (samo store) i tamo bez beda reaktivirao pretplatu preko Apple-a. Čekam dva dana pa da vidim jel će skinuti pare i nastaviti ili će mi reći bye bye ;) |
i meni je jucer nesto iskocilo na musicu a i na yt,ali nisam ni citao...takoder preko indije imam...moram provjerit
|
Meni jučer ujutro normalno došao mail da se produljila pretplata. Za sad nije ništa iskakalo po jubitou
|
ako tko koristi (ili jos ne koristi) SmartTube na Android/Google TV uredajima, stigli su friski apk-ovi pa ih instalirajte.
https://github.com/yuliskov/SmartTube/releases Citiraj:
|
Dakle, nakon nekoliko godina morao sam se oprostiti od svoje argentinske obitelji. Nikako više nisam mogao aktivirati.
Uzeo dva slota na https://app.spliiit.com 4,32 EUR komad |
Zanimljiv servis, probam prvo direkt.
Trazim yt premium hrv family za 2 clana ako neko ima slobodnih mjesta. thx ponude u inbox. |
Citiraj:
|
meni evo i drugu godinu zarednom proslo kao poljski student, isto oko 4e
|
Citiraj:
Bas sam ovo sada instalirao, čekam da mi dođe obavijest da se nekom uvalim Tnx nisam znao za ovo Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ma kak sam više manje tu na tapatalku lakše mi tak bilo.
Ne znam koliko inače traje da se objavi neki public share za premium. Jedan je objavljen ali su mi vratili novce jer me ne prihvaća. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:01. |