![]() |
Citiraj:
Club 3d ima tvornički OC model sa memom na 2358,i to smo lakoćom probili,2400 je kažem išlo,bez beda. Ako me pamćenje služi i Sapphire bi morao neki OC model imati 3870 serije. Možda je i u regulaciji voltaže problem na tom single slot modelu. Da su zalockali memoriju na 0mhz to nisam vidio dugo ni na jednoj kartici. Pogledaj ove bolesnike recimo - a ima ih dosta safirku : http://www.overclock.net/ati/281718-hd-3800-club.html @Dizel : probaj te XG drivere |
Toxic single slot. Ide kao nenormalan gore.
|
Imam plavu safirovu (onu uškopljnu šta joj fali pola kondića i faza). GPU stabilno do otprilike 880-890, a memorija do 1300-1350. Nisam se toliko igra s overklokom i tražija stabilne opcije ali mi je stvarno čudno da čovjeku safirka neće niti 1 mhz preko defolta.
buljo imas zmajeve u windozima kad si zadnji put napravija format c: ? |
1 privitaka
Dali mi netko može reći zašto je frekvencija grafičkog procesora samo 297Mhz
(original 776 Mhz) ! Tako mi javlja Riva Tuner V.2.09 Radi se o saphire 3870 modelu . Čemu onaj uskličnik , što to znači ? |
Citiraj:
|
Naravno, famozni PowerPlay ;)
|
Citiraj:
|
Zahvaljujem na odgovorima !
PowerPlay su mogli i ljepše prikazati a ne koristiti onu ikonicu za upozorenje . |
A sto bi ti htio, da ti kukurice svaki put kad snizi frekvenciju?! Ovako ti potiho spara strujkana ;)
|
Mene uopće ne obavještava, mrzim nekorisne obavijesti pa je ugašeno:)
|
Moja Safirka je stavljena za sekundarnu u CrossFireu i tako da je stalno u PowerPlayu :D
|
Evo rješio problem :D
Stavio sam nove drivere i išao još jednom probat. Za sad sam klokao samo sa Overdriveom :D i rezultat je sljedeći, GPU 840, mema 1306MHz (x2). Budem stavio Rivu pa da vidim šta ona kaže. Taman misliš kak mrziš Ati i onda te ugodno razveseli :D |
Overdrive ti napizdi karticu i vise nego sto moze, moju HD3870 Toxic je nakurio na preko 900MHz za GPU i oko 1350MHz DDR4...naravno da to nije drzalo DeepFreeze test u 3D Čmarku bez pucanja tekstura...
Bez ikakvih artefakata i pucanja tekstura je isla na oko 852/1310MHz testirano i provjereno ;) Ovu PowerColorku HD3870 PCS sa ZEROthermom nisam ni pokusavao klokenisati, i ovo mi je jednostavno prejako :D |
dej stari daj mi prodaj tu jednu 3870 :)
sto prije :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa vise nemam... prodal sam :)
nego dal se isplati uzet 3870 za 500kn bez gare... gigabyteova! |
Skupo za tu grafu bez garancije, 400 već da.
|
ah kad nitko tu od cijenjenih nam forumasa nece prodavat :smoke:
|
Citiraj:
Meni je prika isto 50 dana "kupova" 3850, a onda je popizdija, otiša u dućan i kupija:) |
eheheh al ja cu cekat :)
il cu uzat ovo za 500kn sta imam ponudu :) |
Citiraj:
Bolje malo pricekati . |
Citiraj:
kristijan ce nesto prodavat pa se nadam da cu ubost neke uskoro :) |
Mislim da je taj HD3870 best value for money.
|
Citiraj:
imam dfilan party ut nf4-d i stavio sam gore 3870 karticu,nakon instalacije kartice izbacio je neki pci device found,skinuo sam uaa bus driver,pokrenuo i sad vise nije neki pci device nego high def audio device,al jos uvijek ga nece instalirati kako treba? sta sada,i kako da disable-am to govno..... :chears: uspio sam,dakle problem solved"disable audio devices on high definition audio" i sve radi zasada |
Citiraj:
edit: nista tip je prodao.. pedercina! @zweitakt vidim da prodajes navedenu, doduse za malo previse pare... dal postoji mogucnost da snizis cijenu , pa da ja kupim onda :) |
Pa ja mislim da je bolji deal od ove nove 4670 jer je 256bitna...iako svatko ima svoje favorite.
|
pa da ocu tu 4670 bi ju kupio.. al ju necu , uopce me ne privlaci.. sprecificno trazim 3870, al naravno sad kad ja kupujem nitko ne prodaje... :smoke:
|
molim nikoga da se ne naljuti ali me zanima me jel jaca ova kartica ili 8800 gts?
nesto si racunam uzeti oko bozica eventualno,zavisi kakvo bude stanje s novcima. hvala |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:58. |