![]() |
Citiraj:
Kaj se brineš, kupil bu za sljedeću godinu Roman i novog trenera i pol momčadi:D |
Nebu. :) UEFA im je zaprijetila nakon kaj su dalie 50mio. funti za curicu. :) Novi trener je moguć. ;) Bilo bi super da prodaju torresa, zirkova, mikela te u paketu dofuraju Redknappa, Modrića i Balea. :p
|
Nek kupi Roman Iliju lončarevića-usrali bi se ko grlice kad bi ga vidli:D
|
Ma onog srpskog trenera "limeni" kad im se zadere.. AAAJMOOO DRROOOGGBBAAAA, DODAJ TU LOPTU BRE!!! PLOMIT ĆU VAS!!!! :D
UJ Ilija! :D http://www.index.hr/images2/221104Il..._arhiva600.jpg |
Citiraj:
|
Ništa od lyona danas,Real dobiva 100%....:)...Pa mislim Lovren igra u Lyonu,pa daj molim te,statistike govore drugačije,al danas Real dobiva....
Lovren o Ronaldu:"Cristiano Ronaldo je kao svaki drugi igrač,samo je malo bolji"....hahahah |
Pa šta nije ista priča bila sezone 2009./2010. ;)
|
Nije,nije....:)
|
Citiraj:
|
Dobre tekme, ali jedva čekam uzvrate. Lyon i Real ravnopravni, a Kopenhagen neće imat kaj izgubit.
Sve u svemu bit će zanimljivi svi uzvrati :) |
Citiraj:
|
Za*ebo te Anelka:p
|
Očekivao sam da će Kopenhagen izdržat barem do poluvremena,al ništa od toga,ode klada...:D
|
Ovi iz Tottenhama su isto teže panjine, umjesto da su napravili još veću razliku od Čelzija bikovi podanfaju 3:1:flyingey:
|
Citiraj:
|
Bravo Tottenham. :D Mislim da treba napomenuti da chelsea ima i tekmu manje. :D Bilo bi savršeno kad bi recimo chelsea i tottenham izgurali m.city ispod njih. :D
|
Bayern igra jako dobro. :) Samo da daju gol i izbace Inter. :) Iz utrgu za ligu prvaka ispadnu Inter, Milan i Barca...uf to bi bilo dobro. :D
|
Bogme je 80-a minuta a MU nemre zabit...
|
Evo ga. Krumpir je ali bože moj. :) Robben naravno odradio 90%. :)
|
Marseille 0 - 0 Man Utd, dosadna tekma, da se igralo još tri dana nebi niko zabio. Valjda bu United sredio to na Old Traffordu.
|
Citiraj:
|
nema fudbala bez njemačke ;)
|
Citiraj:
Bolje oni nego inter. :D |
Ja sam se sve nadal da bu Marseille uvalio kojeg MU ali ništa na kraju...
|
Uzvrati bi mogli biti zanimljivi, MU mora ići na sve ili ništa, isto kao i Real i Inter :)
|
Liverpool bez gola 160 min vs Sparta... strasno :(
EDIT: Fala k*rcu da su se uspjeli skrumpat :) |
Gledam upravo tekmu.
Neće pa neće u gol. A i igra treča postava. EDIT: A evo i gola :) Kuyt. Liverpool ide dalje :) |
Nek' su taljoši popušili, iako su mi i jedni i drugi livadići...
|
Borussia stukla Bayerna doma, i pokazala tko je gazda ove sezone :)
I Real kiksao kiksao, i ode Barcelona na +7 :) Jos nek Liverpool i Milan pobjede i savrsen vikend :P |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |