![]() |
Citiraj:
Meni je dobar Skyfall. Možda se uopće Bondovi nisu jako promijenili već je publika postala puno kritičnija. |
Ja sam napokon pogledao Hobbita, i meni je film odličan, eto :D
|
Mene je Hobbit skroz iznenadio, nisam očekivao da će mi se svidjeti :)
|
Citiraj:
|
Pogledao Oz-a novog...
Preporuka svim fanovima fantasy i sf-kind filmova, dovoljno odraslih u glavi da ne pišaju u gaće, da to nejdu gledati... Nije film toliko loš, ali za kino i je definitivno bacanje novaca, napravljen za dječurliju od 10-12 godina... 5/10 ocjena |
Iskreno, kaj si očekivao od filma? Pa i izgleda ko nekaj za klince od 12 godina. :/ Vidjela sam trailer, nije me se dojmilo niš nimalo.
Gledala sam Rise of the Guardians sinoć, odličan je. :) |
Citiraj:
|
Ne znam, čini mi se da je Rachel Weisz jedino kaj valja u tom filmu. :D Al bum pogledala pa javim, možda se iznenadim.
|
Citiraj:
|
Haha, evo, baš idem Up gledat. :D To još nisam gledala.
E da, The Smurfs - ajoj, koji užas. xD Nabavila sam za bratiće male to, kao, kad već imam, idem pogledat. Onak, ne. Jednostavno ne. |
Citiraj:
Up je super crtić ;) |
Lawless-ok film 7/10
End of watch-po inssrtima bi rekao da je ok al film je los 4/10 Stand up guys-fora film o "povratku" stare ekipe :) 8/10 Spartacus- odlicna serija steta sta nema glumca iz prve u sve tri sezone Na bolovanju sam pa udaram po filmovima |
Lawless mi je cisto ok, nesto za pogledat ako bas nemas sta drugo 6,7/10
I pogleda Dredda. Meni je film odlican, očekivanja nikakva, a jedan od najboljih novih "remakeova" (ovo koristim u jako sirokom smislu), nesto tipa expendablesi, samo bolje :D Problem je sta je prosa ispod radara ili ljudi ne znaju da je dredd zapravo lik iz stripa, prilicno brutalnog stripa, a ona verzija sa stalloneom u biti nema veze s originalnim likom. U filmu ce uzivat svi ljubitelji dobrog napucavanja, splatterfesta i naravno ako ih ima, fanovi stripa. Bas mi je drago da sam ga pogleda |
U 13 na hrt-u 3 je odličan film noir: night of the hunter :)
|
Pogledao jučer na HRT-u The Skin I Live In...
Nije baš za djecu i ekipu kojoj je Segal vrhunski glumac xD Vrhunska drama o bolesnom čovjeku.. Kak je film išao kraju tako mi je reakcija bila: :wtf2: 8/10 |
|
it's kind of a funny story - na preporuku kolege pogledali jučer žena i ja... rikavali smo od smijeha pol filma, odličan film, odlilčna priča, odlična gluma i odlična izvedba under pressure :D
zaboravih... gledao argo. toliko me se dojmio da sam ga zaboravio napomenut :D gluma assfleka je OČAJNA i reko neću gledat više ni njega ni njegov film i koji đavo me tjero pa makar i dobio oskare (za posebno veličanje amerike). |
može preporuka za anime tipa afro samurai, vampire hunter D, final fantasy the spirits within
hvala |
Pogledao Gambit [rate:5.5/10] 2,938 votes
. Tko voli engleski humor, svidjet će mu se iako nije od onih filmove gdje pišaš od smijeha. btw, tko još jednom voli vidjeti Cameron :nuts: u doljnjem rublju neka navali. |
Pogledao po 10. put:
I am Sam. Prejaka drama. |
Citiraj:
edit: našao sam. idem gledat. |
Citiraj:
ako budeš ima problema sa svojima, javi, mogu ja demuxat sub track pa ti pošaljem. |
Pogledao upravo Bullet to the Head - 2012 :goood: što reći , Walter Hill se vratio u i to u velikom stilu , sa ovim filmom!
Ovo i Gangster Squad i je konačno nešto za nas koji se smo odrasli na Rambu , 48 hours i sličnim filmovima i koji ne nosimo bijele Lacoste veste sa ljubičastim šalovima u 6. mj. Stallone je i dalje:care: unatoč godinama, ocjena : Walter Hill +Stallone "kik es"/10 :care:!! |
Citiraj:
|
ma ubit đuka sve to... eto šta :D
|
Citiraj:
|
Into the white odlična ratna pustolovna ajmo reć drama....na težini dobiva kaj je sve po istinitom događaju. Preporuke!
|
|
Hotel Transylvania - zabavan crtić. Vuče na Monster Factory jer se čudovišta boje ljudi. Svakako pogledati. Doduše, malo me razp***dila recenzija u Novom listu gdje je neko neuko čeljade od kritičara napisalo da je film 'režirao malo poznati animator Genndy Tartakovsky'. Očigledno da nikad nije čuo za Samurai Jacka, Dexter's Lab i sl. crtiće.
Taman odgledao Hotel kad na satelitu kraj Mars Attacks od Tima Burtona. Film je još uvijek totalno ludilo od komedije. U komentaru na teletekstu su napisali da je to najopičenija SF komedija, ujedno i klasik tog žanra. Ne znaš koja je scena luđa. Uspio sam uhvatiti zadnju gdje na stepenicama razrušenog Kongresa, kćer predsjednika Amerike uručuje ordenje. The scena - američku himnu svira mariachi band! Umro sam od smijeha. Tim Burton mi je ionako jedan od dražih redatelja jer mi se sviđa ta njegova opičenost i pozitivna opsjednutost horrorom. Da nema njega, Batman ne bi nikada ni zaživio. The scena u Batmanu 2 - Michelle Pfeiffer i njen Mijau! |
Django Unchained, jedan od najboljih filmova koje sam do sada pogledao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |