![]() |
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Mislim da ne se trebaš opterećivati s burn in osim ako ne držiš 12 sati dnevno statičnu sliku na ekranu.
|
Citiraj:
|
Ne kreće od nikuda. Ako se normalno koristi TV, bez ikakve pažnje, 99% neće imati burn in.
Ako stoji kao u kafiću 16 sati dnevno na CNN-u ili služi za prikaz feeda s CCTV kamere, tu se i na LCD-u upekne. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni kao krajnjem korisniku nije bitno kako se zove, sve dok imam pokriće da će mi se stvar popraviti na isti način kao u garanciji proizvođača. Čitajte uvjete i što piše u njima.
|
Ja upalim TV dok vadim krmelje i zaspem uz TV tako da stalno radi i može se zapeći neki logo od kanala.
Glupo mi davati 15000kn za OLED koji onda dobije burn-in. Za te novce mi treba pjevati i uspavanke, a ne da falša nakon 3 godine. Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Nakon 4 sata ti se tvovi uglavnom ugase po defualtu, meni je iptv ostao upaljen, dva puta, a zamrznula se slika ta 3-4 sata i nikakvog traga burninu. LG C9 odvrnuto ono logo burnin protection na high i to je to.
E da oled light je mislim na 60-70 i to mi je na granici da je presvijetlo. Na mobu koji ima 2.5 godine 6 sati Screen on timea dnevno, bez tih protekcija, vidim tragove burnina na notification baru i nav baru, kad upalim test, inače ih ne vidim. |
Citiraj:
Edit: Mislio sam na sony koji si linkao u zadnjem postu. Quotao sam tvoj krivi post |
ima li ko LG NANOcell TV .. prelazim sa panasonic plazme .. tv se gleda u malo širem kutu i iz tog razloga sam mislio ici na IPS panel a ne na VA (mislio sam nekakav QLED) .. zanima me veličina 49" jer mi je 55 preveliko (morao bih regal mijenjati)
|
Gledam si uzeti novi TV ako bude povoljno sada na crnom petku. Gledam OLED i najpovoljniji je philips. Trenutno iamm Philips 55put4900 model, služio godinama dobro podržava i novi HEVC ali bi ga volio zamijeniti oled-om.
Philips 55OLED754 Da li je dobar tv, smart opcije mi nisu nešta bitne. Čak bi volio da nije uopće smart al eto. Iskustva vlasnika? |
Imam ga ja, meni je super. Bila je dobra akcija na Mall.hr i ugrabio sam ga za cca 6700kn plus pekač kokica :)
Ima poprilično HDMI portova, OS mu nije nešto ali ga koristim s FireTV 4K i radi savršeno. Ima dosta opcija za štelanje slike, slika je izvrsna, zvuk je isto vrlo dobar iznenađujuće dobar za TV, Ambilight je super, sve radi brzo, odmah se pali itd. Ne mogu ništa loše reći, ima stvarno dosta opcija (moguće je recimo passthrough HDMI napraviti, podržava CEC pa se isti uređaj može koristiti s jednim daljinskim itd). |
Thx. Bio je nedavno u pevexu 6800 mislim isto. Nadam se da ce oko 6500 biti na crni petak. Za tu lovu nema boljeg tva IMHO. Dijagonala mi je dovoljna tak da, super. Isto imam firestick tak da smart funkcije ne igraju neku ulogu.
Ak bude uzimam ga definitivno. |
Mami mi je crko stari CRT. Kupio bi joj za rođendan (za 2 tj) tv.
Može preporuka jeftilena. Mora imat 4k, HDR, HEVC. Vidim da ima puno marki za koje nikad nisam čuo. Nešto cca za 3000kn. Dimenzije 40-50" (uglavnom bolje manje). |
Citiraj:
Hvala! |
Citiraj:
https://www.elipso.hr/audio__video/t...-50PUS7505-12/ Vidim da podrzava i DTS sto mi je ok. Jel ima netko iskustva sa tim modelom? |
@Chandler
Ovdje imaš recenziju tog modela sa IPS panelom. A taj što se ti raspituješ ima MVA panel. https://youtu.be/9b0uSJ2rNe8 |
Tema se ne zove koji phillips tv kupiti , procitajte jos jednom ime teme. Sve postove koji su vezani za reklamiranje phillipsa brise, tebe zeljko cu javno zamoliti da forsiranje philipsa ostavis za tebe inace cu biti primoran udaljiti te do danjeg kao i zakljucati temu. KAd pobrisem sav phillips spam, otkljucavam temu.
|
Napokon :goood:
|
Citiraj:
https://www.svijet-medija.hr/art/tel...2-hevcs2/98784 |
Mislim da to treba niže, pogotovo za seriju iz 2019. Usporedi s ostalim dućanima.
|
U sancte imas isti tv ako placas sa masterom il maestrom za 7900
|
Citiraj:
|
Citiraj:
je , al moraš imat nekakav promo kod |
|
Citiraj:
|
Jel ovo k cemu? https://www.elipso.hr/audio__video/t...G-65UN74003LB/
Isli bi na upgrade,nezahtjevni korisnici,a ne zelim 5 daljinskih uz tv(radi novog signala). Pa da novim tv-om rijesim brige;) Ps. 5400 ispadne s visapremium kodom;) Popravio link |
Ne valja ti link.
|
Otprilike sličan odabir ako netko može komentirati.
LG 60un71003 za oko 4200. Eventualne mane oko nestandardne veličine. Čitam da na nekim mjestima to spominju. Ništa zahtjevno. Bitan je iptv i da čita fileove sa mreže, a koliko znam webos bi to sve trebao moć. |
60 inch je VA panel, znaci bolje crne manji kut gledanja, 65 inch je IPS bolji kut gledanja lošije crne. To je ono što ja mogu izzvuc iz specifikacija
|
Pozdrav,traži se novi tv ,55 do 5000 kn.Može kakva preporuka,preferiram sony ili samsung.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzeo nakraju onog LGa na ekupi.sa visa premium 4600 ispadne;)
|
Uzimam novi tv a sony ide na bubanj.Zanima me da li ima ista bolje od lg oled cx 55" tj. za 10k kn?
|
Citiraj:
Ali slika izgleda kao pixelizirana kao da je previše "sharp"-ana slika, neznam da li je do postavki ili do nečeg drugog. Kako je kod tebe? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:59. |