PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Phylip 19.02.2013. 20:02

Phone booth

Stuart Shepard finds himself trapped in a phone booth, pinned down by an extortionist's sniper rifle.
Collin Farrel u glavnoj ulozi.

Super film, napet i zanimljiv.

Semi-Pro

Jackie Moon, the owner-coach-player of the American Basketball Association's Flint Michigan Tropics, rallies his teammates to make their NBA dreams come true

Dobra komedija za ljude koji vole crni humor.

syss 19.02.2013. 20:52

oke mi je drive bio, gledao sam ga solo :p :p :p

liberal arts i waltz su chick, ostalo se baš i ne bi složio... ako i jesu chick flickovi onda su advanced chick flickovi :D

wnbeeeE 20.02.2013. 10:15

ajde ne kakati ako niste pogledali.

taj "chick flick" Liberal Arts je fenomenalan film. A kvalitetne komedije u filmu koliko god ti srce poželi. A danas je prava komedija u filmovima prava rijetkost.
9/10 ko iz šale, hvala syss-u na preporuci, ja i draga smo uživali :)

syss 20.02.2013. 11:09

meni je isto najviše sjeo upravo taj sa cijelog popisa... prije svega kvalitetan film, nevezano za žanr, odlična radnja, kvalitetna komedija, uvrnuta romantika sa genijalnim onim travarskim likom :)

wnbeeeE 20.02.2013. 11:53

Da, Nat, frajer je moćan. A i onaj IQ freak Dean se super uklopio u filmić.
A tek ona scena sa klasičnom glazbom i pokušajem komponiranja iste u hodanje kroz grad, ako se mene pita -> EPIC :D

Nije mi jasno zašto sam ja tek od tebe prvi put čuo za taj film, žalosno. No dobro, to je već jedna sasvim druga tema koju ne želim načinjati.

MuroF 20.02.2013. 14:22

win-win
prisilit ću se odgledat do kraja,još 20min,a onda se napit ili nešto,kako je dosadan i proziran :baad:

zhaccc 20.02.2013. 20:52

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 2341103)
Jesam, sve sam to gledala. Također neuvjerljiva izvedba. Velika disproporcija zgodnih glavnih likova i kriminalne glume. Meh.

Što, tebi Ryan Gosling kriminalno glumi?

Ammy 20.02.2013. 21:13

Meni je In time bio dobar filmić. A Matt Bomer :ljubavnaprvipogled: (doduše puno prije navedenog filma) :D

A Ryan Gosling mi je baš kjut :D (zadnje sam ga gledala u crazy stupid love)

Jel netko gledao pjevajte nešto ljubavno? Ja se spremam pa nikako ulovit vremena

Ladybug 20.02.2013. 21:25

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2342044)
Što, tebi Ryan Gosling kriminalno glumi?

Da, u tom filmu glumi kriminalno.

Pjevajte nešto ljubavno je super film! :chears:

wnbeeeE 20.02.2013. 21:26

Gledao sam ja. Neš fulat s tim filmom.

kian 20.02.2013. 22:11

Citiraj:

Sleep Tight/Mientras duermes (2011) - kućepazitelj s viškom vremena
Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2338425)
Meni je film jako interesantan! Nije za ljude koji ocekuju konstantnu akciju, ali radnja nije uopce usporena. Hvala na preporuci!

Citiraj:

Autor bor1s (Post 2338428)
Ja isto ovaj film preporučim tu i tamo jer je vrlo dobar.
Ljudi očekuju neku akciju i onda kad pogledaju ne znam kako dobar film ako nije taj tip komentar će biti da film ne valja, još usto gledaju na preskokce :fiju:

Odlično 1. faza položena, vidi se ste smireni i nemate problema uhoditi ljude... :)

Sad ste spremni za slijedeći lvl, ako ga pozitivno položite čujemo se za ozbiljan biznis. :D
A zadatak je Street Thief, trailer je bezvezni, ali ima početak filma da odmah vidite je li to za vas ili ne.

I u vezi vožnje: DRIVE Analyzed - Movie Review (SPOILERS)

zhaccc 20.02.2013. 22:19

Citiraj:

Autor kian (Post 2342092)
Odlično 1. faza položena, vidi se ste smireni i nemate problema uhoditi ljude... :)

Sad ste spremni za slijedeći lvl, ako ga pozitivno položite čujemo se za ozbiljan biznis. :D
A zadatak je Street Thief, trailer je bezvezni, ali ima početak filma da odmah vidite je li to za vas ili ne.

I u vezi vožnje: DRIVE Analyzed - Movie Review (SPOILERS)

Može! :) Inace pokusavam izbjeci trailere jer mi znaju pokvariti film. Eto za veceras je Street Thief!

@Ladybug

Nakon ove tvoje izjave sumnjam da se mozemo oko puno toga sloziti. Vidjeti cemo! :)

Mar 21.02.2013. 00:29

Daj Hard, loše, loše... sina bi dribalo zatući šipkom od osiromašenog urana.

Ladybug 21.02.2013. 01:05

Citiraj:

Zanimljivo! Kome se nije svidio Drive, definitivno pogledati. Nije ko da će mi se sad najednom sviđati film, ali uviđam da mi je mnogo tog promaklo u gledanju.

Gosling kao glumac mi nije prenio sve ovo kaj se u reviewu opisuje. NHF :)

MuroF 21.02.2013. 01:08

alex cross, neloše,neloše,nešto kao Luther samo cjelovečernji film :D

syss 21.02.2013. 01:14

alex ako voliš filmove tipa alex cross, nemoj ni gledat moje preporuke... mislim čisto da ti uštedim vrijeme ;)

@bagica... ne izvlači se sada, drive je jako dobar film i gosling je tu meni čist fajn odglumio i da... ne izvlači se sada! :D

zhaccc 21.02.2013. 01:25

Street Thief je takodjer dobar! Svidja mi se kako je odrađen mockumentary stilom, prica je interesantna... Ima puno takvih indie gemova koje je lako propustiti. Tako da kian, cekam tvoje preporuke! :)

Mommistake 21.02.2013. 10:37

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2342055)
Jel netko gledao pjevajte nešto ljubavno? Ja se spremam pa nikako ulovit vremena

Ja, i jedan od boljih naših filmova...

Nick7 21.02.2013. 11:04

Citiraj:

:goood: :goood: :goood:
Drive - stvarno izvrstan film :)
.. a nevjernici, neka pogledaju taj link.

Mad_Duke 21.02.2013. 18:19

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 2342235)
Zanimljivo! Kome se nije svidio Drive, definitivno pogledati. Nije ko da će mi se sad najednom sviđati film, ali uviđam da mi je mnogo tog promaklo u gledanju.

Gosling kao glumac mi nije prenio sve ovo kaj se u reviewu opisuje. NHF :)

Nekima je film odličan od prvog gledanja. Gosling je odličan u njemu, ali mu nikad neću oprostiti Notebook :D

wnbeeeE 21.02.2013. 20:01

isto ko sto ekipa ne oprašta pattinsonu twilight :D

Burko 21.02.2013. 21:46

veceras se pocastio sa dosta dugo odgadanim Terminatorom 2, special edition.

film mi je i dalje:care::care::care::care::care:. doslovce je valjda svaka scena razradena i izbusena u najmanji detalj, nakon mase SF serija i filmova pogledanih unazad ~10 godina (osim ST-a, ne filma), stvarno mogu reci da je ovo vrh. i akcije i SF-a.

iako znam da danas stvarno rijetko tko nije pogledao T2, ja sam jednostavno morao ga pogledati opet i niti najmanje nisam pogrijesio. jedan od onih koji nakon puno godina ne gube sjaj i zanimljivost.......

Rade0n 21.02.2013. 22:02

Pogledao Prometheus, genijalan film, 9/10.

Vidi se da su Ridley i ekipa proučavali sumeransku i ostale drevne kulture, čitali Erik von Danikena i Zechariu Sitchina i pretočili to u jedan jako dobar film, iako tu ima još gomila prostora za doradu priče i nove nastavke.

Uopće u film nisu ni trebali petljati aliena i cijelu tu plitku tematiku, potraga za planetom odakle su potekli inženjeri ljudi (Anunnaki) je sama po sebi predobra i daje gomilu prostora.

Nadam se da će se i nastavak orijentirati više na 'inženjere' baš kao i prvi dio, ako ga uopće bude.

P.S. Film slične tematike pod nazivom 1anunnaki se trebao prije par godina pojaviti pa je pod nerazjašnjenim okolnostima cijeli projekt prekinut, navodno zabranjen.

Mar 21.02.2013. 22:17

Citiraj:

Autor Burko (Post 2342992)
film mi je i dalje:care::care::care::care::care:. doslovce je valjda svaka scena razradena i izbusena u najmanji detalj, nakon mase SF serija i filmova pogledanih unazad ~10 godina (osim ST-a, ne filma), stvarno mogu reci da je ovo vrh. i akcije i SF-a.

Ovo je definitivno istina kod starijih klasika.
Baš sam nedavno pogleda Arnijeve klasike tipa Conan, T1&2, Total Recall i stvarno su kadrovi jebeni :goood:

Ti filmovi nemaju puno različitih setova i kadrova kao današnji, ali zato se svaka scena ureže u pamćenje.

panda505 22.02.2013. 03:10

čovjek zaslužuje svaki mogući oskar za koji je nominiran, bio mi je već dobar u Inglorious Basterdsima, ali ovdje, legendaran :D

Omerta 22.02.2013. 12:12

Totalno se slažem, fenomenalan je.. Evo odmah mi pada na pamet Carnage, uff kad se sjetim, koja gluma..

syss 22.02.2013. 12:20

Citiraj:

Autor wnbeeeE (Post 2342904)
isto ko sto ekipa ne oprašta pattinsonu twilight :D

kad smo kod njega unatoč tvajlajtu reko ajde da bacim pogled na cosmopolis... majko mila 20 minuta sam izdržao, shift-delete.

Ladybug 22.02.2013. 13:43

Koji je Patissonov film dobar LOL? Ni Water for elephants mu nije na čast.

Od novijih mladih glumaca mi je dobar Joseph Gordon-Levitt...

syss 22.02.2013. 13:53

nisam vidio dotično slonovlje, ali kad sam vidio kombo patinson, veterinar i putujući cirkus dobivam čudnovati sadomazo poriv da pogledam tu prometnu nesreću :D

bagica 50/50 i heshera si gledala pretpostavljam?

wnbeeeE 22.02.2013. 14:12

meni je bio čist solidan water for elephants.

ps. gledao sam neki interview gdje patinson govori kako je presretan što više nema twilighta, kako je jedva dočekao kraj s tim. Uglavnom gadno je flejmo po twilightu. Inače, super lik :)

evo, ako nekoga slučajno zanima:
http://www.youtube.com/watch?v=HBpNps3xATc

poor guy :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38.