![]() |
Phone booth
Stuart Shepard finds himself trapped in a phone booth, pinned down by an extortionist's sniper rifle. Collin Farrel u glavnoj ulozi. Super film, napet i zanimljiv. Semi-Pro Jackie Moon, the owner-coach-player of the American Basketball Association's Flint Michigan Tropics, rallies his teammates to make their NBA dreams come true Dobra komedija za ljude koji vole crni humor. |
oke mi je drive bio, gledao sam ga solo :p :p :p
liberal arts i waltz su chick, ostalo se baš i ne bi složio... ako i jesu chick flickovi onda su advanced chick flickovi :D |
ajde ne kakati ako niste pogledali.
taj "chick flick" Liberal Arts je fenomenalan film. A kvalitetne komedije u filmu koliko god ti srce poželi. A danas je prava komedija u filmovima prava rijetkost. 9/10 ko iz šale, hvala syss-u na preporuci, ja i draga smo uživali :) |
meni je isto najviše sjeo upravo taj sa cijelog popisa... prije svega kvalitetan film, nevezano za žanr, odlična radnja, kvalitetna komedija, uvrnuta romantika sa genijalnim onim travarskim likom :)
|
Da, Nat, frajer je moćan. A i onaj IQ freak Dean se super uklopio u filmić.
A tek ona scena sa klasičnom glazbom i pokušajem komponiranja iste u hodanje kroz grad, ako se mene pita -> EPIC :D Nije mi jasno zašto sam ja tek od tebe prvi put čuo za taj film, žalosno. No dobro, to je već jedna sasvim druga tema koju ne želim načinjati. |
win-win
prisilit ću se odgledat do kraja,još 20min,a onda se napit ili nešto,kako je dosadan i proziran :baad: |
Citiraj:
|
Meni je In time bio dobar filmić. A Matt Bomer :ljubavnaprvipogled: (doduše puno prije navedenog filma) :D
A Ryan Gosling mi je baš kjut :D (zadnje sam ga gledala u crazy stupid love) Jel netko gledao pjevajte nešto ljubavno? Ja se spremam pa nikako ulovit vremena |
Citiraj:
Pjevajte nešto ljubavno je super film! :chears: |
Gledao sam ja. Neš fulat s tim filmom.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sad ste spremni za slijedeći lvl, ako ga pozitivno položite čujemo se za ozbiljan biznis. :D A zadatak je Street Thief, trailer je bezvezni, ali ima početak filma da odmah vidite je li to za vas ili ne. I u vezi vožnje: DRIVE Analyzed - Movie Review (SPOILERS) |
Citiraj:
@Ladybug Nakon ove tvoje izjave sumnjam da se mozemo oko puno toga sloziti. Vidjeti cemo! :) |
Daj Hard, loše, loše... sina bi dribalo zatući šipkom od osiromašenog urana.
|
Citiraj:
Gosling kao glumac mi nije prenio sve ovo kaj se u reviewu opisuje. NHF :) |
alex cross, neloše,neloše,nešto kao Luther samo cjelovečernji film :D
|
alex ako voliš filmove tipa alex cross, nemoj ni gledat moje preporuke... mislim čisto da ti uštedim vrijeme ;)
@bagica... ne izvlači se sada, drive je jako dobar film i gosling je tu meni čist fajn odglumio i da... ne izvlači se sada! :D |
Street Thief je takodjer dobar! Svidja mi se kako je odrađen mockumentary stilom, prica je interesantna... Ima puno takvih indie gemova koje je lako propustiti. Tako da kian, cekam tvoje preporuke! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Drive - stvarno izvrstan film :) .. a nevjernici, neka pogledaju taj link. |
Citiraj:
|
isto ko sto ekipa ne oprašta pattinsonu twilight :D
|
veceras se pocastio sa dosta dugo odgadanim Terminatorom 2, special edition.
film mi je i dalje:care::care::care::care::care:. doslovce je valjda svaka scena razradena i izbusena u najmanji detalj, nakon mase SF serija i filmova pogledanih unazad ~10 godina (osim ST-a, ne filma), stvarno mogu reci da je ovo vrh. i akcije i SF-a. iako znam da danas stvarno rijetko tko nije pogledao T2, ja sam jednostavno morao ga pogledati opet i niti najmanje nisam pogrijesio. jedan od onih koji nakon puno godina ne gube sjaj i zanimljivost....... |
Pogledao Prometheus, genijalan film, 9/10.
Vidi se da su Ridley i ekipa proučavali sumeransku i ostale drevne kulture, čitali Erik von Danikena i Zechariu Sitchina i pretočili to u jedan jako dobar film, iako tu ima još gomila prostora za doradu priče i nove nastavke. Uopće u film nisu ni trebali petljati aliena i cijelu tu plitku tematiku, potraga za planetom odakle su potekli inženjeri ljudi (Anunnaki) je sama po sebi predobra i daje gomilu prostora. Nadam se da će se i nastavak orijentirati više na 'inženjere' baš kao i prvi dio, ako ga uopće bude. P.S. Film slične tematike pod nazivom 1anunnaki se trebao prije par godina pojaviti pa je pod nerazjašnjenim okolnostima cijeli projekt prekinut, navodno zabranjen. |
Citiraj:
Baš sam nedavno pogleda Arnijeve klasike tipa Conan, T1&2, Total Recall i stvarno su kadrovi jebeni :goood: Ti filmovi nemaju puno različitih setova i kadrova kao današnji, ali zato se svaka scena ureže u pamćenje. |
čovjek zaslužuje svaki mogući oskar za koji je nominiran, bio mi je već dobar u Inglorious Basterdsima, ali ovdje, legendaran :D |
Totalno se slažem, fenomenalan je.. Evo odmah mi pada na pamet Carnage, uff kad se sjetim, koja gluma..
|
Citiraj:
|
Koji je Patissonov film dobar LOL? Ni Water for elephants mu nije na čast.
Od novijih mladih glumaca mi je dobar Joseph Gordon-Levitt... |
nisam vidio dotično slonovlje, ali kad sam vidio kombo patinson, veterinar i putujući cirkus dobivam čudnovati sadomazo poriv da pogledam tu prometnu nesreću :D
bagica 50/50 i heshera si gledala pretpostavljam? |
meni je bio čist solidan water for elephants.
ps. gledao sam neki interview gdje patinson govori kako je presretan što više nema twilighta, kako je jedva dočekao kraj s tim. Uglavnom gadno je flejmo po twilightu. Inače, super lik :) evo, ako nekoga slučajno zanima: http://www.youtube.com/watch?v=HBpNps3xATc poor guy :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |