![]() |
2 bor1s
nisam očekivao akciju,niti mislim da film ne može biti napet ako nema 351 ubijen,30 slupanih auta i 56 explozija,ali dotični film mi uopće nije stvorio napetost,samo neko tupo ponavljanje i bezkarakterni glumci. |
Pogledaj još jednom film pa ako ti se ne svidi onda još jednom bez predrasuda :D
|
Ajde dobro, možda se nismo shvatili.. Meni je drek sinonim za nekaj kaj ima potencijala i onda me nekak ne "zadovolji".. Nije onaj tipični pis of šit, ak to mislite.. Možda sam ga krenuo gledati u krivo vrijeme, ili preumoran malo.. Budem mu dao drugu priliku, ali kak mi se čini bolje ne danas jer se sutra ništa neću sjećati :) :chears:
|
Sve 5, samo nije fer tako popljuvati film koji praktički nisi ni pogledao. Preskako si prvih 45min, a potom ugasio, mislim ono :D
Pogledaj ponovno, zna i mene tako uhvatiti.. django cu danas ici gledati po treći puta, a vjerujem da je dobar film makar se meni jučer činilo prvih pol sata dosta prosječnim. |
Mislim da nema smisla forsirati gledanje necega. Ako vam ne sjedne na prvu loptu ni ne trudite se gledati ponovo. Nije svaki film za svakog gledaoca.
|
|
|
Life of Pi...gledao s boljom polovicom na Valentinovo u nadi da će joj se svidjet (popljuvala je mene i moj izbor)...no čak i meni nije sjeo film. Ne...nije me ostavio pod dojmom...gemišt ! Ali pohvala za scenski prikaz !
|
Django dobiva "nastavak" :D
|
@Campeonato Dobaaar!!!
|
Life of Pi. :) Zanimljiv filmekl. :) Nije remek djelo ali je dobar. :)
|
Life of Pi meni super filmek, pogledao jučer Tintina.. E to je već crtić.. U nekim trenucima zaboraviš da gledaš animirani film... 9/10 moja ocjena...
|
Pogledao jučer Sin City na HRT2, moram reći jako čudan i bolestan film, ali vrlo dobar i to samo zbog Mickey Rourka i njegovih scena, a i zbog dobrih teta.
Vidi se i Tarantinov touch, taj čovjek ima neki opaki fetiš na žene koje barataju hladnim oružjem (Miho), ali i to je odlično ispalo. 8/10 |
Citiraj:
|
the master - gluma vrhunska i napokon da pogledam phoenixa nakon dužeg izbivanja, seymora da ne spominjem, priča je oke i uvlači dosta u tu svoju turobnost, možda i previše što je i dobra, a i loša stvar jerbo se nisam osjećao veseo nakon filma :)
flight - maestralan denzel, odlična dinamika radnje, totalno nisam očekivao takvu priču i stvarno je vrhunski prenesena, kraj kobajagi neočekivan, ali vješto izveden win win - e ovog morate pogledati, odlična priča, prava ljucka i topla... komičnih scena brdo (ne slapstick nego propisno inteligentno smiješnih), počevši od samog početka moonrise kingdom - totalno uvrnut film u uvrnutom svijetu, meni vrhunska zabava to rome with love - kajaznam... nit smrdi nit miriše, simpatično ostvarenje uglavnom, ako već volite ludi allena možda bolje pogledati midnight in paris liberal arts - prije svega vrhunska drama, pa tek onda romantika koja je izvedena na odličan način... stvarno sam uživao u filmu, jedan od onih nakon kojeg zapamtiš dijaloge i mišljenja. oplemenjuje. mala koja glumi ne znam joj ni ime je to odradila maestralno, nećemo je zadnji put gledati zasigurno. take this waltz - čak na traileru mi je bilo boring, ali ajde seth rogen mi je zakon pa reko da pogledam, tak je i bilo cijeli film ono ništa extra se ne dešava i onda zadnjih 15 minuta - BUM! sve se raspada, suosjećanja sa likovima pršte na sve strane - znači dobro :D end of watch - ovo je jedan vrhunski akcić/triler sa dobrom pričom, odličnim scenama i još boljim glumcima... obavezno gledati. to je to ukratko kaj sam sad na bolovanju odgledao... tko ne voli drame neka slobodno zaobiđe većinu ovoga. |
online HD filmovi, ima li netko preporuku?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jučer pogledao amejzičnog spajdermena,totalno se razočarao,glupavi glumac,nema neke mistike,akcije,pokvarenih bed gajza..loše
prijašnji mi puno bolji. |
Citiraj:
loš film, loša gluma....toby je bolji :p Hotel Transilvanija - nekako isprazan crtić, nema ono nešto a nekoliko smiješnih scena ga nebre spasiti, makar dobro su sprdali tvajlajt :D |
RED DAWN -2012 što reći! 10/10 , ouu je bičz ril muvi for ril men iz in d haus ,gledat ću ga još barem 2 puta
Originala se svi sjećamo zar ne:D? Prema tome , navalite! |
In Time - duuugo nisam naišla na toliko jbnu tematiku i TOLIKO lošu i neuvjerljivu izvedbu.
Ima tko kakvih prijedloga sličnih fiilmova? |
drive si pretpostavljam gledala?
|
Jesam, sve sam to gledala. Također neuvjerljiva izvedba. Velika disproporcija zgodnih glavnih likova i kriminalne glume. Meh.
|
nemaš pojma :p :D
pogledaj si gore moju listu... ako hoćeš glumu, pogledaj master, makar mi je film li-la i allena moš i nemoraš preskočiti. |
Citiraj:
Mislim, film ko film, gledao sam i gore, al nemogu progutat neke stvari koje su totalni BS. Ako gledam iz neke teen perspektive, film je ok, ako gledam iz svoje perspektive, zaboravit ću ga da sam ga gledao. I da, komentar nije na priču u globalu, već na ponašanje likova u nekim situacijama, ajmee. |
Ček, tebi je Drive bio dobar? :D Kaj te cura gleda dok ovo pišeš? :D
Gore si rezimirao sve chick-flickove koji postoje, a koji nisu chick flickovi, onda su Denzelovi filmovi za koje se ljudi u ovoj temi ne trude napisati SPOILER tagove, pa znam kak je završilo. Pogledat ću ovaj akcić sa Jake Gilenhallom! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |