PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

MuroF 15.02.2013. 19:02

2 bor1s
nisam očekivao akciju,niti mislim da film ne može biti napet ako nema 351 ubijen,30 slupanih auta i 56 explozija,ali dotični film mi uopće nije stvorio napetost,samo neko tupo ponavljanje i bezkarakterni glumci.

bor1s 15.02.2013. 19:12

Pogledaj još jednom film pa ako ti se ne svidi onda još jednom bez predrasuda :D

Mommistake 15.02.2013. 19:22

Ajde dobro, možda se nismo shvatili.. Meni je drek sinonim za nekaj kaj ima potencijala i onda me nekak ne "zadovolji".. Nije onaj tipični pis of šit, ak to mislite.. Možda sam ga krenuo gledati u krivo vrijeme, ili preumoran malo.. Budem mu dao drugu priliku, ali kak mi se čini bolje ne danas jer se sutra ništa neću sjećati :) :chears:

wnbeeeE 15.02.2013. 19:32

Sve 5, samo nije fer tako popljuvati film koji praktički nisi ni pogledao. Preskako si prvih 45min, a potom ugasio, mislim ono :D

Pogledaj ponovno, zna i mene tako uhvatiti.. django cu danas ici gledati po treći puta, a vjerujem da je dobar film makar se meni jučer činilo prvih pol sata dosta prosječnim.

zhaccc 15.02.2013. 20:45

Mislim da nema smisla forsirati gledanje necega. Ako vam ne sjedne na prvu loptu ni ne trudite se gledati ponovo. Nije svaki film za svakog gledaoca.

MuroF 15.02.2013. 23:25

http://www.imdb.com/title/tt1258972/

čisto za malo ubit vrijeme,volim te nerealne kineske fajte :D

Ladybug 16.02.2013. 00:11

Dakle ovaj film će biti dobar!

Trance (2013)

bixsy the king 16.02.2013. 12:03

Life of Pi...gledao s boljom polovicom na Valentinovo u nadi da će joj se svidjet (popljuvala je mene i moj izbor)...no čak i meni nije sjeo film. Ne...nije me ostavio pod dojmom...gemišt ! Ali pohvala za scenski prikaz !

Campeonato 17.02.2013. 23:02

Django dobiva "nastavak" :D

goc_mails 17.02.2013. 23:40

@Campeonato Dobaaar!!!

Hamm 18.02.2013. 12:57

Life of Pi. :) Zanimljiv filmekl. :) Nije remek djelo ali je dobar. :)

Mommistake 18.02.2013. 15:00

Life of Pi meni super filmek, pogledao jučer Tintina.. E to je već crtić.. U nekim trenucima zaboraviš da gledaš animirani film... 9/10 moja ocjena...

Rade0n 18.02.2013. 15:13

Pogledao jučer Sin City na HRT2, moram reći jako čudan i bolestan film, ali vrlo dobar i to samo zbog Mickey Rourka i njegovih scena, a i zbog dobrih teta.
Vidi se i Tarantinov touch, taj čovjek ima neki opaki fetiš na žene koje barataju hladnim oružjem (Miho), ali i to je odlično ispalo.

8/10

bixsy the king 18.02.2013. 15:19

Citiraj:

Autor Rade0n (Post 2339972)
Pogledao jučer Sin City na HRT2, moram reći jako čudan i bolestan film, ali vrlo dobar i to samo zbog Mickey Rourka i njegovih scena.
Vidi se i Tarantinov touch, taj čovjek ima neki opaki fetiš na žene koje barataju hladnim oružjem (Miho), ali i to je odlično ispalo.

8/10

Yes !:D Čudno i bolesno,ali me prikovao uz ekran i čudim se kako sam taj film propustio. San me savladao pa ga nisam odgledao u potpunosti...danas odrađujem zadnjih pola sata !

syss 18.02.2013. 20:34

the master - gluma vrhunska i napokon da pogledam phoenixa nakon dužeg izbivanja, seymora da ne spominjem, priča je oke i uvlači dosta u tu svoju turobnost, možda i previše što je i dobra, a i loša stvar jerbo se nisam osjećao veseo nakon filma :)

flight - maestralan denzel, odlična dinamika radnje, totalno nisam očekivao takvu priču i stvarno je vrhunski prenesena, kraj kobajagi neočekivan, ali vješto izveden

win win - e ovog morate pogledati, odlična priča, prava ljucka i topla... komičnih scena brdo (ne slapstick nego propisno inteligentno smiješnih), počevši od samog početka

moonrise kingdom - totalno uvrnut film u uvrnutom svijetu, meni vrhunska zabava

to rome with love - kajaznam... nit smrdi nit miriše, simpatično ostvarenje uglavnom, ako već volite ludi allena možda bolje pogledati midnight in paris

liberal arts - prije svega vrhunska drama, pa tek onda romantika koja je izvedena na odličan način... stvarno sam uživao u filmu, jedan od onih nakon kojeg zapamtiš dijaloge i mišljenja. oplemenjuje. mala koja glumi ne znam joj ni ime je to odradila maestralno, nećemo je zadnji put gledati zasigurno.

take this waltz - čak na traileru mi je bilo boring, ali ajde seth rogen mi je zakon pa reko da pogledam, tak je i bilo cijeli film ono ništa extra se ne dešava i onda zadnjih 15 minuta - BUM! sve se raspada, suosjećanja sa likovima pršte na sve strane - znači dobro :D

end of watch - ovo je jedan vrhunski akcić/triler sa dobrom pričom, odličnim scenama i još boljim glumcima... obavezno gledati.

to je to ukratko kaj sam sad na bolovanju odgledao... tko ne voli drame neka slobodno zaobiđe većinu ovoga.

dzajko 19.02.2013. 01:06

online HD filmovi, ima li netko preporuku?

zhaccc 19.02.2013. 02:06

Citiraj:

Autor Rudy (Post 2336739)
The Words
Jako dobro, samo cu to reci...barem 8/10 od mene

Fenomenalan film! Jos je plus sto sam fan gospodina Jeremy Irons-a!

Mad_Duke 19.02.2013. 08:02

Citiraj:

Autor Rade0n (Post 2339972)
Pogledao jučer Sin City na HRT2, moram reći jako čudan i bolestan film, ali vrlo dobar i to samo zbog Mickey Rourka i njegovih scena, a i zbog dobrih teta.

8/10

Tarantino nema praktički nikakve veze sa filmom. Tarantino je bio guest director samo na sceni kada se Dwight i Jackie Boy nalaze u autu i idu prema Tar Pitsima. Prije nego ih halta murjak.

bixsy the king 19.02.2013. 08:42

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2340440)
Tarantino nema praktički nikakve veze sa filmom. Tarantino je bio guest director samo na sceni kada se Dwight i Jackie Boy nalaze u autu i idu prema Tar Pitsima. Prije nego ih halta murjak.

Tako je ! "Bolesno i čudno" se ovdje treba pripisati Rodriquezu...Tarantino nema veze s ovim filmom !:fiju:

Rade0n 19.02.2013. 14:11

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2340440)

Pardon, moja greška, vidio sam mu ime u špici i odma ga povezao s curom i katanom :goood:

syss 19.02.2013. 14:12

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2340409)
Fenomenalan film! Jos je plus sto sam fan gospodina Jeremy Irons-a!

taj me čeka već neko vrijeme... baš bi ga danas mogao pogledati ;)

MuroF 19.02.2013. 14:14

jučer pogledao amejzičnog spajdermena,totalno se razočarao,glupavi glumac,nema neke mistike,akcije,pokvarenih bed gajza..loše

prijašnji mi puno bolji.

domis 19.02.2013. 14:48

Citiraj:

Autor MuroF (Post 2340823)
jučer pogledao amejzičnog spajdermena,totalno se razočarao,glupavi glumac,nema neke mistike,akcije,pokvarenih bed gajza..loše

prijašnji mi puno bolji.

:dobar::dobar:
loš film, loša gluma....toby je bolji :p

Hotel Transilvanija - nekako isprazan crtić, nema ono nešto
a nekoliko smiješnih scena ga nebre spasiti, makar dobro su sprdali tvajlajt :D

ivan77 19.02.2013. 15:07

RED DAWN -2012 što reći! 10/10 , ouu je bičz ril muvi for ril men iz in d haus ,gledat ću ga još barem 2 puta
Originala se svi sjećamo zar ne:D? Prema tome , navalite!

Ladybug 19.02.2013. 18:46

In Time - duuugo nisam naišla na toliko jbnu tematiku i TOLIKO lošu i neuvjerljivu izvedbu.

Ima tko kakvih prijedloga sličnih fiilmova?

syss 19.02.2013. 19:21

drive si pretpostavljam gledala?

Ladybug 19.02.2013. 19:32

Jesam, sve sam to gledala. Također neuvjerljiva izvedba. Velika disproporcija zgodnih glavnih likova i kriminalne glume. Meh.

syss 19.02.2013. 19:35

nemaš pojma :p :D

pogledaj si gore moju listu... ako hoćeš glumu, pogledaj master, makar mi je film li-la i allena moš i nemoraš preskočiti.

Pupo 19.02.2013. 19:40

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2340884)
RED DAWN -2012 što reći! 10/10 , ouu je bičz ril muvi for ril men iz in d haus ,gledat ću ga još barem 2 puta
Originala se svi sjećamo zar ne:D? Prema tome , navalite!

Ja baš htio napisat danas kak mi je film katastrofa. Izgleda da sam očekivao previše kad sam pogledao trailer.

Mislim, film ko film, gledao sam i gore, al nemogu progutat neke stvari koje su totalni BS. Ako gledam iz neke teen perspektive, film je ok, ako gledam iz svoje perspektive, zaboravit ću ga da sam ga gledao. I da, komentar nije na priču u globalu, već na ponašanje likova u nekim situacijama, ajmee.

S tim da nisam uzeo u obzir što .50 strojnica radi autu/busu a što je prikazano u filmu, i još masu scena al neda mi se premotavat još jednom film.

Ladybug 19.02.2013. 19:45

Ček, tebi je Drive bio dobar? :D Kaj te cura gleda dok ovo pišeš? :D

Gore si rezimirao sve chick-flickove koji postoje, a koji nisu chick flickovi, onda su Denzelovi filmovi za koje se ljudi u ovoj temi ne trude napisati SPOILER tagove, pa znam kak je završilo. Pogledat ću ovaj akcić sa Jake Gilenhallom!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58.