![]() |
Kako kupiti Google One ?
Turska ne prolazi za novo dodavanje, nakon unosa kartica piše da je pogrešna zemlja |
Ukrajina gone :/ Ide HR premium.
Kako mi je istekao premium na telki, YT je negledljiv na telki, imam osjećaj da je duplo više reklama nego na PC-u |
Ček, ne košta Google One 18.5€ za godinu dana? To su čevapi i pivo. :stoopid:
|
Preko Turske je 2.5€ Google One
UrbanVPN više ne prolazi u zadnjem koraku |
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Meni isto dosla obavijest da nisam više Argentinac, dal ovo preko Turske i apple ID-a jos uvijek radi?
|
I mene danas obavjestili da je dosao kraj nakon ravno 5 godina i potrosenih 92 eura. Bilo je lijepo dok je trajalo
|
Auuu, meni još radi Ruski (ne znam zašto sam prije 3-4 god Rusiju odabrao, jebiga), ali očito neće još dugo...
|
I meni stigel mail, nakon kaj sam kenjal po ulici 5 godina.
A niš, probal budem se poigrati još malo da reaktiviram ali ok, ionak 99% vremena gledam yt na kompu gde imam ublock :) |
Evo da javin da je Turska opet uredno naplacena.
A prije par dana sam dobija mail od Googla da azuriran nacin placanja. Placeno putem Revolut kartice. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Meni javili da nisam više Indijac :(
|
A gdje bude ta obavijest? Nisam dobio na mail vec na pc i vise to ne vidim.
|
Ja bija dobija na e-mail.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
argentina nakon vise od 3 god by by
|
I kod mene od argentina
|
Vidim krenuo novi val. Mene deportirali prije pola godine....
|
ja se još držim u argentini :)
|
Another one bites the dust..... Izgleda da su krenuli u obračun sa nama gaučosima....
|
100% neki forumaš nas cinka youtubeu pa skidaju 1 po 1 :D
p.s. argentina radi još uvijek. |
Onaj Daemon garant :D
|
Indija i dalje šljaka, jučer mi skinulo 299 rupija :D
|
Indijac ovdje, takodjer dobio jucer mail
|
Turska radi, dobio mail da dizu cijenu.
3.2€ na cca 4.35€. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Argentina, dobio mail nekidan. Skidaju pomalo ekipu...
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovih dana mi je znalo biti po pola minute i slično nekakvi prekidi, sa crnim ekranom, nekad reklama uleti, uglavnom ne, sad je opet po starom te izgleda da je to vječna borba između blockera i youtube-a. Koristim Chrome. Kod prijatelja koji ima Firefox su značajne "pauze", ali mislim da nije up to date sa ničim, moram mu to srediti ako se da. Općenito Youtube smatram odličnim izvorom znanja, vijesti, sadržaja...uvijek sa strane nešto se vrti i možda ako adblockeri izgube bitku, možda se ipak nešto plati za nastavak uživanja sadržaja. Ima bezbroj dobrih kanala i ako se podijeli na više ljudi nije kraj svijeta. Bokte završimo u kafiću i ode u jednoj večeri na runde 5x toliko :D Da nema npr. Youtube-a ne bih znao da će liberalke sada u štrajk sa se*om jer je Trump pobijedio. Pomislio bih da je do mene nešto jer me izbjegavaju odjednom. Štrajk će trajati 4 godine. Isprika na offtopic-u. https://www.youtube.com/watch?v=53JFQ5y1hog |
Ja imam Firefox pa mi je skroz znalo zablokirati odnosno javljalo poruku o nekoj grešci i bio crni ekran tako da video nije išao. A kod live videa je samo vrtilo u nedogled i nikad nije počelo puštati video.
Šta ti kažeš vječna borba između youtube-a i adblockera. |
Citiraj:
ja sam mislim od 2021. tamo...i dalje ide |
Uopće ne gledam Youtube jer ne stignem, vjerojatno otkažem.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam Argentinac od 2022 god... Prije toga u Indiji par godina dok me nisu deportirali... Do sada je prolazilo plaćanje mastercard debitnom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:55. |