![]() |
Čovječe jel to na ovom srednjem Silverstonu hepa filter naprijed ili me oči varaju ?
|
Filter od auta (Zracni). pa reko je u video :).
|
Zanimljivi koncepti vidjet ćemo šta će biti od svega toga dok krene u masovnu proizvodnju. U videu mi samo smiješno kako je očaran ovom dual-monitor rukom čista kopija ergotrona koliko mi se čini.
|
Lol ! Vidi stvarno..."car air filter" !:D
El ima to uopće smisla ? Kakav bi trebao biti učinak na protok zraka i prašinu ? |
ja sam svoje filtere maknuo..brzo se "štopaju" i blokiraju prolazak zraka
|
Dizem temu malo iz spavanja da pitam ima li igdje u EU da se kupi CaseLabs kuciste ? Ili je i dalje jedina opcija narudzba iz USA i placanje postarine kolko kosta i kuciste i cekanje 5-6 tjedana :(.
|
Pitaj u Uzi-u.
|
Citiraj:
|
Imaš ih ovdje:
http://www.gamingrigs.de/ Ali cijene .. ispadne jeftinije uzeti direktno iz SAD. Čisto informativno, koji model ciljaš? |
Kasnim
|
Citiraj:
Hvala za link. ciljam na Magnuma TX10 za "dupli" stroj tj. jedna strana bi bila za dodatne grafe a druga za sadasnju komfu jer u Corsair 900D nisam uspio nagurati vise od 4 grafe sa razmakom od 1 slota a htio bi 6-7. http://www.caselabs-store.com/magnum-tx10/ |
Auh :D
Ako ti nije hitno (i/ili ti se ne daju tolike pare), strpi se još malo pa vidi kakva će biti "nova" Thermaltake Premium double-wide kućišta, trebali bi ih izbaciti vrlo skoro. Pod navodnicima zato što su majstori lijepo uzeli i prekopirali CL, onako, skoro pa do zadnjeg šarafa. No koga zapravo briga, bit će neusporedivo jefinija i sigurno puno dostupnija; evo ti najave: https://www.youtube.com/watch?v=uQybMheCU6k (počinje oko devete minute) |
Citiraj:
Nekako mi se cini da bi mogla pasti tuzba od CL-a pa zato cekaju :). |
mogu oni kopirat u šaraf, ali će i dalje biti loši :D
|
Citiraj:
Nema tužbe, rješili su probleme - CL šef je čak poslao i službeno pismo isprike. Ne može si CL priuštiti tužbu tog tipa :) Negdje sam vidio da se spominje početak Q4, znači samo što nije. @ syss Istina :D Al ova barem ne izgledaju nakaradno. |
Citiraj:
Caselabs kad slozim ono sto mi treba ispadne oko 1400 EUR na ovom njemackom siteu. Nije puno manje ni u USA racunajuci pocetnih 950$ + dodatci od nekih 250$ a i njihove cijene su bez PDVa. Onda jos shipping koji kolko sam citao po forumu moze dobaciti i 400-500$ :(. Znaci ako me CL ispadne 10 000 kn a TT recimo 6000-6500 (nevjerujem da ce biti skuplje) za mene tu dileme bas i nema :D. |
ma znam, al neb ja mirno spavao da mi takav workstation spava u fermaltejku i to kopiranom :D
|
Imao sam TT Kandalfa LCS.
Naizgled lijepo kućište (i tada skupo), ali vrlo prosječne kvalitete. TT je šminka, ako hoćete kvalitetu onda nešto drugo. |
Citiraj:
Recimo moj prosli case Corsair 800D je bio bolje/kvalitetnije izradjen od sadasnjeg Corsair 900D i to na dosta mjesta ali dzaba mi to kad u 800D nije stalo to sto mi treba :). |
Citiraj:
Citiraj:
moj pozerski obsidian služi svrsi surfanja pr0na molit ću lijepo :D |
Citiraj:
|
Zaljubio sam se...
Sad mi Silverstone izgleda smiješno :) In Win 901 Koliko vidim, ima ih čak kod nas, po cijeni od 1500 kn, što je otprilike isto koliko me koštao Silverstoneov FT03 S istim dizajnom su još E-ATX model 909 i ATX model 904 Odbija lagano cijena od skoro 530€ za 909 i 280€ za 904... Ime je totalno glupo, ali dizajn je wow... |
Eto napokon i onih famoznih TT kućišta:
X71, X31 W100 recenzija Bome, nije loše, pogotovo za TT :D Zadovoljan sam (trenutno) s X9, ali da nisam .. ozbiljno bih razmislio o jednom od novih. |
Citiraj:
|
E sad da TT jos napokon ponudi W200 u prodaju i eto nam CaseLabs za "sirotinju" kod nas :).
|
A, da, na taj sam zaboravio. Valjda će i njega uskoro izbaciti.
|
Citiraj:
|
Evo, kažu ovdje $549 za WP200 (kućište+pedestal), samo kućište vjerojatno bar $150 manje:
Za takvu mrcinu - čini se na prvi pogled prihvatljiva cijena, ali treba pričekati recenzije. |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |