![]() |
Citiraj:
De ga i meni sredi za te pare :lol2: |
Neka kompenzacija je u igri al pitat cu, zasto ne :)
Poslano sa mog XT1572 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Pozdrav svima,
Isplati li se kupiti LG 55uk6100plb za cca 4000kn ili imate neku bolji ideju za TV u tom cijenovnom rangu ili do 5000kn. Hvala. |
Tribala bi mi preporuka za kupnju televizije.Koristicu televiziju za igranje PC igara jer cu spojit na televiziju kompjuter(uglavnon simulacije utrka auta i simulacija nogometa),gledanje videa sa you tube,gledanje satelitskog tv programa u HD rezoluciji i UHD rezoluciji(uglavnon nogometne utakmice),gledanje filmova sa ultra hd blu-ray playera,spojena ce bit i Nintendo switch konzola.Triba mi dijagonala ekrana 65 inch-a.Cijena maksimalno do 25000 kn.Moze bit ili OLED ili LED LCD.
|
uzmi najskuplji LG i to ti je to.
|
Uzecu onda C8.
Citiraj:
|
Odličan izbor:chears:
|
brutalan TV, javi dojmove kad stigne ;)
kolko love je 65"? vidim da je 55" 16 500 kn |
Citiraj:
|
Jel ima ko da je kupovao smart samsung tv?
Trebao bi ici u birtiju na zid Mogucnost wifi i/ili lan te smart iptv app Klasika, garancija sto veca, kao i ekran a cijena niža. Ostale kerefeke nebitne Neki hint? 124 cm mislim da je dovoljno, al moze i malo vece |
Samsung ima svoj smart os i nema iptv addona za njega koliko znam . Nije android pa ni kodi ne radi
|
ima ima.. smart iptv se zove
samo neznam koju seriju da trazim .. best buy omjer LG isto ima taj app preko onog citizen os |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://siptv.app/news/ Radi stvarno dobro i saltanje kanala je 2-3 sec zavisno od pinga i brzine neta. sam mozes uploadati liste kanala online preko MAC adrese i voti. refresha listu kanala instant i vozi misko. |
E to nisam znao. Posipam se pepelom. 😀
|
no, ali meni ne treba info o app, nego KOJI televizor za birtiju? A da ima tu mogučnost
|
Najveci moguci za pare sta imas, za birtiju, najveci moguci, jedini tocan odgovor
U lokalnom kaficu kupio gazda 127 donio, stavio je, i prvi komentar "U PM, triba san vecu" |
Citiraj:
https://www.rtings.com/tv/learn/ips-led-vs-va-lcd Ovo mi se čini dobra prilika: LG 60UJ7507 |
Ja sam taj uzeo,cekam da dojde..nema ih vise u ponudi..
|
Trebao bi preporuku za punca nesto najobicnije, jefitno, bar 80cm da ima digitalni u sebi, neki low cost best buy :)
|
Citiraj:
|
mislim da je to ista klasa uređaja.
|
Kaj onda bolje od tih Vox, Strong, VIvax, mislim u Pevecu uzeti, svi su oko 1100-1200kn
|
ako svi imaju istu dužinu garancije, pogledaj koji od njih daje najbolju sliku za tvoj ukus. Ali koliko sam imao prilike vidjeti po tim centrima, ti uređaji daju više manje istu sliku. Vidi dizajn, stalak, daljinac...
Eventualno što može biti neka mala prednost je onaj koji ima više hdmi/usb ulaza. |
Ja sam gledal po webshopovima lg i phillips ima od 1400 do 1800, jel se isplati dati više ili su ti low modeli isti drek ko čang šlang vivax itd?
|
Vidi jel ima kaki samsung oko 1800kn IMO najbolja marka za taj price range.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Citiraj:
bolje posudi tv ako ti je hitno jer sad nije vrijeme za kupovinu televizora. Pričekaj studeni, black friday i te akcije. Većina ih krajem godine daje ponovo 5 god. garancije a sad su i preskupi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prilično točno. ima jedan kojega sam slučajno vidio na sniženju a slikica ko bombončić Ima i linux https://www.mall.hr/tv-prijemnici/so...re450b-1088269 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |