![]() |
Do sada sam imao 7 Galaxy S modela. Ni s jednim od njih nisam nikada imao ikakvih problema.
|
Pa tko kaze da ima netko problem?
|
1 privitaka
Kupio sam nedavno na stranom webshopu S21 Ultra,piše nov,2 godine garancije.Kao i svaki,dosadi mi,stavim ga na njuškalo
i čovjek mi traži da mu slikam račun i onda mi odgovori da taj račun nije vjerodostojan i pošalje mi ovo,kao garancija uskoro istječe: Privitak 25887 Inače,mobitel je došao zapakiran i bez crtice,radi odlično i baterija je odlična,nikakvih problema s mobom nema. Svako mišljenje i savjet dobro došli. |
Moguće da si kupio refurbished, iliti popravljen uređaj.
Probat ću provjerit svoj S20 FE koji sam isto nedavno uzeo nov pa da vidim što će meni javit Samo me zanima gdje je on to provjeravao |
Pa pisalo bi valjda da je refubrished . Ne znam di je gledao,nisam pitao.
|
S23 i dalje ostaje na brzini punjenja od pi**ivih 25W, dok se +/U podržavati 45W
https://www.seekdevice.com/news/gala...ging-revealed/ |
Citiraj:
Po trenutnim informacijama izgleda da će Samsung tek od S24 serije uvesti 65W+ punjenje, tim ujedno i dvostruke baterije u svoje flagship modele. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imaš račun, to je dokaz i nemaš brige. A takve pametnjakoviće zaobiđi ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Radije kvalitetan, stabilan punjač i kvalitetan kabel. Brzina punjača niti me zanima. Citiraj:
|
ne znam kome je bitna ta brzina...ja punim sporim punjacem svoj s21 ,jer brzi ni nisam ni kupovao..(punjac od S osmice)
|
Citiraj:
|
Meni mob izdrzi cijeli dan normalnog koristenja, a preko noci je na wireless supermegauber sporom punjacu gdje mu treba 5 sati da se napuni :D
|
Neznam zasto ste protiv brzog punjenja.
Punite i vi dalje na 5v po noci ili wirelessu, ali kada zatreba fast charge usred dana i za 10-20 min je pun, je super opcija. Radije baterija koja mi traje jedan dan i brzi punjac, nego super baterija koja traje dan i po, ako mi moze krepat usred tog drugog dana. Jer onda tko ce cekat 2+h da se napuni. Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Apsolutno podržavam brze punjače...Uvjerio sam se da ne štete bateriji na duže staze, to mi je najbitnije....
|
Bilo bi super kad bi brzi punjači imali prekidač, jednu postavku za brzo punjenje kad se uskoro ide nekamo, i drugo za sporo tipa preko noći
|
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Kupiš jeftini c-c kabel i brzo punjenje uspori za 20-30% unatoc tome sto na ekranu pise “Brzo punjenje” Citiraj:
Najveća razlika u brzini je između 0 i 50% |
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Citiraj:
Drugi primjer je OP8T, kojeg sam prodao poznaniku prije godinu i tri mjeseca. I sad ga još koristi. Tvrdi da nema nikakvih problema s baterijom i puni priloženim 65W punjačem. Još jedan primjer je Realme X50 Pro kojeg sam prodao u Hercegovinu i s čovjekom ostao u kontaktu. On ga ima skoro 2god. više manje. Nikakve probleme s baterijom nema unatoč 65W punjenju... Imam i loš primjer. Kupio godinu i pol star Oppo Find X2 Pro, na kojem je baterija bila baš loša....Šta je radio s njim, nemam blage veze. |
Citiraj:
Kao što rekoh mnogo puta, meni je osobno brzo punjenje pri kraju liste bitnih faktora po kojima biram mobitel, samo zato što 99% vremena punim preko noći i nije me briga hoće li to trajati 30min ili 3h. S druge strane, nemam ništa protiv same mogućnosti brzog punjenja. Kad zatreba da imam opciju, to definitivno... |
Svakako je brže punjenje prihvatljivije jer ako i degradira bateriju brže (kroz duži period) opet sve to nadomjesti pa i premaši bržim punjenjem. Tako ja to gledam.
|
Zato i nisam protiv brzog punjenja, iako nije neki problem ako punim i sporije. jasno je da baterija više degradira, ali ne toliko koliko su neki spominjali kad su se pojavili brzi punjači...
Kinezi su tu napravili dobar posao, jer nigdje nisam pročitao da je nekome ekplodirao punjač ili baterija od pregrijavanja... |
Citiraj:
|
Samsung nije ima brzo punjenje pa je bilo blokiranja na svjetskoj razini.... :)
Kao sta sam vec reka, puuunoo Xiaomija sa brzim punjenjem, nikakve degradacije nema sta se baterije tice. |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:22. |