![]() |
pa ući će u legendu i ona najgora scena filma ikad na jutubu kad frajer promijeni 15 duhovnih stanja u 45 sekundi, što ne znači da ima ikakvu vrijednost osim samu sebe.
još debeli onaj mexikanac... bolje da se šanka držao kao i inače nego tako groteskno trčkarao naokolo. ali oke velim eto netko cijeni takav filmski izričaj, ja ipak trebam nekaj normalnije i dublje. |
pa tipična treš scena,dubina i treš nejdu nikako skupa,tako to je. Kruške i jabuke :)
|
Citiraj:
|
Taj je film primjer loše napravljenog treša :P
|
Hobo with a shothun & Nude nuns with big guns. WIN! :D
|
Citiraj:
ima tona primjera ovome. trashu i jest cilj pretjerivanje, prakticki nevjerovatne komicne blesave scene bilo cega. zato je meni npr jedan Iron Sky zabavan, jedan Nazis at the Center of the Earth - cist ok :). tu se razlikuju misljenja, jer ja ne mogu ocjeniti pravedno neku rap pjesmu ili narodnjak, jer meni sve to zvuci glupo i jadno i bijedno, te pljucam automatski po tome. ili po romanticnim komedijama, cak i po komedijama koje se zasnivaju na napljugavanju (otom potom je ovo, ali Ted je recimo meni prosjek. a ljudi su spricali i ovdje po forumu i inace kako je film brutalno dobar). |
je da sad ćemo o gledanju treša sa razumijevanjem :D
razum je prvo što moraš ostaviti na kućnom pragu ako ono ozbiljno misliš pogledati tu večer 3 treš filma za redom. |
"mačeta" mi je zakon film. Gledao ga jedno 7 puta:D
|
i baš zato radim kontra svake tvoje preporuke... nhf :D
|
Maceta je bas smece od filma, i ja sam ga takoder ugasio na pola jel takve pizdarije nemogu gledati da se neznam kako zovu.
|
:)
i dalje se meni cini da vi ne razumijete da nije problem u filmu, nego u vama......... bez ikakve namjere svadanja ili uvrede, jer stvarno nije tako namjenjeno ;). i ponavljam jer nisam dobio jos niti jednom odgovor - za koji klinac gledate sve sto skinete sa neta i ocekujete da ce vam se svidjeti? govorimo o zanru filma. btw, nije maceta niti meni nista posebno jer je to moderan trash (nije niti hobo sa sacmom ni bas nista posebno), ali meni nije niti smece. |
Svaki žanr ima odlične i dobre filmove. To kaj netko nemre pregrmiti određeni žanr. Eto ga. Njihov "problem". :D
|
Amelie - inače ne gledam romantične komedije, ali ovaj film je super. Preporuka svima koji ga još nisu pogledali.
|
To me bivsa natjerala da idem gledat u kino, jos kad je izaso i sry not for me...
Django je je za mene filmcina godine. 3 puta sam ga pogledo i svaki put me fascinira. Nigeri, juznjaci, zidov, spageti western sa spletkarskom radnjom koja ide na sramotu amera i na sve to jos stih Tarantina + brutalna gluma, pejzazi... |
Vi koji pljujete po mačeteu, niste vidjeli đe si kualbu u filmu? :D
Ma film je smeće, a ovaj "brižan" nikako da snimi hit film gdje igra glavnu ulogu. Gledao tog Djanga i ja zadovoljan. Napokon nešto što vrijedno pažnje. |
I sam ne podnosim nerealne gluposti, ali Machette je odličan trash film!
Toliko je nemoguć na trenutke da je jednostavno smiješan! |
Django Unchained - 5/10
- Di Caprio, Waltz i L. Jackson odlični, Foxx zakurac. Film je predugačak. Niš posebno, osrednje Tarantinovo ostvarenje. Ni do koljena Basterdsima, Reservoir Dogsima, a čak i Kill Billovima. |
Citiraj:
Jednostavno, on je all-style-no-substance-one-dimensional-videoteka-self-made-take-notes-what-people-rent-the-most-copy-paste-and-milk-it-till-death režiser (i btw, solidan scenarist krimića) i tko to voli nek izvoli. Što se režisera tiče, nekome to možda nije bitno, ali meni je dovoljno snimit da je riječ o ostvarenju braće Coen, i to mi je referenca za gledanje veća od nekih tesera s "glumcima" i efektima. Kao rijedak izuzetak i referenca dovoljna za gledanje sa čisto glumačke strane je Daniel Day-Lewis. :) |
to se na lincolna vežeš sa ovim zadnjim?
vidio trailer - need to own one :) |
Na njujorške bandite i bit će krvi. :)
|
uuuuuu da... zaboravih totalno.
awesome muviz ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
je, je... nepravedno zapostavljen na ovim stranicama ;)
kad smo kod predanosti uvijek se sjetim balea u mašinistu i na šta je tamo ličio... majko isusova + naravno obavezno gledati. p.s. au pair = au pari :D |
Došao je Dark Knight Returns, Part 2 :) Weeeeeeeeeee :)
A kad smo kod superheroja. Jedva čekam Man of Steel. Zack Snyder. Iznenadi me ponovno :) |
štob se reklo, glumački Dražen Petrović
btw, bejl je bio dobar i u psihu, a pored svih scena, mene je najviše dojmila usporedba vizitki a nakon tog analiziranje onog albuma prije uzimanja alata.... au pair - ajoj....:D |
@snajder...
baš iznenadi... ko kinder jaje je :D edit: kako sam te uprsnuo (udario po prstima) za au pair, tako moram priznat da nisam njegov psiho gledo :D |
a to...hehe, a ja mislio da pucaš na ili najnižu legalnu ili srednju/gornju granicu au paira :D (mislih na Nanny titty)
američanskog psiha bih ti svakako preporučio i to najviše zbog sitnih detalja jer je meni bloodshed sporedan ;) |
killing them softly .... jednostavan i plitak, ali mi se dopal. 7/10
|
budem svakako pogledao... bred pita baš sredio u kolekciju, brijem da je oke totalno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:02. |