![]() |
Citiraj:
|
Nemoj se s tim opterećivati...Bitno je da ne prazniš do nule, jer to šteti bateriji. Punjenje preko noći ili nekakva prepunjavanja nemaju neki utjecaj. Današnje baterije i punjači su inteligentni i zato dosta dugo traju.
|
|
Upgradeao sam S20 FE 5G na najnoviju verziji i sad bih napravio wipe cache ali volume up + power kombinacije mi ne boota u recovery menu nego se mob normalno starta.
Ima neko takva iskustva? |
1 privitaka
Citiraj:
Nekako sumnjam da bi Samsung na svoj Ultra flagship stavio kameru (ako se to može i nazvati kamera) od 2MP :D Isto tako prednja kamera je već generacijama jedna od najboljih ako ne i najbolja kod Galaxy Ultra modela, a sad su je odlučili downgradeati sa 40 na 12Mp. Znam da nije sve u Mega pixelima ali svejedno ove informacije zvuče smiješno... Već se praktički zna da će S23U za glavnu kameru imati novi 200Mp senzor. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali, bio bi sretan da više dorade 108mpx kameru nego svaki novi mpx. Na taj način bi približio Pixelima po kvaliteti. Eto, razmazio me Pixel 2XL i Pixel 4XL( najbolji u noćnom radu) |
Citiraj:
|
Tražim zaštitu ekrana za S22U. Naletio sam na mobile outfitters folije, na papiru to djeluje top. Još imaju i opciju zaštite zadnje strane i bočnih strana. Jel ima netko iskustva? Na netu ih baš nisam našao puno.
|
Nisam osobno imao. Na svoje oci sam vidio kako bacaju mobitel od pod. Koliko ja znam može se zaštitit cijeli mob. Dobije se i nekakva garancija gdje se nakon nekog vremena sve mjenja (ta zaštita) naravno uz puno manju cijenu
|
Ali to nije sve! Za 199kn više ga umoći u nanoglass premaz pa si kompletan :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Niti jednu stvar nisam primijetio. Eto toliko mi znači.
|
|
Citiraj:
|
Izgleda da Sami ne odustaje tako lako od vlastitog čipseta
https://www.thelec.net/news/articleView.html?idxno=4332 |
Citiraj:
|
Citiraj:
nije skupa a fakat je super i lako se stavlja! Obavezno pogledaj YouTube upute za stavljanje! Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Slabo će ti pomoći ta folija ako ti mob rokne na pod. Kaljeno staklo je zakon. Radije dati 10kn više i uzeti UV staklo
https://www.smartoprema.hr/dodatna-o...ultra-uv-glass |
Uzeo konačno A52s pa ga sada namještam, ali koji škrci ovi iz Samsunga da ne stave makar slušalice s njim gratis, a o brzom punjaču 25w da ne govorim. S ovim običnim ga sada punim i piše do full punjenja prvoga ima još 1 sat i 50 min katastrofa.
Gdje su trenutno najjeftiniji ti brzi punjači? |
mislim da u tcomu su jos na 50% popusta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Da. Jedini “ problem” je sto imas 2 x usbc i samo jedan obican usb pa ces morat kombinirat s adapterima / kablovima ako bude potrebno
|
Eh da, sad sam skuzio da je samo jedan USB A. A kablovinje od moba, firesticka i rpi-a je svo USB A. Nista od pazarenja. :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37. |