![]() |
lepo sredjeno Vecc :)
ja se nadam da ce mi uskoro stici MDPC-X sleeve da zavrsim sa cable managementom |
|
very nice :goood:
jos da slozis kablic od cpu coolera, bilo bi savrseno :D |
složen je samo nemam trenutno sliku ;)
|
@Razarach jako lijepo sredjeno
koji je ono hladnjak na procesoru?! |
Neki wannabe Zalman 7700Cu :D
|
termaltake ruby orb
jos da onaj 8pin power cable ide iza ploce :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ovaj kabel nemože iza ploče, prekratak je, i ovako je jedva dokučio. |
pa produzi ga :)
lemilicu u ruke :D |
krama u radioni slozena,steta sto kabel od enermaxa nije malo duzi da ga mogu zavuc iza lima od maticne,al sta je-tu je....:lol2:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...4072009009.jpg |
dobro izgleda taj HAF
mislim da ću ga dodati na svoju listu traženih kućišta na tržnici |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uze mi alen rijec iz usta ... :)
Dakle na ovo motirat neki filter i okrenut napajanje: http://img32.imageshack.us/img32/344...92210thumb.jpg Ako i bude prasine to se lagano cescim posjetom kompresorom rjesava (a i PSU dobiva hladniji zrak). Eventualno se moze postaviti i mrezica oko donjeg obruba kucista, da ne uzima prasinu iz okoline, a opet da nema prevelike restrikcije protoka. |
Citiraj:
moze se okrenuti,ali onda bi napajanje lezalo na ovoj zastitnoj mrezi zlatnoj od ventilatora,jer su ove dvije povrsine od hafa na koje dolazi napajanje preusko postavljene,inace,ova kanta nije u sobi neg u mojoj radionici,i stoji na podu,a ja tako i onako barem jednom mjesecno temeljito cistim kompresorom i usisavacem,tako da prasina nije neki problem.. :chears: |
Citiraj:
|
|
Kolika je GPU/VREG temperatura na toj X1950?
|
GPU je zadnjih dana po ovim vrućinama bio u idleu 51-52, u igricama nije prelazio 75. Za sintetiku ne znam kakve su temp, jer me ne zanima :)
Što se VRM tiče, ne očitavam temp na kompu, ali pretpostavljam da su u granicama normale jer nisam imao nikakvih rušenja u igricama ;) |
Imao sam istu, pa sam zapamtio da temperature naponskih regulatora uvijek vrludaju (cak i preko 80-90°C). Nekako je to ATI-u uvijek bila slaba tocka, zato i pitam.
Mozes (ako te zanima) izmjerit sa Riva Tunerom ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Petarda iz termodinamike :)
|
Mislim da imam pozitivni pritisak. Još da je sjetit se filter očistit redovito...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:40. |