![]() |
Najveci problem društva IPTV
|
Ja se lagano okrećem dalekom istoku od kad su krenuli svi padat. Malo Rusija. malo Kina pa nek ih uhvate ako mogu :D
|
Citiraj:
|
Treba produljit uskoro pa da ne bi bilo traženja :D
|
Kina dela bez problema, domaca linija pala
|
Citiraj:
|
nekako mi je cak i drago da su popadali...
|
Citiraj:
Najvjerojatnije nisi korisnik takvih usluga pa te bas uhvatila velika zelja da to komentiras. Jel da? |
ha ha...koristim ponekad..imam aktivnu jednu listu jos mjesec dana
nego mi je drago nasih malih lopova,koji kupe jeftino i onda prepordaju nama...jbg kad smo mi sami lijeni trazit :) zato mi je drago sta necu nekom preprodavacu vise placat nego cu nac free :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Ako je netko u potrazi za listom (u obliku portala), slobodno mi se javi privat
|
Ako je netko zainteresiran za uslugu koja streama Netflix, HBO, Disney+, Apple TV s ugrađenim prijevodima, nek mi se javi u PM.
Možemo popričati pa se odlučite, da ili ne. |
Citiraj:
https://hdo.app/ Jedino kaj mi nije jasno di su pare?! 🤔 Ne moras se ni ulogirat, samo radi cijela stvar... Malo je zez za instalaciju na android tv ali da se slozit |
Citiraj:
Instalirao sam na tablet bas da vidim i izgelda zanimljivo. "Lova" je u reklamam koje iskacu za download raznih igara/roulet/coin aplikacija koje iskacu na pocetku videa (nisam gledao dugo da mogu reci jel samo na pocetku ili tokom playa isto). |
Citiraj:
Ajd prebacimo ovo u android aplikacije da tu ne spamamo.... |
Ima neki free ili bagatela način da gledam lokalne programe(hrt, rtl, nova, itd.) preko iptv-a na Apple TV uređaju? Ne da mi se plaćati zbog toga, pol sata prije spavanja gledam…antena mi je sjebana u stanu i lokalni programi ne love. Tražim neko rješenje da me može hrt uspavati, već mi je pun k hbo i netflixa haha
|
Bagatelni način: Iskon play tv. Nacionalni paket 1,28€
|
Citiraj:
|
HRTi?
|
Citiraj:
Ako netko hoće share-at MaxTV, ja sam za. Piše da se može gledati na 3 uređaja istovremeno. |
Citiraj:
Instalirao sam na Firestick i nikako da pokaže titlove.. |
Citiraj:
Meni titlovi rade tamo gdje ih ima naravno. Treba probat hr, srb ili eng pa app |
Citiraj:
|
stremio ljudi :fiju:
|
Pozz.
|
Pozdrav,
trebao bi listu na pm, osnovni hrvatski, britanski, irski i njemački programi. Ostalo mi ne treba. Sad sam u Irskoj pa mi treba trial dan-dva da vidim kako će raditi, jer mi je net preko hotspota. I molim što jeftinije, treba mi tek nešto da radi u pozadini u ovoj depresivnoj Irskoj :( |
titlovi.com dostupan na Stremio
Citiraj:
|
opa, super
hvala na info :D instalirao preko moba dodatak. na mobu ne prikazuje točan izvor titla pa ne mogu potvrditi da mi je to titl sa titlovi.hr, ali na android box-u bi trebalo preciznije prikazati, pa ću tamo provjeriti da li zbilja šljaka addon |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25. |