![]() |
-Nakon par mjeseci na CODu 5, sada opet igram četvorku MP
Overgrown i Broadcast staze, S&D, HQ, TDM, FFA... HC naravno, bez njubmoda i sličnoga - STALKER Call Of Pripyat - russian. Odlična igra - Risen sam također počeo. Ne-loše :) |
svasta a nista vrijedno spomena osim risena:D
|
Instalirao malo NFS Carbon pa opet prelazim....
|
Risen:)
|
Risen
Stalkera Call of Prypat Operation Flashpoint 2 |
Megaplex (Supaplex)
uvatila me malo nostalgija :) |
OF2
|
Live For Speed i rFactor.Aaaah,presuper su igre!
rFactor ima modove naravno :chears::chears: |
Aion
kad uhvatim vremena |
2x igran, a nikad odigran - HL 2. Treća sreća. Blago mi se :D
|
|
CoD 4 MP naravno, tu i tamo SP.
NFS: Shift H.A.W.X. CoD 2 i 5. |
Evo planiram Oblivion opet početi..:):care:,osim toga igram Final Fight 10x dnevno na supernintendu :D, zeldu sam počeo,breath of fire 2,i kirbys dreamquest..
|
STALKER-Call of Pripyat (da je bar duža...predobra je)
Red Faction Guerrila - kada poželim srušiti kuću sa čekićem, inače nije ništa posebno Dawn of War jedinica - kada dobijem želju za oranjem mape. :) Ima netko preporuku za neku dobru pucačinu? |
Serious Sam II :)
|
Clive Barker's Jericho :Machineg:
Ja tek jučer instalirao NFS Shift nakon što mi već valjda mjesec dana stajao sa strane i čekao, prvi dojmovi - :goood: |
Citiraj:
jer igraš u ulozi commandosa, a ne Jedija kao u većini star wars igara... |
I btw trenutno igram warcraft TFT preko garene, i PES, Toribash tu i tamo :D
|
mi netko može dat link di bi mogao skinuti bespaltnu verziju bele...jedan stariji čovjek me već tjedan dana muči da mu to nabavim..pa ako netko zna..googlao sam ali nažalost ne mogu nać..
|
Reci mu neka se registrira an Playtoy i tamo igra s ljudima ;)
|
Citiraj:
|
Diablo 2 sa modom za povećanje rezolucije i modom za više itema :)
želim diablo 3... :D |
minesweeper
|
Risen, pobogu ta igra je zakon.. Gotic 2 all over :)
|
PES 2010
Hitman Blood Money |
gothic II: The Night of The Raven :) FTW
|
Citiraj:
Scorch: Man, this place gives me the creeps. Sev: Ah, Scorch... Nothing better than a jungle hunt. Hiding in the bush, putting a plasma bolt through a hostile's cranium... makes me feel alive. Scorch: Okay, now Oh-Seven's giving me the creeps. |
Resident Evil 5
Risen -> tek je kupio i danas pocinjem I naravno ono sto je stalno instalirano...Fallout 3 + mod do levela 50. :chears: |
Naravno, kako sam mogao zaboraviti F3...prešao sam je uzduž i poprijeko, čak do te mjere da kad sam na netu tražio stvari koje nisam otkrio, baš ih i nisam puno našao... :)
A F2 je posebna priča...Uz Half Life, jedina igra koja je ozbiljno ugrozila moj socijalni život... |
Pes 2010
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |