![]() |
Meni u opcijama za AA nudi samo 1x i nema niti jedne druge vrijednosti. U driverima je stavljeno Apllication Controlled.
|
Ljudi kako forsat vsync 60 hz u igri da nemam hebeni tearing.forsano u ccc i igri ali opet je tearing tu.
os je win 7 x64 |
Zato što igraš u Dx9(XP),napisali su da neče biti podrške za AA za Dx9.
|
Citiraj:
|
molim te procitaj jos jednom post.
forso sam u driverima |
hmda nisam vidio ovo "ccc". uglavnom, pitanje je jel radi vsync, tj. jel lockalo na 60 fps?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kako s powerstripom lockat ak se da? |
Meni radi sve 5, nema nikakvog Tearinga.
Jedino su me sada nabrijali na nastavak. :goood: Vec dugo nisam u nekom FPS se toliko gustao u SP kampanji. |
Citiraj:
|
Evo presao par misija SP, nisam ocekivao ovako dobro, zvuk fantastičan, grafika još više, u rangu s Crysis a negdje i bolje, postavke sve high, AA i AF iskljuceni jer se 8800GT muci ! morati cu je mijenjat ipak.
|
Na ovu igru sam imao najmanje ocekivanja a toliko je iznenadila za ne povjerovati.
Prva misija je savršenstvo. Od zvuka,grafe...do svega...ajmeeeee odoh guštat... |
Citiraj:
namjesti se profil za zeljenu igru i forsa vsync i triple buffering i radi. nema hebenog tearinga u nijednoj igri vise |
Citiraj:
...ali se igra uspori do granica neigrivostii pretromosti. |
igra mi se locka na 60 fpsa zbog vsynca a to mi je i vise nego dovoljno za normalno igranje.predivno je igrat bez tearinga
|
Citiraj:
i kako ti se locka na 60? ja sam upalio prije bio ovaj vsync u igri i bilo je neigrivo. sa ovim D3Dom mi se cini skroz okej. samo se meni vrti na 40ak fpsa cijelo vrijeme |
prvu misiju prešo, ok se čini, briefing su kopirali od coda
|
u settings nemam na izbor nista osim rezolucije, razine detalja, brightness i kontrast.
jel to normalno?:wtf2: |
a da oznacis ono advanced.
|
Ja sam singleplayer mod zavrsio jucer, sad igram MP...
Mislim na orginal ne na betu. |
Citiraj:
šalu na stranu. oznaci advanced i imat ćeš sve opcije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
blejim u ovo ko tele, ko je mogao mislit da su metnuli opciju pod overall quality, glupo prilicno. :fala: |
Citiraj:
|
Je li još netko,osim mene,morao povećati mouse sensitivity?
|
Ja sam moro jer nisam mogo onak igrat.
|
I ja sam...sa 0.50 stavio na 0.60 i mislim da je tako najbolje. Ni prebrz ni prespor.
|
Citiraj:
Citiraj:
Na DX10 nudi normalno sve opcije. |
od lean-a ništa? toggle crouch?
|
Battlefield: Bad Company II
Završio single player na hardu u roku od kojih 5 sati. Super igra ali čak je kraća od Modern Warfare 2.
Battlefield: Bad Company 3 protiv Rusa na Aljasci. Ko će opet čekati koju godinu dvije do nastavka. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |