![]() |
Citiraj:
Kužim što želiš reči za "cure u americi" ali ta glumica s te farme nikako ne spada među njih jer se dugo nije .. jel. A i mora u svakom američkom filmu biti minimalno jedna scena sexa :D |
tja, sada se i ti slazes sa mnom :). ne mora biti scena seksa, ali po njima - mora biti. zato i kazem, sa strane odgoja im je "program" jako edukativan, zagovara se da je sasvim onak', kao voznja bicikla. sto prije naucis to bolje......... :).
nevermind, danas ako stignem ide Cloud Atlas, jer me bas zanima film. s obzirom da stvarno ne toleriram sranja, bas se veselim filmu da vidim kakav ce utisak ostaviti na mene. lijepo je kada covjeka malo veseli...... curu jos ljepse :D. |
Al ste se dovezali amera i seksa u filmovima, kao da je na ovim prostorima filmska industrija drugačija. Rijetki su filmovi jugo a kasnije i hrvatske produkcije gdje ga neko nekom ne stavlja. I mogu reć, obično izgleda puno sirovije nego u američkoj produkciji. Tak da ti uopće ne stoji tvrdnja da kad si ti odrastao da toga nije bilo.
|
Ja ću na to samo reći ovo :)
http://www.youtube.com/watch?v=IgrBao4h614 |
Citiraj:
Pogotovo u kombinaciji s motivima iz urbane ili ruralne socijale. |
Pogledao Hobbita. Inače sam fan i LOTR-a pa mi je film sjeo upravo onako kako sam očekivao da će sjesti.
Ocjena 9.5/10 Nije čista 10-ka jer me živcira čekanje od godinu dana da vidim nastavak. |
Meni Cloud Atlas isto nije legao, toliko kompliciranja i filozofiranja da bi se reklo nešto krajnje jednostavno mi je pomalo onak - pravljenje ljudi budalom. Ajde nekako bi i oprostio da film traje 90-100 min, ali ovako me gadno smorio i ostavio okus razočarenja. Drži te da ga gledaš samo iz razloga jer očekuješ neku uber poantu. "Matrix za pametne" my ass :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ukusi se razlikuju. |
Citiraj:
Anyway dao sma šansu Holmesu 1. i 2. djelu nakon kaj sam zaspao i nikad doviršio prvi dio kad je izašao... Malo manji meh...i totalni meeeeh |
Citiraj:
Pogledah, i iskreno, nisam oduševljen. Mislim, film je ok i sve štima, ali nisam baš nešto ostao izbezumljen. Ok za pogledati, ali ne pod obavezno. |
Citiraj:
|
pogled'o zadnjih dana cijeli Harold & Kumar serijal, dobra stoner komedija, taman za nasmijat se pošteno :D
pogled'o još par starijih komedija - Road Trip i sve Američke Pite :D i isto puno smijeha :D |
Panda, gledao ovo? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nisam, ali budem pogled'o :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo treba pogledati pod odmah. Pre dobar filmek. Citiraj:
Ja tek sada pogledao i moram ga preporučiti svima koje zanima nešto više od religije. |
Jedan od najboljih filmove koje sam pogledao u posljednje vrijeme: Ironclad.
I preporuka za odličan dokumentarac Inside Job koji objašnjava funkcioniranje banaka i rejting agencija koje su izazvale svjetsku krizu, must see. |
Citiraj:
|
Jeli gledao netko Oldboy?
|
Oldboy mi je frikasto genijalan a Ironclad vrlo dobar, nebi se nikako složio da je koma.. No nekima je i Red Tails koma, a meni odličan ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Netko kaže da im could atlas nije nešto, meni je uz hobbita i life of pi film godine. BTW. Life of Pi totalna preporuka! Vrh film! |
Yep, oldboy mi je među najboljim i najdražim filmovima što sam gledao, samo sto ga dosta ljudi propusti jer gledaju samo američke filmove.
Sto se tice vas fanova oldboya OBAVEZNO pogledati i I Saw The Devil! I imajte na umu da je oldboy 3. film iz vengance triologije gdje su prva dva filma Sympathy for Mr Vengance i Lady Vengance! Nisu tako dobri, ali isplati se pogledati. :) |
Citiraj:
|
to,hvala!
ja nekako uvije pomješam te filmove,a koji je ono gdje je ona neka obitelj kanibala pa lik dojde tamo i potamani ih,osvecuje se ili tako nešto,svi mi se ti pomješali filmovi.. ..ili onaj koji brati ubojicu i svaki put ga premlati kad nekoga želi ubiti.. :D |
Oldboy je zapravo 2. film iz trilogije, ali nema veze jer nisu povezani filmovi.
Netko je pitao prije bio za korejske trilere, pa evo iskopao stari post. I Saw The Devil je isto super film. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |