PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

Veki-os 07.01.2013. 15:51

Citiraj:

Autor Burko (Post 2310374)
da jesi procitao ili quotao do kraja, kako onda nisi zakljucio da je tocka. pa nastavak za cure u americi, pa tocka. pa zakljucak da se odnosi na filmove/serije.

uhvatio si komad citirati, u tome je stvar ;). zato vidis da ocito trebam u tanane, no ok, idemo dalje. meni smeta, vama je normalno, ko' mari i koga briga..........

Ok,ali te točke i zarezi moraju iči tamo jer je takav pravopis inači bi sve bila gomila nabacanih riječi bez ikakvog smisla.
Kužim što želiš reči za "cure u americi" ali ta glumica s te farme nikako ne spada među njih jer se dugo nije .. jel.
A i mora u svakom američkom filmu biti minimalno jedna scena sexa :D

Burko 07.01.2013. 16:41

tja, sada se i ti slazes sa mnom :). ne mora biti scena seksa, ali po njima - mora biti. zato i kazem, sa strane odgoja im je "program" jako edukativan, zagovara se da je sasvim onak', kao voznja bicikla. sto prije naucis to bolje......... :).

nevermind, danas ako stignem ide Cloud Atlas, jer me bas zanima film. s obzirom da stvarno ne toleriram sranja, bas se veselim filmu da vidim kakav ce utisak ostaviti na mene. lijepo je kada covjeka malo veseli...... curu jos ljepse :D.

fanATIk 07.01.2013. 16:53

Al ste se dovezali amera i seksa u filmovima, kao da je na ovim prostorima filmska industrija drugačija. Rijetki su filmovi jugo a kasnije i hrvatske produkcije gdje ga neko nekom ne stavlja. I mogu reć, obično izgleda puno sirovije nego u američkoj produkciji. Tak da ti uopće ne stoji tvrdnja da kad si ti odrastao da toga nije bilo.

Mad_Duke 07.01.2013. 18:05

Ja ću na to samo reći ovo :)
http://www.youtube.com/watch?v=IgrBao4h614

listerstorm 07.01.2013. 22:14

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2310425)
I mogu reć, obično izgleda puno sirovije nego u američkoj produkciji.

Prirodnije i stvarnije, rekao bih, spram stiliziranog US smeća. :)

Pogotovo u kombinaciji s motivima iz urbane ili ruralne socijale.

vision19 07.01.2013. 23:49

Pogledao Hobbita. Inače sam fan i LOTR-a pa mi je film sjeo upravo onako kako sam očekivao da će sjesti.

Ocjena 9.5/10

Nije čista 10-ka jer me živcira čekanje od godinu dana da vidim nastavak.

blackened 08.01.2013. 00:08

Meni Cloud Atlas isto nije legao, toliko kompliciranja i filozofiranja da bi se reklo nešto krajnje jednostavno mi je pomalo onak - pravljenje ljudi budalom. Ajde nekako bi i oprostio da film traje 90-100 min, ali ovako me gadno smorio i ostavio okus razočarenja. Drži te da ga gledaš samo iz razloga jer očekuješ neku uber poantu. "Matrix za pametne" my ass :)

zhaccc 08.01.2013. 00:31

Citiraj:

Autor 2 die 4 (Post 2309533)
Ovo je u najmanju ruku glupa izjava, jer ovaj film baš prvih 30ak minuta daje gledatelju ovaj "mind bending" efekt koji je spomenuo zhaccc i tek nakon tih početnih ???? iznad glave počinje film biti onakav kakav je i zamišljen.

Daj si malo truda i pogledaj ga do kraja ili nemoj, ali onda nemoj ovakve gluposti pisati.

Slažem se, film je totalni "mind bending" i baš je kao takav odlično napravljen.

Svakako preporuka.
Oprez, film traje 3h+ tako da pogledati prvih 20min i odustati uz obrazloženje kao od
Zmaj000 je glupost, a ne film.

:fiju:

Ako ti se svidio pogledaj obavezno Fountain!

fanATIk 08.01.2013. 00:56

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2310677)
Prirodnije i stvarnije, rekao bih, spram stiliziranog US smeća. :)

Pogotovo u kombinaciji s motivima iz urbane ili ruralne socijale.

U većini slučajeva sirovo i vulgarno, bar iz mog kuta gledišta.
Ukusi se razlikuju.

trouble 08.01.2013. 22:42

Citiraj:

Autor Burko (Post 2310013)

opet, nije samo do ovog filma nego opcenito do americke filmske industrije. seks je prikazan kao takvo nesto uobicajno i svakodnevno, ona je zapazila njega ili on nju, tamo-vamo, upucen je onaj pogled - u kinderbetu. ne govorim jebemu za ovaj film, govorim opcenito (posto ocito treba sve utanko natanane napisati), jer je to samo u americkim serijama i filmovima. pogledajte malcice neciju drugu kinematografiju, jer takvi nacini seksa vrijede valjda samo za ameriku...........

zato sam napisao - kakve to cure rastu po americi, jer ono, njima je normalno da se karaju :). ne samo za ovaj film, razumijete? i opet, obasnjavate sasvim nevazne i sasvim logicne stvari, ona je na farmi, pa je normalno da ju je zasvrbilo jer nema nikoga uz sebe :). ona je na farmi sama sa klincem.......... pa nema muskog da joj skine nervozu :D. svejedno, ici se tako olako poseksat s nekim koga poznajes par dana, ponavljam - samo u serijama i filmovima.

no svejedno, mislim, jel to vama normalno? zena doceka lika sa tandzarom i prijeti da ce ga ubiti! ne gledaj mi sina, ne pricaj s njim, odjebi u stalu, ne mozes u kucu! a zaprave je ocito ljezan pupoljak koji samo trazi malo njeznosti....... cmon.

kako god, ne toleriram takve fantazije. po meni sasvim nepotrebna scena, i da je kvalitetniji film, njih dvoje (troje) bi se zblizili na emotivnoj, puno jacoj razini. seks je seks, tu nema previse osjecaja......... ili mi barem serviraju da ima, ono........
a kada bi se i zblizili na emotivnoj razini, onda bi i zena Joea bas zavolila, dok bi mali upoznao pravu ljubav nekoga drugoga osim tetke i mame. i poslala bi se puno bolja poruka svijetu, da lose i zlo napravi od covjeka - lose i zlo. naravno, vrijedilo bi suprotno za ovaj slucaj (posto opet, moram objasnjavati detaljno ocito), jer covjek sa takvim sposobnostima kakav je mali svakako bolje da ispadne kad odraste - pozitivac :). inace se vidjelo sto se dobije, u 6 mjeseci je postao najjaci covjek........

Boldano: ti definitivno nisi išao po partyima u Best krajem 90ih i nadalje :lol2:

5minta prosjek... :D

Anyway dao sma šansu Holmesu 1. i 2. djelu nakon kaj sam zaspao i nikad doviršio prvi dio kad je izašao...

Malo manji meh...i totalni meeeeh

2 die 4 09.01.2013. 00:11

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2310760)
Ako ti se svidio pogledaj obavezno Fountain!

Pogledah, i iskreno, nisam oduševljen.
Mislim, film je ok i sve štima, ali nisam baš nešto ostao izbezumljen.
Ok za pogledati, ali ne pod obavezno.

zhaccc 09.01.2013. 02:14

Citiraj:

Autor 2 die 4 (Post 2311688)
Pogledah, i iskreno, nisam oduševljen.
Mislim, film je ok i sve štima, ali nisam baš nešto ostao izbezumljen.
Ok za pogledati, ali ne pod obavezno.

Kako kome, meni je film ostavio puno jaci dojam nego cloud. Mislim, cloud mi u nekim segmentima definitivno prevladava, pogotovo gluma, ali ovaj film je meni jednostavno snazniji... No ocito film nije za svakoga.

panda505 09.01.2013. 07:35

pogled'o zadnjih dana cijeli Harold & Kumar serijal, dobra stoner komedija, taman za nasmijat se pošteno :D

pogled'o još par starijih komedija - Road Trip i sve Američke Pite :D i isto puno smijeha :D

Mommistake 09.01.2013. 12:33

Panda, gledao ovo? :D

Burko 09.01.2013. 13:27

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2311956)

a uuuuu, ovo mi pokopa kumara i harolda par puta.

Mommistake 09.01.2013. 13:31

Citiraj:

Autor Burko (Post 2311992)
a uuuuu, ovo mi pokopa kumara i harolda par puta.

Slažem se :D

panda505 09.01.2013. 13:55

Citiraj:

nisam, ali budem pogled'o :D

Mommistake 09.01.2013. 15:20

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2312013)
nisam, ali budem pogled'o :D

Obavezno :D

2 die 4 09.01.2013. 15:23

Citiraj:

Ovo treba pogledati pod odmah.
Pre dobar filmek.

Citiraj:

Autor Goc 101 (Post 2120282)
Revelation of the Pyramids- strašan dokumentarac

Ja tek sada pogledao i moram ga preporučiti svima koje zanima nešto više od religije.

Rade0n 09.01.2013. 18:25

Jedan od najboljih filmove koje sam pogledao u posljednje vrijeme: Ironclad.

I preporuka za odličan dokumentarac Inside Job koji objašnjava funkcioniranje banaka i rejting agencija koje su izazvale svjetsku krizu, must see.

Mommistake 09.01.2013. 18:49

Citiraj:

Autor Rade0n (Post 2312224)
Jedan od najboljih filmove koje sam pogledao u posljednje vrijeme: Ironclad.

Jednom riječju, koma :D

zhaccc 09.01.2013. 18:55

Jeli gledao netko Oldboy?

Omerta 09.01.2013. 18:57

Oldboy mi je frikasto genijalan a Ironclad vrlo dobar, nebi se nikako složio da je koma.. No nekima je i Red Tails koma, a meni odličan ;)

MuroF 09.01.2013. 19:00

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2312247)
Jeli gledao netko Oldboy?

extra film,ako netko ima nešto slično za preporučit,pucajte! :goood:

Mommistake 09.01.2013. 19:00

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2312249)
Oldboy mi je frikasto genijalan a Ironclad vrlo dobar, nebi se nikako složio da je koma.. No nekima je i Red Tails koma, a meni odličan ;)

Ma jasno.. Za red tails nemogu ništ reći jer nisam gledao. O ukusima se ne raspravlja, ali gledajući filmove, a moram priznati ima ih podosta iza mene, razviješ neko 6. čulo, i onda gledaš stvari koje jednostavno nebi trebao gledati ko obični gledatelj. Ali eto, jbg.

Netko kaže da im could atlas nije nešto, meni je uz hobbita i life of pi film godine.

BTW. Life of Pi totalna preporuka! Vrh film!

zhaccc 09.01.2013. 19:00

Yep, oldboy mi je među najboljim i najdražim filmovima što sam gledao, samo sto ga dosta ljudi propusti jer gledaju samo američke filmove.

Sto se tice vas fanova oldboya OBAVEZNO pogledati i I Saw The Devil!

I imajte na umu da je oldboy 3. film iz vengance triologije gdje su prva dva filma Sympathy for Mr Vengance i Lady Vengance!

Nisu tako dobri, ali isplati se pogledati. :)

Omerta 09.01.2013. 19:41

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2312253)

I imajte na umu da je oldboy 3. film iz vengance triologije gdje su prva dva filma Sympathy for Mr Vengance i Lady Vengance!

Nisu tako dobri, ali isplati se pogledati. :)

*ak, hvala ti na ovome :chears::chears:

MuroF 09.01.2013. 19:56

to,hvala!
ja nekako uvije pomješam te filmove,a koji je ono gdje je ona neka obitelj kanibala pa lik dojde tamo i potamani ih,osvecuje se ili tako nešto,svi mi se ti pomješali filmovi..

..ili onaj koji brati ubojicu i svaki put ga premlati kad nekoga želi ubiti..
:D

vranjba 09.01.2013. 20:34

Oldboy je zapravo 2. film iz trilogije, ali nema veze jer nisu povezani filmovi.
Netko je pitao prije bio za korejske trilere, pa evo iskopao stari post.
I Saw The Devil je isto super film.

MuroF 09.01.2013. 20:54

hvala vranjba!
neki dan ovo pogledao,bolesno
http://www.imdb.com/title/tt0296042/

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35.