![]() |
FLIGHT -2012 - 10/10 ! Odlična drama! Fenomenalno!
|
Upravo pogledao Flight. Meni je film jako dobar i dajem mu ocijenu 8/10. Popodne za pogledat imam Dredd i Cloud Atlas.
|
Battleship - tko voli Dan nezavisnosti, ovaj film je kao poboljšani nastavak
|
Citiraj:
|
Pogledao http://www.imdb.com/title/tt1276104/
dobar, malo razvodnjen, kraj definitivno popravlja film... Uglavnom jedan od boljih akcijskih filmova u zadnje vrijeme preporuka 7,5-8/10 |
Citiraj:
|
:lol2: Battleshit poboljšani nastavak Dana Nezavisnosti...
:hitthewal: |
Citiraj:
|
Pogledao ovo... Film je pre pre pre pre!!!! Preporuka svima koji ne žude za pucanjem, letenjem, čudovištima i kaubojima, nego gledati film i imati cijelo vrijeme nešto za misliti u glavi...
Moja ocjena 8.5/10 Citiraj:
|
African Cats, jedan od boljih dokumentaraca šta sam gledao u zadnje vrijeme, naracija Samuel L. Jackson.
|
Looper - ok film, malo mi je cak bio prekompliciran ili sam ga prekasno gledao.Zanimljiv je film u svakom slucaju, isplati se pogledati.nakon njega sam pogledao
Savages - e to je film za mene :zdero: narko karteli, droga , lova , pucnjava, love story - odlicno ! Argo - isto se isplati gledati, navodno po istinitom dogadaju.ARGOOOO |
Citiraj:
|
Citiraj:
This Means War - solidna akcijska/romanticna komedija. Zacudilo me malo kad sam vidija Toma Hardya - covik je ove godine nastanca filmova i filmova.. Sve u svemu dobro za pogledati. Dredd - Film je dobar, dosta je vjeran stripu.. Nije me se toliko dojmia da kazem ono woow - ali dobar je, imho ocjena opravdana. Alex Cross - Zanimljiv krimic, ne bas originalan - al ajd moze se pogledati. Najvise me se dojmia Matthew Fox (poznatiji ko doktor iz serije "Lost") sa svojom ludjackom ulogom, koju je cak dobro odglumija... |
Citiraj:
|
Dredd
veceras ga pogledao. i svaka preporuka na akciju, na brutalnost kakva bi trebala biti u takvom svijetu, na efekte, na pricu, cak i na glumu :)......... IMHO, jedan od stvarno filmova koje se isplati pogledati zbog onoga sto cesto ovdje govorite - da se covjek zabavi. meni je ovo zabava, ne trazim nikakvu dubinu u filmu, ne trazim zivotnu poruku niti interakcije, zabava u pravom smislu! i ja mu dajem cak i vise od imdb-a, 8 od 10. doslovce sam uzivao i u trajanju filma (taman, niti prekratak niti predugacak), i u glavnom negativcu kakav je i kako prikazan, i u pozitivcima, scene krkanja i prikaz, malo SF-a kao slag na torti, buducnost............ milina. bas sam heppy kada naide ovakav film koji ne glumi da je nesto extra, ali ispadne odlican i ima nekakvu car i sarm kakve danasnji filmovi ovakvog zanra jako jako tesko dostizu. :care: |
Sex Drive 6/10
http://www.imdb.com/title/tt1135985/?ref_=fn_al_tt_1 Film pun kita i sisa,taman prije spavanja... |
Preživio bih i bez onog prvog u opisu.
|
Citiraj:
Pogledao Silent Hill 3d,onak,očekivao sam više ali sam svejedno prezadovoljan jer sam zagrižen fan silent hill materijala,bilo što novo makar bilo i prosječno mene će oduševiti :goood: Bolji bi bio u "2d"u,a žena preživjela. |
Pogledao ponovno Clerkse. Kevin je u ranoj fazi imao simpatičnih ostvarenja (Clerks, Mallrats, Chasing Amy). :)
|
dredd je totalni ripoff the raida..
|
Dredd skroz dobar. Sam ne kužim onu debilanu s autima iz današnjeg vremena. Nemreš mi u dalekoj budućnosti vozikat vw transportera iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.
|
Citiraj:
Al potpis na kratak osvrt :) Pogledao i Cloud Atlas u sklopu neprospavane noći(kašalj) te ono,ni vrit ni mimo... |
Meni dredd isto dobar film.
|
|
Pogledao Kiss Kiss Bang Bang iz 2005 opet :)
Meni film na mjestu, svakako preporuka :D |
Citiraj:
Sva sreca da je snimanje dredda pocelo prije snimanja raida:D. A i scenarij je napisan dosta prije, ako cemo vjerovati internetu. |
Mene samo ubija u pojam kaj je film bio totalni flop na box officeu. Taman je prvi Dredd bio neki character build up da se šira publika upozna sa likom. Sad bi trebali ići nastavci, ali ako se pogleda uspjeh na box officeu o tom možemo samo sanjati.
Citiraj:
Nisam ni mislio! |
Najava dokumentarnog filma, koji treba izaći ovih dana
i za kojeg Dr. Steven Greer kaže da bi mogao promjeniti tijek povijesti. Sirius Documentary (Trailer) - New Movie Coming Soon ! 2012 |
Zanimljivo, baš me zanima šta će to bit, iako sam skeptičan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |