![]() |
Baš nikakvu pretragu nisam radio.
Vidjeo sam tvoj post pa rekoh da potražim i vidim da mi sam nadodao HRT 2HD i sada samo testna slika na njemu. |
o jbt :D
neznam, inače gledam na maxtv pa mi netreba dbv t al sad hocu zbog hrt HD, al ne nalazi niš, mora bit do tva jer sam 2 antene probo |
do tebe je.
test slika ok, jakost/kvaliteta 94/100 na nekakvoj stari pevec/range generickoj anteni. sony 7005 |
Citiraj:
|
jel mene to nesto vara ili ti ides na cable, ne aerial?
u mene je po zelji ukucana hr menu na sonyu. medutim kanal san nasa koristeci manual opciju, tj rucno podesavanje opcija kanala, ne auto. |
hvala, ti, riješeno, neznam zašto sam ja mislio da treba cable :D
|
Citiraj:
A gle, osobno ne bih bio pokusni kunić. Ako ti je baš sila uštedjeti 200-300 kn, onda ga uzmi i vidi. I obavezno javi dojmove za druge potencijalne kupce :) |
Citiraj:
|
gledao sam te hisense malo testove, od svih testiranih svi su prebacili tih deklariranih 200, poneki i za gotovo 100. tako da nije to bas tako kao na papiru
|
Citiraj:
Zanima me da li kod led tehnologije s godinama korištenja dolazi do slabljenja svjetline ledica kao što to zna biti kod lampi, pa se slika polagano potamni? Edit: Na jednom drugom forumu naletio sam na linkove koje je netko stavio, a radi se o marki Navon. Prvi put čujem, ono 43" UHD za 1900 kn. Što je ovo?:D Navon UHD, Navon FHD |
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa,
odlučio sam starom za rođendan kupiti novi TV ! Nisam baš u telkama pa vas molim za pomoć: tražim nešto dijagonale 49", do 5000 kn, da se u nas može kupiti. Većinom se gleda obični televizijski program ili MaxTV. Nisam siguran dal da idem na FullHD ili na 3840x2160. SmartTV je ionako danas skoro svaki zar ne ? Ovako što sam malo gledao prvi po izboru bi mi bili Sony ili LG... |
Citiraj:
Ako se gleda obican signal i fullhd je dovoljan samo je tesko naci nesto novije i kvalitetno a da nije 4k. Dakle gledaj sony ili lg. |
Imam dvojbu, pa ako može mala pomoć oko odabira.
Kupujem TV za more, namjena je nogomet sada na HRT HD i ostatak netflix u fullhd paketu. 4K ne mogu izgurat preko mreže. Samsung UE49M6372 ili Philips 50PUS6262 - ambi2 Samsung je iz 2016 koliko vidim, ima zakrivljen ekran (koji mi ne treba) i fullHD. Philips je philips - noviji model, 4K, ima ambi light. Od smart funkcija trebam youtube, podršku za neki IPTV program i Netflix. |
zakrivljeni ne bih nikako preporučio, a ambilight je fantastičan feature, tako da od ova dva definitvno philipsa.
|
Fala Alene. :)
|
Od ova 2 definitivno philips. Jezim se od zakrivljenih ekrana, meni jedino kod monitora može imati neke koristi.
|
Ima li netko preporuku na koju visinu postaviti zidni nosač za 55" telku? Ili općenito kako se to gleda i mjeri? Nosač će imati malo pomaka i po osi gore/gole.
|
Ako možeš naći neki sa ambilight 3(lijevo, desno i gori) puno bolje izgleda i daje puno bolji dojam/kontrast nego Ambilight 2, ako nije prevelika razlika u cijeni, ja bi osobno do oko 200njak kn, više ne vrjedi sigurno :D
|
Dajte molim vas netko od protivnika zakrivljenog, tko ga ima il ga je imao bar par mjeseci?
@Gilbert Ja bi se rastego parsto kuna i uzeo 55 samija il neki drugi 55, ak ti stane na policu. |
|
Imam jedan od prvih samsung 4K zakrivljenih televizora i nemam apsolutno nikakvih problema s gledanjem sadržaja na njemu.
I iskreno nisam vidio philips s dobrom slikom. OK, nisam gledao seriju 7 i 8, no sve ispod mi je preloše. Govorim za SD signal, negledljivo. FHD i dalje je druga priča. |
Išao sam danas u Elipsa i nisu imali Hisense H43A5100, svi su rasprodani. Bio je samo Hisense H43A6100(43",4K), koji onako ima nelošu sliku koliko sam uspio vidjeti na brzinu. Upao mi je u oko i 43" TCL U43P6046, na prvu djeluje dosta solidno.
|
Citiraj:
|
taj je hisense poodavno ''etabliran'' kao brand za siroke mase u kini, nekakav tv pandan zte telefonima. vidia san jednog uzivo, mislim da se radilo o 40-ish diajgonali.
za ljude nesvikle/nezainteresirane za najvisu razinu reprodukcije sa (takodjer vazno, mastodonski velikih) uhd/fhd fajlova, nego za tek casual gledanje programa - sasvim pristojna kupovina. |
Nije baš da kužim 4K ispod 50", evo, samo komentar onako...
|
Links - Tesla 55" 2.999kn.
Da li je to dobra cijena i da li je slika bar zadovoljavajuća? Bi ga uzeo za spavaću, samo za HD filmove s interneta, eventualno kao dodatni MaxTV. |
https://edigital.hr/led-televizori/s...m_content=pp_1
Jel bi mogli nazvati ovo brutalnom akcijom? :) |
ne, brutalna akcija je bio KD-65XD7505B za 5000kn, to se neće nadmašit više :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:08. |