![]() |
Može se igrati na toj integruši možda u nekoj najnižoj mogućoj rezoluciji tipa 1280*720 i low detaljima. I to teško preko 30 fps.
|
stvar je u tome da nemam mogućnost staviti na niže postavke jer on sam sve već stavi na LOW
|
Skini s www.amd.com najnovije drivere, pa vidi hoce li pomoci. Trebao bi bez problema moci igrati bilo koju Call of Duty igru na tom laptopu, na low postavkama, samo rezoluciju podesi na 1280x720.
|
da ok jesam može se igrati već sam pomislio da ne može ok hvala samo treba skinuti najnovije drivere
|
AMD FineWine ide dalje! Pogledajte kako je Vega56 sretna s Vulkan rendererom. Na kraju pregazila GTX1080 i to za dosta :chears:
https://www.overclock3d.net/reviews/...aphics_cards/1 |
Imam Asus VivoBox 15 sa AMD Ryzen 7 3700U sa RX Vega 10. Mogu li se driveri preuzeti bez onoga AMD control software?
|
Skines drivere, otpakiras ih u neki folder i onda rucno iz device managera updejtas drivere. Mislim da drugog nacina nema.
|
Bilo mi dosadno pa sam odlucio vegulju u home pc-u počistit i osvježiti.
Dao joj fresh term.pastu(13W/mK) i padove 12W/mK. 3 stupnja niže za gpu, 6 za hbm i 11 za vrm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zavrtio 3dčmark, dobio dugotrajnije boost taktove na grafi u jednom trenu je grafulja otišla na 1700MHz ili ti teritorij vodene vege, zadnje sto se sjecam kad sam vrtio bench - graphics score bio oko 7k, sad je cca 10% viši https://www.3dmark.com/3dm/45992609 |
vau, sad sam tek ovo skuzio gigi.
very nice. mislim da moja vegica pati za ovim skroz, al neznam dal se usudim to delat. bar dok je pod garom. |
stavil danas adrenalin 20.11.2 jer ocu RDR2 da zaigram.
kakav uzas od izgleda control panela. kako godine idu sve gore i gore. fejzbukovski driveri :lol2:. bitno da blešti i da se sjaji :D. nego jel vi koristiti anti lag ili je to BS na koji bolje ne gubit vrijeme na proucavanje jer meni ta opcija jos uvjek nije jasna? edit: i jel afektira FPS jer sam vidio negdje da se to spominje? edit: da sam sebi dam zakljucak lol: "works best when gaming in the 60 to 90 FPS range. in some games you will see a performance impact, in others you won’t" |
Citiraj:
isto tako ako ti hbm nije moldded(to ces vidjeti kad rastavis grafu), onda mozes washer mod napraviti za veci pritisak hladnjaka na hbm, ali vjerujem da je moldded jer nisi kupio grafu u prvih 8-10mjeseci godine nakon launcha |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:46. |