![]() |
Citiraj:
Meni ne radi net, maxtv se gubi Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
Bio je požar u centrali u Draškovićevoj, tako da je šteta i veća nego direktno od potresa.
|
a jel to afektira i van ZG ili? jer ja cjeli dan imam problema sa netom i na kompu (tkom) i mobu (bon bon), a nisam siguran jel do njih ili mene.
npr. od maloprije bilo kakve slicice/video poslan na viber mi ne zeli otvarat/skinut (jutros islo bez problema). probao i 4g i wifi i isto je. resetiro mob, updejto viber. nista. |
Isto i van ZG, danas sam kod svojih u Gorskom kotaru i brzina ne ide iznad 3, iako ide inače oko 25-35..Također imam problema s učitavanjem slika.
|
Vi ste onda sretni, ja se ne mogu spojit na net :D
|
Ja sam na jugu i zadnjih par dana stranice i jubito se osjetno sporije ucitavaju. Takoder povremeno gubim signal na MaxTV-u.
Vjerovatno je mreza prezauzeta radi cijele situacije. |
Zadnjih par dana net steka opako.
Online nemogu nista igrat zbog laga. Stranice sporo ocitava. S 40/4 pao na 30/1.5. kad se spoji Max Tv i par mobitela i jedan komp sve steka na veliko. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Al nijemi8 jasno ovo sa Viber sličicama. Ako net radi kolko toliko normalno zašto ne želi skinuti sličice na.viberu? Na signalu ista stvar.
|
Net radi ali ruta nije ista kao prije nesreće jer je izgorio HT-ov data centar i izgubljeni su svi brzi linkovi prema njemačkoj pa se sad spajamo preko alternativnih ruta, barem mi koji smo preko ht-ove mreže.
|
HT Mostar u BiH također ima jako velike probleme sa brzinama/kompletnim ispadima.
Naravno, potpuno razumljivo pošto link ide preko dioničara (T-Com). |
U mene optika 200/100 radi ok po mjerenjima brzine, al ima određenih stranica koje otvara sporo il nikako. Očito je problem u određenim mrežnim rutama ili kapacitetu.. Maxtv radi uredno.
Split. |
Citiraj:
Jel ih to sad možda prisili da se peeraju s nekim u CIX-u, da ne stoje više tamo kao ukras? |
meni u Rijeci net radi normalno ali maxtv ne radi uopće
|
Citiraj:
Će se riješi pomalo. |
Citiraj:
|
totalno se čudno ponaša i max tv (snimalica ne radi recimo, jel inače radi snimalica? HD kanale normalno vrti), i net (mjeriš speedtest net pa dobiješ 30% brzine, pa onda 80% itd...
Što je najgore, bojim se resetirati router da me ne spoji na tko zna koju manju brzinu :-) |
Da se nadovežem od maloprije, sada neke stranice uopće ne mogu učitati (npr. ne mogu se spojiti na Slack), dok neke se djelomično učitavaju samo tekst.
|
kod mene u Rijeci sve proradilo
|
Ekipo, planiram produžiti max 3 uslugu jer mi uskoro istjeće pa me zanima kakvi se gadgeti nude. Preko chata mi je nuđen samo Xiaomi TV box. A ja sam se nadao Fritzboxu... :)
Jel netko dobio nešto drugo? |
Zapalio im se data centar u ZG kad je bio potres:
https://i.imgur.com/5y4dH8R.jpg Meni net nije radio od jučer u 10h do danas do 16h. Sada radi ali jako jako nestabilno, svako toliko nešto zablokira i slično. No glavno da radi jer mi treba za posao. Isto tako mi slabo radi na službenom mobu (HT), a dobro na privatnom (BonBon što je = HT), ali mi tu ništa nije jasno. Pa mi npr radi YT na mobu, a ne radi Gmail, radi Whatsapp a ne radi Viber, pa na trenutak sve proradi, pa onda opet ne i tako stalno. Ugl kužim, sve ovo skupa je usrana situacija, pa se em to ne može u miru popravljat, em nas je hrpa doma i silujemo net, nadam se da će to sve brzo riješit, ali bojim se da će im trebat tj dana ako ne i više. Brzinski ih razapelo. EDIT: Eh da, pošto jučer ovo nisam znao, resetirao sam router (sa čačkalicom) i tu sam se gadno zeznuo jer on više nije imao otkuda povući konfiguraciju (i tako ga skroz onesposobio, bolje traljav net nego nikakav), pa to ne radite. Samo ga ugasite i upalite ako ne radi kako treba. ;) |
izgorio nam je data centar u draskovicevoj te sve platforme rade u backup nacinu rada..
Kolege rade u 2 smjene da se to otkloni sto prije |
Di je sprinkler,prenaponski dojavljivac/prekidac?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Meni su vratili net i speedtest je oke, ping 20, brzina 20 MBPS koliko i treba biti, ali stalno prekida, no drago mi je da barem ovo imam. TV radi posve normalno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
On samo napravi više štete. Data centri se gase plinom |
Pukle cijevi od plinske instalacije od potresa.
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Takvi sustavi sigurno nisu zabranjeni, ali u slučaju aktivacije mora postojati odgoda u slučaju da se u prostoriji nalaze ljudi koja traje barem 10 do 30 sekundi. |
Evo jutros mi se net čini puno puno stabilniji, tj onakav kakav je bio prije havarije.
Bravo t-com! :) |
Također i meni sve normalno danas :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |