![]() |
Jel velika razlika u odnosu na A52 5g?
Taj ima kćer i nekako mi je sve sporo... Trebam još jedan pa zato pitam.. |
SD750G je otprilike 30% slabiji od SD778G, pa možeš očekivati dosta bolje performanse na A52s.
|
Ok. Hvala
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=10483 Citiraj:
Citiraj:
|
Uzeo ovo za utore, typ C, i više se nepojavljuje "vlaga" https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...577c37045f.jpg
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Kako popraviti ovo? Usb teško ustekat jer su konektori losi. Ocito VolD+Power ne pomaze a to su svi google rezultati, kao da neznam pročitati sta pise na ekranu.... Inace je mob radio, ukljucio sam Smart switch sa njega na drugi mob, ostalo mi je samo whatsapp prebacit, nestalo je baterije, uključio ga u punjac, i eto ga... neda se :D |
Citiraj:
|
Pitanje za vlasnike A52s, jel vam cuka twitter? Ono lag je boze sacuvaj, al samo na twitteru, probao 60Hz i 120Hz, isti kuki... zbriso pa ponovo snimio app, briso cache itd... nis ne pomaze 😡
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
Meni se Baseus kabel Type C zapalio
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozz. Imam Samsung J7 od šogora,i on bi ga vratio na tvorničke postavke al si je zaboravio pass za mail. kako ga resetirati a da zaobiđem to? Dok ga palim Volume up i Power ne reagiraju. Hvala.
|
Ako ga resetiraš, izgubiti će ti se pass i morati ćeš ga ponovno ukucavati nakon reseta. Mora prvo saznati pass. Koliko mi je poznato, skoro svaki mail servis ima opciju 'Forgotten pass' koja će mu resetirati postojeći i tražiti da odabere novi pass.
|
šta se nemože opcijom Swipe izbrisati baš sve?
|
2 privitaka
Novi update jutros sletio na S22U...
|
Citiraj:
|
@snake
Javi ako ima što promjene. Vidim da su ubacili 6 app update. Još nije stigao slovenski update. |
Citiraj:
|
Kolegica ima A52s sa dvije SIMice. Kada ima nekog na liniji SIM1, a netko drugi je nazove na SIM2, ne ostane joj propušten poziv u arhivi poziva. Može li se to nekako srediti?
|
Mora imati uključeno Poziv na čekanju
|
Citiraj:
Pravi dual sim telefoni vec odavno ne postoje, današnji su sve dual standby. Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Ukljuciti preusmjeravanje sa prvog na drugi broj i sa drugog na prvi za slucajeve kada je nedostupan...
|
Citiraj:
Ovo je jedino kako je meni funkcioniralo. Naravno, imati na umu potencijalne dodatne troskove transfera poziva (ovisno o tarifi). |
2 privitaka
Citiraj:
|
Sletit će ti treći sa 1.7gb :)
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:03. |