![]() |
Žalosno je to da budu na kraju sezone prodali igrače koji zapravo nekog vraga valjaju, a ostavit će curicu i njemu slične. :) Recimo prošle godine je Joe Cole stradao. Odličan igrač, a jedan Kalou koji ne napreduje nikako je ostao. :)
|
ma on je kupljen da prodaje dresove, a ne da igra, kako to jos niste shvatili :)
|
Slobodno ga vratite u Liverpool.
Ja bi ga objeručke prihvatio :) Davno je on dokazao da je kao lone wolf debelo najbolji napadač na svijetu trenutno. Njemu ne odgovara Chelseaov način igre sa 2 napadača - baletan Drogba i on, kao niti u reprezentaciji sa Villom, on treba imati krilne napadače sa strane da bi funkcionirao, ne drugo smetalo na vrhu šesnaesterca :) |
Igrali su formacije s toresom u špici, malouda i anelka kao krila pa ništa od toga. :)
@Gemmy..ima smisla. :D |
Možda je Drogba bil usamljen pa su mu nabavili frendicu?:D
|
Citiraj:
malouda i anelka ko krila? :D brijem da bi kramaric i slepicka igrali bolja krila od njih :) torres je trenutno u vrhu napadaca,samo sto ce izgleda u chelseau propast,nazalost, jer mu definitivno ne odgovara. nek se vrati u spanjolsku,u recimo barcelonu,garantirano bi imao 30+pogodaka u ligi samo |
Citiraj:
Citiraj:
|
A nego kaj su anelka i malouda? :) U principu i jesu krilni napadači. :)
Curicu baciti van ili ga đorati za nekog tko valja. :) rotfl za frendicu. :D |
malouda je po definiciji,ali los,previse solira a malo asistira te je tragican za team.
anelka je tipicni centarfor,sidras, nema taj veze sa krilom,vec tipicni napadac koji ocekuje hranjenje loptama i pritom sve sprema. ako si gledao bayern inter,pogledaj si robbena kako igra, tipicno krilo, opasan po gol u solo akcijama s odlicnim smislom za proigrat napadaca ( gomeza ) da "curica" :D ima takva krila,trpao bi ko veliki |
Dobro i chelsea navedeni dvojac glumi krila s tendencijom ulaska u špicu. :) Jasno mi je da anelka nije namijenjen za krilnog napadača. Tu je zadaću obavljao Joe Cole kojeg su se riješili (na žalost). :)
|
Citiraj:
cesto su imali izlete u drugu ligu i ugl su visili na dnu premierlige tko je cuo za chelsea prije druge polovice 90tih? |
Citiraj:
Inače, za konstantno flejmanje se ovdje daje i GO:) |
Popunit više od 60% stadiona? :) Stamford bridge je redovito pun. Nije nešto velik stadion ali nije točno da je prazan ili 60% popunjen.
Evo ti pozicije od osnutka. :) Kao i u svemu tko ima novaca taj je bolji (može platiti bolje igrače). :) http://www.chelseafootballclub.net/historytable.htm U ostalom i prije Romana u chelsea su igrali veliki svjetski igrači. http://www.chelseafc.com/page/Legend...,10268,00.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pošto obožavam EPL i gledo sam puno dokumentaraca i sl. vezano za povijest i baš su se Chelseajevi navijači pokazali kao strastvenijima. EDIT: Jao kako bi volio da se sutra izvuku United i Real, stvarno bi volio da se desi ta tekma i po mogučnosti da vidim Ronaldovu facu kad ga bivši klub izbaci. |
Nekako imam dojam da će spursi na real :D i Man U i Barca :) ako ništa barem je dudu došao dalje nego arsenal :D
|
Ja bi volio gledao okrsaj totenhama i sahtjora, tako da sigurno imamo nesto igraca u cetvrtini finala :)
I nebi htio da se igra real-braca, nekako je prerano za to :p |
Citiraj:
i znam da je osnovan prije 100g (doduse pun k klubova je osnovano pocetkom 20og stoljeca, tako da ne vidim zasto bi to znacilo da chelsea ima tradiciju, osim ako se pod tradicijom ne racuna opcenito igranje nogometa) , no i nije mu to od nekog znacaja posto se za taj klub nije znalo izvan engleske do osvajanja kupa uefa 90tih. nije da pokusavam flejmat ili nest (niti znam tko je tu navijac chelsea), samo izrazavam misljenje Citiraj:
ima i real novaca pa mu to ne pomaze previse vec godinama.. Citiraj:
igrao je rooney u evertonu i ronaldo u sportingu.. Citiraj:
Citiraj:
chelsea je ugl igrao pred polupraznim tribinama (naravno pravi navijaci dolazilo redovito, ali ih nije bilo dovoljno) - pratim arsenal/premiership od 1999. i chelsea bi jedino napunio stadion ako bi igrao neku veliku utakmicu. odjednom abramovic kupio klub, doveo par zvjerki i sad najednom svi chelsea fanovi i stadion pun - ljudi se otimaju za sezonske karte. Citiraj:
prije nije tako bilo (bar u slucaju chelsea) |
dovoljno govori o tome da vode eidura gudjohnsena pod legendama kluba :D :D :D
|
po tome je i prco legenda monaca:D
Citiraj:
|
Odoše Manchester City i Ajax doma:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kaj je netko očekivao nekaj od Liverpoola?D :D U nedjelju dobivaju po picici od sunderlanda. :)
|
Neće. To im je prilika za treće mjesto. :p
|
Citiraj:
|
Bude se čelzi skrumpiral pa će dobiti šahtar ili tottenham. :D
|
Ak dobiju Šahtar onda ispadaju:)
|
Vrlo moguće. :)
Vic dana: bude curica počeo igrati. :D :D |
Srna bi ga potrgal ko svinja masnu krpu:D
|
UJ to bi bila scena. :D
|
poznavajuci UEFU ne bi me zacudilo da podgriju tottenhemova i chelseava jajca, pa da njih izvuku kao par (nedaj boze da bude engleski derbi kao finale..)
|
Real Madrid - Tottenham
Chelsea - Manchester United Barcelona - Shakhtar Inter - Schalke |
http://www.index.hr/sport/clanak/liv...e-/542951.aspx
A vidim već ste stavili. Šteta kaj igraju Chelsea VS United. Bolje bi bilo Chelsea VS Barca tak da odmah chelsea ispadne. :D :D |
Amdijo, ispali ste:D
|
Ne nužno. :) Dobili su zadnju tekmu protiv uniteda. :) Doduše ono nije bio penal ali je chelsea bio bolji kak god da okreneš. :)
edit: lol http://www.index.hr/sport/clanak/anc...20/542763.aspx |
Inter je odlično prošao, vrlo lako možemo opet do finala :)
|
hah bio sam blizu
izgleda da je UEFA odlucila eliminirati chelsea/manutd |
Citiraj:
|
šahtjar je jak,prošetali su se kroz ligu prvaka do sada
manu ako neće imat problema sa ozljedama igrača prolazi chelsea |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:09. |