![]() |
Citiraj:
i ne, ni mi u szk ne znamo 6mj unaprijed što će biti... biti će valjda nešto za uskrs, no ne znam ni mi šta... |
Ajde dobro, ćemo se strpit.. :)
Hvala ti na info |
Lp,
Pitanje, riknuo mi je Wlan adapter od Tcoma . ( Kupljen i placen bio Wlan router + Wlan adapter, to je bilo prije 4-5 godina možda ) Pošto su taj adapter koristili drugi clanovi obitelji na drugom racunalu zanima me mogu li ja cimati Tcom da ga free zamjene? Hvala. |
Wlan adaptere ne mijenjaju. Samo routere
|
Upravo sam saznao da vise nije obavezno imati telefonsku pretplatu uz dsl? Kao promijenio se zakon i ne smiju nas tjerati na uzimanje drugih usluga.
Pricam s frendom o tome (on je na njima), kaze da se cuo s njima, i da ce mu naplatit nesto drugo ako nece pretplatu na telefon. |
Nece mu se naplatiti ništa "drugo", nego ako nemaš telefonsku liniju povisuje ti se cijena interneta...tj. cijena brzine... dakle, ako imaš tel. liniju brzina ti je 79kn + npr. flat 79kn = dakle 158kn flat adsl...
no, ako nemaš telefonsku liniju... brzina ti je oko 152kn + npr. flat 79kn = 231kn flat adsl to je sva mudrost... :) koja se, očito, ne isplati :D |
Jao, ne znam el to smijesno ili tuzno...
|
Ljudi, još jedan apsurd od T-shita!
Dobio sam mail na nekom čudnom HR jeziku, da mi je promet duplo povećan ovaj mjesec (veljača) te da iznosi 16kn, WTF?! -prošli mjesec sam imao flat, a sad imam onaj najslabiji od 1GB i onda oni meni kažu da sam povečao promet?! (a smanjio sam ga - helouuuuu)!!! Evo famoznog maila: http://i1225.photobucket.com/albums/...reenut0001.jpg -to sam danas vidio tek, a u petak je poslano... Zvao sam službu za korisnike i dugooooo čekao, nitko se od agenata ne javlja, SRAMOTA! -i još nešto, nismo dobili uopće račun za prosinac 2011 & siječanj 2012, WTF? (tad sam imao flat, a prije toga 1GB, dok sam imao 1GB dobivali smo račune, što se to sada događa?! |
Citiraj:
Moguće i da je scam, teško ovako reći bez da imam mail pred sobom |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda ti poštar mara pa ih on plaća...:fiju: |
Jučer sam cijeli dan zvao 0800 9000 ( pa čak i u 2 ujutro) i nitko se uopće ne javlja, UŽAS JE TAJ T-COM !!!
|
Pa pogledaj si na user.t-com.hr koliko si potrošio prometa. Mislim, taj e-mail ti automatski baca kad prekoračiš promet. Znači dosad si imao flat rate i tu nema prekoračenja, nisi ga mogao napravit. Sad si stavio na 1GB, vjerojatno si prekoračio tih 1GB i sistem te upozorava. Ako ništa drugo, barem je ovo nešto pozitivno kod T-Scuma.
|
Pozdrav, ne snalazim se baš najbolje na T-com stranici, a i trenutno sam preko moba, pa bih vas zamolio ako bi mi netko mogao reć cijenu kada bih uzeo uzeo Maxadsl (flat 4-5mbps) ili kolko već ima i telefon. Hvala!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li se kod T-Comove mail usluge automatski brišu mailovi sa servera dok se preuzimaju ili ostaju još neko vrijeme tj. ako ostaju kako ih ponovo preuzeti?
|
to ovisi o zeljama mail clienta. default je da se brišu (barem u OE i E). ovdje ukljucujesk/iskljucujesh.
|
navodno t-com spušta cijene, zna li netko nešto više o tome?
|
Citiraj:
|
Ili da bar podignu brzinu
|
Citiraj:
|
Da, brzina mi je ionako i više nego dovoljna, eventualno upload da napokon povećaju..
Neka snize cijene i dobro će bit.. |
Citiraj:
|
Koliko sam ja skužio u vezi bilo kakvih problema sa bilo kojim providerom, ako se čeka na njihovu dobru volju čeka se u pravilu jako jako dugo. A ako ih daviš ko pravi davež več dolaze u priliku da se oni tebe žele riješit pa tako i prije dolaziš na red. Ja sam tako strpljivo i pristojno devet mjeseci čekao t-skum da mi priključe internet još 2008, znači sve do sredine 2009-e. Prijatelj sada več tri mjeseca čeka optimu da mu prebace broj sa internetom na drugu adresu, također suprotno mome savjetu strpljivo i pristojno čeka...
|
|
Ne čini mi se niti malo loša opcija. Bar za mene jer svejedno nemam dostupno niti jedan drugi provider...
|
I ovo je njihov odgovor na konkurenciju?!
Bože žali paketa, 240kn za telefon i internet, u optimi je 190. Katastrofalno mi ovo izgleda, ili sam ja promasio nesto... |
Ovaj MAX2 Internet L mi se cini privlacnim zbog Flat Voice, ali potpisivanje ugovora na 24mj mi bas ne odgovara.
Ocekivao sam da ce spustiti cijene za brzinu, pretplatu, a ne na komplete uz ugovornu obvezu... |
* Prvih 60 min telefoniranje prema T-Com fiksnoj nacionalnoj mreži uključeno u mjesečnu naknadu, a potom se obračunava samo prva minuta svakog poziva. PDV je uključen u cijene.
Baš i nije čisti FLATvoice... cigani Stvarno su neisplativi dozla boga, opcija za nekog ko mjesečno troši cca 3kn na fiksne razgovore, i treba mu samo Flatnet = 235kn... A fore u Max3 paketima sa naplacivanjem 20kn mjesecno na tu cifru za "najam opreme" je smjesan. Dabog da propali :( |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako se u ovih 235kn neplaca ona tel pretplata od 60kn, onda je taj max2 L paket donekle ok
|
Meni je isto dostupan samo T-com, ali radije cu ici na Optimu za 189kn ( net+tel) nego isto to dobiti kod t-coma za 235kn...
Apsolutno nikakve razlike nema osim SPREMALICE ili ti ga nekog jeftinog cloudservisa za koji ni ne zelim cuti kraj besplatnog dropboxa Tako da ne razumijem kako je bilokoji od ovih paketa "dobar" ako je dostupan samo t-com? |
Dostupan T-com u mom slučaju znači da ne postoji nijedan drugi provider koji mi nudi mogućnost spajanja na net osim samog T-coma.
Telefon može na optimu al internet ne. Inače bi davno prešao na Optimu (vrlo vjerojatno) pa bi možda oni (u što sumnjam) napravili ono što T-com neće a to je promjeniti paricu ili "izmislit" nešto da 50ak kućanstava blizu mene dobiju mogućnost maxTVa a neki čak i interneta. Brzina kod mene je svega 70kb/s no kad znam da kuća koja je udaljena od mene 300-400m uopće nema internet pristup, zadovoljim se i s ovim jadom... |
Citiraj:
Koliko se da prokljuvit iz ovoga, izgleda je uračunato sve u tu mjesečnu naknadu na jednom računu. |
samo su sve prepakirali i kao nešto novo ponudili a kad malo bolje pogledaš sve je ostalo isto...sve ono što sad imam bez ugovrne obveze dođe me isto s tom njihovom ugovornom obvezom...al ljudi ako vam rođo iz švabije preko teva kaže da si uzmete neki paket ma skočite iz naslonjača u najbliži t-centar i potpišite ugovor na 24 mj...ma i oib im odmah dajte da vam mogu sjest na platu...XD
|
288kn za 4mbita flat bez ugovorne obveze??? Oni nisu normalni. Kod optime imam za 220kn 8mbita flat, kakvi psihopati...
Ako pak hoćeš 10 mbita, nadoplata 102kn?? :roller::roller: |
zato se selim na iskon bas radi te ugovorne obaveze do sada sam placao max 3 L paket 470kn sa 10mbit brzine
istina sada cu imati 5mbita ali 200kn manje tj 290kn !! bolesno totalno na godinu usteda od 2400kn |
MAXtv i dalje ima svoje prednosti, kao dostupnost i sportski programi. I da imam mogucnost uvest iskon ili nesto trece vjerojatno bi osto na maxu samo zbog arene, pogotovo sad kad ce i ligu prvaka imat.
|
pa i druge televizije ce doci u posjed arenesport jedino kod nas tscum ima monopol nad time. dostupnost je monopol i tcom nikad nece dat sve moguce korisnike konkurenciji jer kod njih nitko ne bi ostao.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |