![]() |
CoD 4 prelazim, ponovo :D
Crysis Warhead prelazim, ponovo :D |
battlefield 2142 i battlefield 2 multy,guild wars,virtual tennis 2009 trenutno
|
Čekam plaću da kupim bon i WOTLK,opet WoW,nema se smisla odupirati.:D:D
|
Diablo II - LoD
KOTOR Spore CoD2 online |
Polako žvačem Sacred 2 Fallen Angel koja čini se sa vremenom postaje sve bolja i bolja, kao što je Big Guy spomenuo.
Počeo i Exodus from the Earth i igra se čini sasvim solidna. Instalirao Mass Effect i vidim računalo mi se bori s tom igrom na nekih 10 do 20 FPS-a, pa sam odustao. |
igram Prototype cist iz dosade
Left 4 Dead i malo Black&White i sada namjeravam mass effect again ;) |
završavam divine divinity, a dalje pa ću probati beyond divinity, a ako mi neće biti dobra idem na Loki-a :)
@Bambusha moraš igrati mass effect, igra je jako dobra smanji malo grafiku, meni je dobro radila na hd2600 mobility koja je malo slabija od tvoje hd2600 xt |
Raptor - Call of the Shadows
:Machineg::DualWiel::rambo: |
wolfenstein:CoolRamb:
|
CoJ: BiB - prešao jendom na hardu, pa sad ponovo na very hardu xD
GTA 4 ponovo |
Diablo 2 LOD
Ceka se Diablo 3 - samim time i nova grafa... Je li zna tko nesto novije od Diabla, a da je slican RPG? |
neznam:DLoki?
|
Citiraj:
|
Može mi neko rec ime novijeg rpg-a nešt sa grčim bogovima (nije titan quest) znao sam al se nemogu sjetit vec patr dana :D, neznam ni što bi u google upiso
|
|
PROTOTYPE
WOLFENSTEIN novi |
Citiraj:
Je da su glasovi na njemačkom, ali je zato sav text i GUI na engleskom :) |
x-men origins : wolverine
nba 2k9 s prijateljem prije kosarke ;D Call of Juarez Bound in Blood - tu i tamo ;D ( odlicna igra ;D ) |
cod2 i cod4 MP,gta4,asešn creed,wolf2
|
Killzone 2 the chornicles of riddick i sad ču još malo infamous :goood:
|
The Witcher Enhanced Edition
Dead Space po 3. put! Brothers in Arms Hells Highway I počeo sam nešto malo Prototype! I čekam Star Wars The Old Republic - nadam se da će biti dobar, ako ne i bolji od WoW-a!! |
Starcraft: Brood War
Call of Duty 4: Modern Warfare Mirror's Edge Fallout 3 |
Evo sad sam počeo igrati infamous predobra igra :chears:
|
PES 2009
Virtua Tennis 2009 :chears: |
Call of Duty 4: Modern Warfare
wow Dota ( malo iz dosade ) Combat Arms EU |
starcraft
fallout 1 diablo 2 broken sword - the smoking mirror full throttle malo retrospektive :) |
Citiraj:
i kako sam čitao na win 7 ne radi, a ne da mi se stavljati vistu bude već došla i eng verzija pa ću onda igrati kako treba :) |
Nisam več duže nešto pošteno odkad sam na moru. Tu i tamo malo Vistin šah, da dosadu ubijem.
|
fallout 3. osjeca se oblivion, ali je svejedno za klasu bolja igra (pogotovo sa svim patchevima i DLCevima)
|
gran turismo 2 :D na kompu
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |