![]() |
Citiraj:
Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
A tko piše? Ništa nije službeno. Ne tvrdim da će biti, ali ne znači da i neće biti. Ja sam zadovoljan i s Marshmellow. Najveći je problem, po meni, često pregaranje matične ploče.
|
Nekom igrom slucaja uzeo lg g3 2/16 u mint stanju,službeni softver na njemu pa da pitam isplati li se kemijati sa custom rom-ovima ?
I ako netko ima viška maski/kaljenkg stakla neka sibne PM :) Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Nabijem na k i LG i njihov support i generalno kao firmu.
Ako G4 ne dobije Nougat onda stvarno, kapa do poda LG-u, nisam znao da je moguće toliko sjebati mobitel koliko su oni uspjeli. A šteta, istinski šteta, i to samo zbog kamere koja mi je jako bitan faktor, a G4 ima fantastičnu kameru. |
Bog ekipa,
Koristia sam QuickMemo+ na LG G3, pa me sad zanima, budući da sam se prebacija na drugi uređaj, ima li portana aplikacija i za druge mobitele? ukoliko nema, ima li neka alternativa sa načinom da prebacim podatke u tu alternativu? |
Sestrin LG G4 kupljen u VIP-u otišao u bootloop, pošto je u međuvremenu preselila u Njemačku probala je kontaktirati LG DE, ali je dobila odbijenicu:
Toliko o Europskoj uniji i panevropskim garancijama :nono: |
Da je kupljen u slobodnoj prodaji, vjerojatno nebi bilo problema. Ovako je Vip brandiran i hebat ga.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Ja npr znam da u mr servisu prolazi garancija iz cijele eu, bio brendiran ili ne. Zato potrazi drugi servis. Kontaktiras preko mejla. Neko ce uzet i popravit
To sta je brendiran nema veze nikakve. Mob je napravio lg, i na njega dao garanciju. Vip je ubacio nesto svoje (mozda i nije) i to je to. Nađi sve servise i salji mejl da ne hodas bezveze Glupo da odbijaju a nasi koji rade direkt sa lg primaju Ili posalji nekome mob u hr i kad ga poprave vrati ti ga |
Uživo
|
Citiraj:
G5 je još u 12.mj. dobio Nougat, koji odlično radi. @Dottore Hvala za link :) |
LG G6 nista posebno, iskreno ocekivao sam puno vise.
|
Baš dobro izgleda. Sad ću kupiti peticu kad padne cijena jer sam dvojkom a pogotovo trojkom ekstra zadovoljan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Okvira gotova da nema, znači uspjeli su ugurati 5.7" na dimenzije koje su slične Samsungu S7 koji je 5.1". Pretpostavljam da će i cijena biti standardno niža od konkurencije i onda je to to. |
vidim neke stvari samo za Aziju,tipa custom DAC za HiRes zvuk....pucanj u nogu ali sa pump-action shotgunom :D
Bar znam koji mobitel zasigurno NEĆU posjedovati :D |
Blago razočarenje. G5 u novom kućištu, HW je skoro pa identičan.
ALi eto ajde, stavili su 5.7" ekran u mobitel koji je manji, uži i tanji od G5 :) . |
Citiraj:
|
Citiraj:
S7E je čak još malo veći po visini od G6, a ima 5.5 ekran. Kako rekoh, dimenziju su SLIČNE, čitaj. |
Kao sto rekoh, G6 je slicniji u usporedbi sa S7E nego sa S7. Citaj ti sto ja pisem :fiju:
G6 148.9 x 71.9 x 7.9 mm S7 142.4 x 69.6 x 7.9 mm - razlika u odnosu na S7 - 6,5 x 2,3 x 0 mm S7E 150.9 x 72.6 x 7.7 mm - razlika u odnosu na S7E - 2 x 0,7 x 0,2 mm |
Je, super, sličniji je i upravu si, vjerujem da možeš naći i još sličniji telefon koji će imati u desetinku iste dimenzije kao G6 pa napomeni i njega. :facepalm:
|
Fora je u tome sto sa novim trendom sireg omjera stranica 5.7" vise nije usporediv sa uobicajenim 5.7". Sto se vise odmicemo od 1:1, povrsina ekrana je manja za istu dijagonalu. To je jos vise izrazeno kod edge ekrana koji ce u stvarnosti biti dosta manji od istog takvog flat. Isto tako, osim sto izgleda retardirano i kao igracka, dijagonalu vjerojatno mjere kao da ekran ide do kraja tj da nema zaobljene kuteve iako ima. Vrlo je pohvalno sto se bezeli smanjuju ali nije sve ni kako se cini na papiru.
|
Citiraj:
Anyway, kolege Trouble i Mislav su dobro rekli, IMO. Daleko od toga da je mob fail ali nije donija nista novo osim ekrana... Najkompletniji review do sad... LG G6 Review |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto vi znate da ga nećete no ja bi ga rado jer mi je baš cakani :D
|
G6:
- jel mi se sviđa - da - jel to dobar uređaj - da - oću ga kupit - ne Ali u svakom slučaju, što se dizajna tiče je korak unaprijed što se G5 tiče. Nadam se i baterije. U odličnu kameru ni ne moramo sumnjam. Jedino build quality ćemo vidjeti kakav je. |
Ne znam koliko bi to trebalo biti dobro optimizirano (IOS style valjda) da bi samo 3300mAh na 5.7" uz tu rezuluciju bilo dobro. Meni se baš sviđa crni, IP68 i najviše od svega, ne znam jel se samo meni tako čini na videu ali ekran mi izgleda potpuno ravan, bez zakrivljenih rubova.
|
Meni je ok ali mislim da ce brzo past u zaborav, pogotovo ako nabiju cijenu. Super mi je to kaj rade sa kamerama, vise kom. i te fore..
Svida mi se kaj je malo deblji i to moze bit samo dobro.. |
Citiraj:
Pohvalno je baterija 3300mAh sa SD821 ( može biti 2,15 ili 2,35Ghz ). Nadam se boljoj autonomiji od V20 (razumijem zbog dodatnih ekrana) |
Očekivana cijena G6 u Koreji - 800$
http://www.theinvestor.co.kr/view.php?ud=20170227000749 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |