![]() |
Battlestations Pacific
The Curse of Monkey Island Special Edition |
eRepublic
|
Ništa!
čekam novi wolf, ako bude valjao, uzimam ga. ove godine zeljno iscekujem mw2. |
Zeldu na Nintendu 64 i Age of Empires serijal sa dodacima,i 1 i 2. Baš mi treba GTX260.:D
|
Citiraj:
Evo, ja sa eRepublika na Warcraft 3.. Cijedim ovu 8800-ku. :lol2: |
Već sam puno vremena uložio u Shadow of Chernobyl. Na početku mi igra nije dobro sjela, osjećao sam se malo izgubljeno i trebalo je malo vremena da se naviknem da gađam smradove većinom u glavu:D Igra je izazovna i teška baš po mojem ukusu. Jako mi se sviđa, nisam znao što propuštam do sad.
Još zaigram tu i tamo Oblivion te Call of juarez. |
erepublik i america's army 3
|
ja igram dvije trenutno najbolje FPS simulacije:
Armed Assault 2 i Americas Army 3 i dvije trenutno najbolje letačke borbene simulacije IL2 i nedavno izašli Rise Of Flight (WW1). Igre koje bi me još mogle zanimati su buduće igre: Operation Flashpoint 2 i Battle Of Britain: Storm Of War kad sam bio mali volio sam RPG ali taj žanr je otišao u kuac.... |
Prelazim Prototype i COH:BIB ponovno,te trine
|
danas završio Fuel, glupa igra u pm...
sad ins. HAWX nazad jer cu ga s frendovima igrat, reisnatlirao sam GTA 4 da ga igram prek neta xD...i naravno CoD 4 |
Drakensang, iznenadila me igra, baš sam pred kraj.
pozz |
The Force Unleashed na PS2
|
Will Rock :D, Wormsiće Armageddon, i 4: Mayhem, Stunt GP, TC's HAWX, CoD 2, Simse 2 i 3, NFS Undergorund 2, Duke Nukem 3D, C&C Generals Zero Hour, većinom starije igrice iz davnih dana... :D
|
Sacred 2 Fallen Angel - Akcijski RPG, počeo igrat i baš mi se i nesviđa iako je razvikana igra. 4/10
|
Crysis, Supreme Commander - Forged Alliance, Velvet Assassin, KOTOR 2 i Battlestations Pacific malo po malo igram.
|
Crush the castle na igra.hr
|
@Bambusha
igraj malo duže, poslije je već bolja dok malo ojačaš lika a ja pa igram Divine divinity :D (priprema za nastavak) |
|
MoH Airborne :D malo je kratak no ajde... moh je moh...
|
S.T.A.L.K.E.R:Clear Sky...preporuka svima yebena igra,ali teska,dok se ne ufurate
Anno 1404:Dawn of Discovery...super igra takodjer Prototype Sims 3 Call of Juarez:Bound in Blood |
sad cu Silent Hill Homecoming, Will Rock, Stunt GP, Worms Armageddon, Sims 2, Tom Clancy's HAWX, UT '99, CoD 4, CoD 2, Duke Nukem 3D :D i jos neke...
|
KOTOR, Jedi Academy završio.
|
supreme commander i pomalo kanes wrath, cisto isprobavanje custom mapa...
|
COD 5 MP i C&C 3 Kanes Wrath sada nakon dugo vremena opet instalirao
Kanes Wrath je odlična igra, igram skirmish, često protiv hard enemya, brutal jos nisam probao |
isto sam do hard dogurao, za brutal veliku ulogu imaju mape, ako je neka malo otvorenija nema teorije
|
Znam, vrlo teško bude.
U biti samo i igram zatvorenije mape, steram ga na što manje dio mape i razvijam se skroz do kraja, kad već imam sve http://www.pohrani.com/t/9/11m/3uE95Uz/map.jpg Npr na ovoj mapi Safety Nest, ja budem na poziciji 1 a on na 2, zatvorim ovaj prolaz u prvoj minuti igre, pošaljem ono vozilo za base expansion i tu na označenom prolazu razgradim obrane i samo odbijam napade dok skupljam lovu i gradim vojsku A AI baš nije prepametan da ode okolo ovih prepreka između kojih sam ja |
probaj ove dvije mape odigrati, Orbital station & Black volcano, zakon su
http://www.pohrani.com/t/0/P1/1ZNcw8yM/ss0.jpghttp://www.pohrani.com/t/1O/B4/2h1BImmb/ss1.jpg |
Jesu to neke costume mape? Nisam ih vidio u igri?
Pokušat ću, hvala ;) EDIT, upravo skidam neki map pack. Pa ću ih ubaciti, ima Orbital Station u packu) |
eo GTA4 malo, cod2 onak po jedno 15 minuta dnevno, pes8(9 prestao jer nema smisla s tim smećem se zazat, sejv mi je ćelo povećao), Jackie Chan stuntmaster ubijam na emulatoru...planiram Max Paynea opet ic halat.
A ovaj STALKER sad tražim po cd-ima da opet probam igrat, jer sam odustao nakon 2 minute igranja, mozda se isplati malo pomućit :) |
Citiraj:
btw. koji S.T.A.L.K.E.R... AKO JE CLEAR SKY OBAVEZNO INSTALIRAJ NAJNOVIJI PATCH(1.5.10)jer igra je slideshow bez tog...:fuming: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |