![]() |
|
opa neki novi dokumentarac
|
Pogledao Starship Troopers: Invasion, neloše, al moglo je i bolje... 6.5/10. Btw, jel zna netko kak se zove stvar na kraju?
|
mislis na ovo?
|
Pogledao Diktatora. Sličan humor kao u Boratu i Bruni, na trenutke brutalan, ali ni blizu onome iz prethodnika. Ovo je definitivno film za (malo) širu publiku.
Ocjenu neću davati, ali sam se svako drugu scenu dobro nasmijao. :D |
Citiraj:
|
Hunger games, ono moze se pogledat al nista posebno. Za ubiti 2h+ ok
|
Citiraj:
|
The cabin in the woods. Hm, film je prvo sranje pa je jos vece sranje pa je dobar, pa jos bolji pa kraj sranje. Klasicni pocetak 5 likova : djevica, napuseni lik, sportas, streber i kurva ulete u neku sumu koja je puno vise nego obicna suma.E sad da ne spojlam pogledajte ostatak. Kraj je jedno veliki DAFUQ , zato jer po meni nema veze s filmom. 6/10.
|
Pogledao:
Salmon Fishing in the Yemen (2011) - 7/10, vrlodobar film |
ok je,malo dosadan u nekim dijelovima...ali onak za ubiti dosadu je dobar :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0289043/ http://www.imdb.com/title/tt0463854/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo da uletim ko' padobranac. Počeo sam po vašim prijedlozima malo filmove gledati makar me nisu previše interesirala jer mi se činilo da su sve gori i gori ali ima iznimaka. Po meni nekako mi se čini da je "amerikaniziran" ali da se gledati jer ipak je o Brus Liju :care: Seven Pounds pogledao i odličan je (znam da kaskam). Također Betmena prvi i drugi dio i malo ostao razočaran. Previše rupica u radnji i to mi je jedina zamjerka. |
|
Citiraj:
|
expendables 2, taman prava ljetna razbibriga, meni malo bolji od jedinice, dobra fora chuck i kobra :D
|
The cabin in the woods, koliko je film horor? Nevolim filmove gdje se saserem :D
|
Space Battleship Yamato
ugodno me iznenadio, kao neki japanski miks starship troopersa i battlestar galactice ;) |
The Expendables 2 (2012) - 6/10 - ocjena je niža radi očajnog CGI-a tu i tamo i radi onog očajnog dijaloga kojeg Kid vodi sa onom ženskom u avionu. Znam kakav film sam išo gledat i nisam očekivao ništa više od same akcije, al bilo mi je zlo u tim scenama. Inače, puno krvi, to mi se sviđa... I Dobar, Loš, Zao tema svaki put kad se Chuck Norris pojavi hehehe.
|
Citiraj:
prica, malo ne toliko jasno usmjerena, ali iskreno, nisam naviknuo na japansku kinematografiju. no prolazno, definitivno. a glavna zamjerka je duzina filma. sve se moglo skresati za 20-25 minuta i izbaciti nekolicinu scena ili ih skratiti, dobio bi se puno dinamičnija radnja, meni se i prispavalo u par navrata. druga zamjerka je ono abnormalno debilno u stilu americkih navijacica skakanje posade za svaki dobar potez koji ide ljudima u prilog. onak', WTF, zar ne vide koliko to glupo i jadno i smijesno izgleda?? i trece je odabir glazbe. nije skroz ubi boze, ali neka napeta scena, a glazba nimalo ne odaje dojam napetosti. jednostavno mi isto nije sjela, ali u ne onako kada ti nju ne primjecujes pa ok, nevermind, idemo dalje. ovdje se bas glazba stavlja u prvi kadar, a ono nimalo ne odgovara samom obliku scene za koju svira :). ali ajd, i ja sam sretan filmom jer je eto, SF :). i film je nekakav pomalo cudan mjesanac star treka, star warsa, galactice i nekakvog future-past nacionalizma i pokazivanje/ukazivanje na dosege, itd itd........ |
Citiraj:
Meni se svidio film, ideja mi je bas fora :) :respekt: |
odgledao sinoć That's my Boy :D
ne sjećam se kad sam se toliko nasmijao gledajući film ! :D komedije u zadnje vrijeme su mi onako... nasmijati se tu i tamo :D a sad sam tu i tamo imao predah od smijeha :D preporuka onima željnim grčeva na licu :D :beer: |
adam sandler... nemre bit dobro da ga yebeš :)
|
oi!
nemoj protiv sandlera, wedding singer mi je jedan od najacih filmova (i svi ostali njegovi su mi ok ) :p |
The cabin in the woods...zaobići u širem luku...3/10 !
|
Citiraj:
Film je više parodija na horror žanr nego što je pravi horror. |
Piranha 3DD, ajme koje sranje :D
Trailer je izgleda štosno, ali film je teže smeće, eventuanlo par bizarnih momenata. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:54. |