![]() |
Zbog takvih idem gledat film malo kasnije, tako da računam ić pogledat Dark Knighta za kojih 2 tjedna, valjda će mutava djeca dotad pogledat film
|
Ja da ih pobacam 6-7 van zavrsio bi u zatvoru.
|
Zaboravih naglasit da sam do nedavno radio u Cinestaru, pa sam ih izbacivao dok sam radio tamo. Zato kazem da se prijavi nekom od radnika i pobrinut ce se za to ;)
|
Ne znam zakaj se Batman obrije svaki put prije nego kaj stavi kostim na sebe.
Baš bi bilo fora... :D http://www.pohrani.com/f/P/PK/3rTkmmUa/img0211b.jpg |
Battleship--- no comment , nakon 40 min =:puke::puke:
|
Citiraj:
|
Meni je Battleship bio dobar, jer sam ga primio kao SF komediju/parodiju :)
Čak sam navijao za aliene da pobjede ljude, ali eto, razočaralo me u tom pogledu :D Dodatni bonus je što Rihanna nije ništa pjevala. |
Citiraj:
|
Ima netko preporuku gusarskih filmova, osim Pirata s Kariba, i da su gusari glavni likovi.
|
Master and Commander - The Far Side Of The World
Nisu gusari glavni likovi ali vrlo je dobar film, i ima veze sa gusarima, dapače.. |
Citiraj:
|
|
upravo završio sa gledanjem the devils double
da mi nije bilo vruće za ustati se iz kreveta... ugasio bi ga nakon 40 min. vječito isčekivanje nekog događaja (akcije u kojoj leti sve na sve strane :D da se razbije tok), predvidljivi dijelovi filma, uglavnom radnja mi je užas. osobna ocjena 4/10 :beer: |
Meni je taj film odličan.. Dobro napravljen, još kad je po istinitom događaju (ne cijela priča već tematika) to mi dodatno digne ocjenu.
|
The Hunger Games
Zasluzena ocjena, uzivao sam gledajuci, jedino mi malo kraj blesav, mogli su jos neke stvari dodati da bude zanimljivije tih zadnjih 10min kada ovi pobjede...Sve u svemu 8/10 |
Meni se isto svidio "The Hunger Games". Iako ne bih htio takvu budućnost :)
|
Mene užasnoooo nerviraju likovi koji na glas ili kroz deranje komentiraju film, međusobno se zajebavaju ili namjerno gnjave ljude. I k tome udaraju stolce nogama.
Al iskreno nije mi svejedno ustat i izderat se na njih, jedan poznanik je to napravio i dočekali su ga u garaži sa nožem... Još uvijek se svaki dan začudim kakvih sve ljudi ima... |
Zato ja uvik nosim pistolj u kino.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bio nedavno 4-5 puta u kinu i srećom nisam nabasao na kretene.
Inače u kino nisam išao jako dugo, možda tu i tamo pa nisam znao šta se dešava :) |
ima kretena uvijek i svugdje, ne samo u kinu. Ako si pametan, ignorirat ćeš, ako ne, najebat ćeš ili od njih ili od murje.
|
Battleship - najgori film ikad s najboljim CG-om ikad ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ili možeš baciti oko na http://www.vcdq.com/ i tamo pratiti kada koji film dođe i koje kvalitete.
|
Pogledao The Hunger Games.
Bezveze, da ne kažem idiotizam. Uopće ne kužim oko čega je bio toliki hipe kad je izašao. Sama premisa da će nekom past na pamet organizirat igre u kojima se kolju, pazi sad, ne odrasli nego djeca je toliko van pameti i graniči s debilizmom. I još se to prenosi na nacionalnoj dalekovidnici a ljudi to kakti obožavaju gledat... Ma mislim stvarno. Ovo mi je novi pretendent za prvo mjesto na ljestvici glupih filmova koje je dosad držao Sumrak i njegovi nastavci. Battleship koliko god blesav bio je premija za ovo. |
Meni je film ok, ali mi je zato kraj razočaranje.
|
Snimat će se nastavci. Žali bože truda al hoće.
|
Ovo bi trebala biti dobra zabava
http://www.index.hr/black/clanak/sti...ja/630056.aspx |
bas sam isto snimio taj trailer sinoc, mogao bi biti bas po mom gustu :chears:
|
Ma ovo je must see!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |