![]() |
Nisam vidio da išta piše. Danas će biti ludnica i pitanje je hoću li ih dobiti na tel. Ali pošaljem i mail pa ćemo vidjeti.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Vjerujem da su za Black friday osigurali dodatne količine.
|
Link vise ne radi, dodatnih kolicina onda sigurno nema :/
Citiraj:
|
Odgovorili mi da mi šalju original zapakirani tv.
Citiraj:
|
Originalni jest, nije kopija LG-a, a zapakiran od strane njih. :D Salu na stranu, i ja mogu potvrditi da je pisalo "Izlozbeni primjerak" e sad da li tebi salju taj ili imaju neke nove koji nisu stavljeni na web shop - to ne znam. Nadam se da je nov jer je to odlicna kupnja.
|
eto vidiš.:chears:
Ne bi valjda išli u akciju sa jednim primjerkom tog tv-a. |
A gle, akcija na taj tv je prošla nakon njegovog posta jer su napisali "rasprodano" :)
Uostalom, lako će ustanoviti je li tv bio raspakiran - packe i eventualne sitne ogrebotine od čišćenja glossy površina i prašina u rubovima, pakiranje kabela napajanja (tvornički zarolan, vrećica čitava), vrećica od daljinskog, upute i baterije sam viđao da dolaze u najlonu kojeg je isto potrebno poderati itd... Nadam se da je kolega ubo odličan deal pa da sve ove teorije padnu u vodu :) |
Evo sad ga ima opet. Nigdje ne piše izložbeni. A i za webshop bi trebalo ići sa skladišta a ne iz trgovine.
Naravno da ima, to je model iz 2017-e.
|
Narucen xe9005 od 55''
Dvoumio se izmedju 49 ili 55 jer gledam sa 2,3 - 3,0m al vise ce mi bit zao ako uzmem 49'' i ne valja nego 55'' i ne valja :) |
bez brige i 65 bi pasao :D
|
Kod frenda sam gledao tekmu Grcka Hrvatska na 50 incnom novom samsungu sa 2.8 metara, slika je bila ocajna, ta dijagonala je maximum na koju bi ja isao za 3 metra cak i da se gleda HD izvor.
Na sto tek lici tih 65 inca, oci bi mi ispale. |
Vjerujem, ja manje vise gledam minimalno 1080p (USB, Netflix, Youtube), TV nisam spojio na zemaljsku ima vec 4 godine.
Eventualno spojim kad bude svjetsko :D |
Neki dan sam skinuo zadnji Mad max, naravno u 4k. Ali iz nekog razloga, film radi na cca 15 fps, kvaliteta je tu, ali brzina 0 bodova.
Tako da mi za 4k ostaje jedino youtube i eventualno netflix |
Citiraj:
arena sport kad gledam LP je extra |
Za HRT je preporuka 24" sa 8 metara. Za ostalo, 55" sa 3m.
|
Da, hrt je bio, ali i opcenito mi je velicina telke na tih niti 3 metara bila sasvim dovoljna sa 50 inca.
|
Nema tog upscalinga koji HRT može dovesti u red. Ali zato kad se streama neki HD izvor onda je to super. Inače, upalite "football mode" vi koji imate Sony, za nogomet je super ( go figure), ja imam postavku samo to upalim i nogoš je ekstra ( HD signal fkors ).
Vezano za veličinu, ponekad zažalim za 55# no onda si samo primaknem tv i opet bude super :D |
Ma za te stvari satelit je zakon, fućkaš i streamanje i loše kompresirane netflixe i youtube:D:D
|
Ja bi se još osvrnuo na to kako trgovci vrte ogromne marže na tim tv-ima kad sad za neke daju tako dobre popuste i sigurno još solidno zarade.
Čovjek se pita ko bi uopće dao punu cijenu ako mu nije žurba ili baš leži na novcima. Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ljudovi mene zanima jel bi se mogao naći neki ok tv do nekih 3000kn da se koristi kao drugi monitor? Stavio bih ga iznad monitora na zid i koristio manje više za filmove i streamove a možda i neki gaming ako je moguće. nemam iskustva s tv-ima pa ne znam kakva je situacija danas. I da ne bih veći od 40".
|
Pozdrav!
Prije koja 3 tjedna kupio sam PHILIPS 55PUS6412. Nakon toga uzeo sam i soundbar Phillips HTL3110b/12. Probao sam spojiti soundbar na TV pomocu HDMI ARC i preko optičkog kabla no zvuk ima delay (kada usporedim sa zvucnicima na TV-u zvuk koji izlazi iz soundbara poprilicno je out of sync). Problem je sto se radi o kašnjenju zvuka, te to naravno nije moguče korigirati putem audio sync opcije na TV-u niti na soundbar-u. Nakon što sam neuspješno pokušavao par dana naci neko rijesenje za ovaj problem, prtljati po tv i soundbar postavkama, radeći factory reset etc. refundirao sam soundbar i uzeo drugi, skuplji LG SJ5, no problem ostaje isti tako da je očito do TV-a. Ima li itko kakvih iskustava s ovime? Jedino trenutno sto mi se cini da bi sad mogao napraviti je zamijeniti TV... |
Citiraj:
https://www.elipso.hr/audio__video/t...C-TX_40DSU501/ |
Pozdrav, koji od sljedeca dva uzeti?
Sony KD-55xe7005 ili LG 55uj6307 Imam doma 60" lg uh6507 s kojim sam ful zadovoljan i slikom i webos 3.0 i opcenito svime, no mozda je ovaj sony dosta bolji pa da pitam, vidim da ima 10bit matricu naspram 8 bit kod lga |
Osim 10bit-nih boja taj Sony ima i VA panel dobrog kontrasta i crne boje te je pogodniji od LG-a za gledanje filmova u mracnom ambijentu zato sto je kod LG-a IPS panel sa 3-5 puta losijim kontrastom i crnom bojom koja u mraku nije crna nego ustvari siva. S druge strane IPS paneli imaju veliki kut gledanja dok VA paneli izgledaju dobro samo kada se gledaju ravno ili pod malim kutom.
|
U malla je akcija na lg oled .
Ispod 10k dodje A7 Poslano sa mog E6653 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://promocije.sancta-domenica.hr/...jednom-mjestu/ A link na tv od onda ne otvara: https://www.sancta-domenica.hr/oled-tv-lg-55eg9a7v.aspx Poslije su spominjali da je opet na zalihi, ma kod mene cijelo vrijeme isto, ne radi link |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |