![]() |
Citiraj:
mraaak stvar, Hvalaaa!!!:chears: |
Citiraj:
|
nece se nesto pobrkati :)
tako sam vec par puta inst aplikacije , i na storeru mi pokazuje sve normalno da mi je app instaliran i ako ima updateova.. btw hvala za airdorid.. |
+1 isusee ovaj program sam cekao ali nikako da ga nadem heheheh :) puno hvala kolega!!!
|
Citiraj:
Isto je ko da instaliraš s Playa samo ovdje je ručno. Shvati Play kao update na Winsima, a ovo ručno kao da sam instaliraš. |
Citiraj:
Kad imaš rootan mob, Play ti postane suvišan :p |
@Juice: TNX
AirDroid Rulzzz, nemogu vjerovat koji scyfy feeling kod skeniranja onog koda sa monitora :D. Program je nevjerojatan! |
@ostali
Nema na čemu. ;) Ipak htio sam podjeliti svima da ne propuste priliku. |
Dobar taj AirDroid za sve osim file transfera. Samba ftw :)
|
pozdrav, recite, postoji li aplikacija za snimanje videa u kojoj se može pauzirati video pa opet nastaviti snimati?
|
Citiraj:
Iako koristim i AirDroid. |
Citiraj:
Na kompu na kalendaru sam "uvezao" rođendane i vidim ih, no kad syncam kalendar na mobu ništa ne prikazuje, nema eventova ni za jedan dan. U postavkama je označeno da prikazuje sve događaje u kalendaru. Neki prijedlog? |
provjeri dali ti u postavkama vidi i te nove kalendare.. znam da mi nije prije na sgs1 pokazivalo nove kalendare koje sam napravio pa sam morao izbrisat cijeli calendar storage i stavit da opet sync na mobitel
|
Citiraj:
U setinngsima sam očistio data(clear data) od kalendara i spremnika, syncao i evo sad se pojavilo. :fala: |
Prvo je Google onemogućio otključavanje navigacije za sve zemlje a sad ista postaje dostupna u sve više zemalja. Meni je donedavno market prijavljivao nekompatibilnost, međutim sad mi je aplikacija dostupna. Radi li navigacija kad se napravi upgrade na novu verziju ću prepustiti nekom drugom da otkrije. Zadnje modane verzije su ionako imale problema sa pre-cached maps pa se držim dobre stare 5.11 verzije koja odlično radi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel' ima uopće novija od 5.11 a da nije 6.x? |
Mislim da nema. Sjećam se da sam dugo koristio 5.11 i onda je izašao 6.0 pa reko ajde da probam... I tu sam se redovito prebacivao s nje na novije 6.x verzije u nadi da se nešto promjenilo.
|
Citiraj:
btw : moze preporuka neke navigacije za koju mi ne treba mreza,nego samo gps ako to postoji uopce ? nisam bas probavao i citao i tome ;) |
Imaš odličnu Copilot navigaciju.
Još je nisam isprobao u praksi al doima se jako dobrom. Samo skineš mape i poslije GPS se uključiš i to je to,ne treba pristup netu. |
iGO, Copilot, Mireo, Navigon,... Sve radi offline.
|
Citiraj:
|
dašta da radi i to radi vrlo dobro ;)
|
Citiraj:
|
ma najvise mi i treba za file share ;)
probat cu ga vikendom.. |
samo da se zahvalim na odlicnim preporukama, kako za airdroid koji me odusevio, a jos vise samba kao ono sto sam trazio i najjednostavniji nacin za spajanje i kopiranje..
cim se upali wifi odmah se nenametljivo "pokrene" i samba i mobu se moze pristupit kao svakom network uredjaju.. fantasticno! jos kad mi ne bi prenos bio spor, nekih 600 kbs bilo bi jos bolje, al za slike i kakav kraci filmic dusu dalo.. |
a koji samba app preporucate?
|
|
da li ima i koju preporucate aplikaciju za kontrolirat komp? Znaci da preko bt il wifia mogu kontrolirat mis, smjerovi i klik. To mi je dovoljno.
Hvala |
ja koristim teamviewer
|
|
Jel moguće na samsung galaxy mini namjestiti da se zaslon prikaže ako je mob zaključan i stisnem onu srednju tipku? Neka aplikacija ili nešto? Na galaxyu Y to radi...
|
Meni je ovaj Goldworm prilično dobar. Najviše koristim kad gledam filmove za prematanje i pauze (i kad zec pregrize kabel od miša).
A ovaj MPC Remote ne kužim, ne radi ne spaja se, ne kužim ga. Jel tko to koristio? |
Hm, fora je ovaj AirDroid ali kako ga isključiti bez upotrebe force stop?
Vidim da se cijelo vrijeme u memoriji vrti proces, kada ga ponovno otvorim piše da je server podešen za neku novu WIFI mrežu na koju se spojim. Ne treba mi stalno... |
Vjerovatno je već spomenut, ali da i ja preporučim: TuneIN za online radio :)
|
Postoji li koja aplikacija da mi naznači na samoj poruci da je sms dostavljen? Dakle, ne klasično izvješće o isporuci već da vidim na poruci neku kvačicu ili x i slično?
|
Viber ispod same poruke napiše 'Delivered'. Samo što Viber nije klasična sms aplikacija.
|
To bi morala imati svaka aplikacija, uključujući i stock. Ako nema, instaliraj Go SMS ili Handcent, a stock deinstaliraj.
|
Citiraj:
http://www.unifiedremote.com/ https://play.google.com/store/apps/d...aC5SZW1vdGUiXQ.. Super aplikacija. :) |
Citiraj:
Citiraj:
zadovoljava to :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |