![]() |
Samo izvoli..
|
Ekipa, ajde polakše - nema potrebe skakati jedan drugome za vrat, držite se kulturne rasprave. Nema smisla da zbog jezika i vrijeđanja brišem po stranicu dvije inače sasvim ok rasprave :)
|
Citiraj:
Dakako to sam ja,kao što vidimo ima nekih kojima ne smeta sve navedeno. Ali onda nema potrebe bacati argumente da Samsung proizvodi Qualcomm(KBK),da S8 dođe preko soma eura(KBK,Oneplus 5 će biti 400),da Sony ne šalje QC 3.0 punjače sa telefonima(KBK,jel ovo tema o Sonyu?) itd itd... To je cijela poanta. Imam koker španijela pored sebe koji je ovo pročitao i razumio te se složio sa tezom. Zašto kod nekih zapinje,ja nemam pojma. |
Pa naravno, raspolažeš svojim novcima i trošiš ih kak hoćeš. KBK jel ti moraš imat 10 nm čip? Mene prvog ne, hebe mi se. Tak očekujem i da mene drugi ne hebu u zdrav mozak i tvrde da je moj mob ovakav i onakav kad valjda ja znam kakav je.
|
Huawei je napravio dobar marketing to se mora priznati, reklame ns UEFI, itd i jeftinu robu skupo prodaje. Zato i jesu treci u svijetu po broju prodanih mobova .
Zvucno ime, reklama.. Radio sam u trgovinama i znam kaj masa kupuje. Ono kaj dobro izgleda, zvuci ko dobar brend. Ono dodjes u ducan samsung je skuup.. Uzmi huawei to ti je isto samo malo jeftinije.. A xiaomi?? kak se to uopce izgovara kinesko smece.. |
Nemam pojma s kim se ti svađaš.. ili jednostavno samo trolaš...
|
Citiraj:
Imam velikog šnaucera i valja se od smijeha tvoje tragokomične postove. :D |
Citiraj:
Nije stvar sta ja moram ili ne moram,stvar je logicnog odabira. Sent from my MI 5 using Tapatalk |
Dečki, bi bilo dosta međusobnom uteravanja ili treba neko da popase kakvu disciplinsku :) ?
|
Citiraj:
|
Pušten Nougat za P9 Plus!
|
P10 trio se pojavio na preorderu u Nizozemskoj
http://www.gsmarena.com/the_huawei_p...news-23799.php |
Sad nakon zadnjeg updejta za Nugat mi se magično pojavio Screen Lock widget kojeg je kolega na Honoru 8 imao od starta...A bitna mi je jel nakon što se preko nje, dodirom na ikonu, zaključa ekran, odmah se može paliti mobfingerprintom bez da se mora naknadno upucavati pin (nema screen lock screena već ide direkt na početni zaslon). Nijedna druga standardan screen lock aplikacija nije radila bez da se ne pojavi ekran s zahtjevom za pin. Osim ako mob nije duže vrijeme bio s zgašenim ekranom.
|
U Njemačkoj je početna cijena P10 599 Eura (cca. 4500kn) http://www.gsmarena.com/huawei_p10_i...news-23829.php
|
Bok, imam Huawei honor 5x, i mob je u globalu sasvim ok, ali imam jedan problem s njim, steka mu mobilni internet, znaci signal mu pokazuje da ga ima i isto tako da lovi 3g ili 4g mrezu, ali kad se dopisujem peko npr whatsapp-a, poruke ne prolaze, neki put i do minutu treba da prode, a isto tako i kad surfam dugo mu treba da otvori stranicu...., pa dal neko ima ideju zasto je to tako. Hvala.
|
Trebao bih savjet. Nudi mi se u firmi slijedeća tri mobitela
-Huawei P9 Lite -HTC Desire 825 -Sony Xperia XA Nekako za sad naginjem najviše prema P) Lite, ali još nisam načisto ... |
Htc izbacis zbog starog SD400 procesora, Xperiu XA zbog male baterije i ostane ti P9 lite s najboljom baterijom od ova 3, s najvecom rezolucijom FHD u odnosu na HD, te jedini ima citac otiska.
:) |
Citiraj:
|
Ima jos nekoliko prednosti u odnosu na ova dva, no ukratko jedno je koplje iznad XA i 825. Nije tezak odabir :)
|
deckovi koji imate P9, kakva vam je baterija nakon updatea androida? meni curi nenormalno...
|
Citiraj:
|
Napravi factory reset ak si preso sa MM na N npr. To je klasika kod svih androida manje vise..
|
ock hvala, probam
|
Ček,jel moguće? :D
|
HuaweiG700 ili Huawei Y6sa 1GB Rama, koji je bolji?
Veliki pozdrav, koji je po vama bolji mobitel, Huawei G700 ili Y6 sa1 GB Rama? Hvala :chears:
|
Y6 je noviji (2015 & Android 5.0 vs. 2013 & 4.4.2), jači, bolji,...
Doduše, u današnje vrijeme kupovina mobitela sa samo 1Gb rama je totalno neisplativa jer Android ždere RAM k'o lud tako da sve ispod 2Gb nema smisla kupovati. A i to postaje premalo. |
Hvala, ipak cu potraziti Samsung S4 ili LG G2 . G700 ima 2 GBRama, pa sam zato mislio da je bolji, analazi se jeftino.
|
Moj P9 još nije dobio Nougat, da li neko zna koji je problem?
|
Jesi provjerio azuriranja u HiCare aplikaciji?
|
Jesam, ali nema
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |