![]() |
gabre daj malo opisi te svoje zvucnike..ja zainteresiran..
|
Citiraj:
|
inače, ovdje su svi detalji, te nadoknada za zainteresirane. :) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=88781
sami zvučnici ne idu sami nikuda, a i rendula me već nekoliko puta za njih pitao. neka netko uzme receiver netko zvučnike, a stalke dam svakom po jedan :) |
o jesi i ti Gabre freak..pa prodas zvucnike, a i reciver ces poslije prodat.. bas sam malo kopao po netu, ali o tim zvucnicima ima jako jako malo..
|
Citiraj:
....drugi tjedan kad nadjem vremena idem po robu....hvala svima na pomoći @Gabre, hvala na ponudi, ali ipak preferiram novo, volim onaj miris nove robe....:) @jajec, dal si ćuo te zvučnike ? |
nešto ste stali :D
|
Citiraj:
A ja radim doma nesto zgodno, sebi za gust. Cyburgs Needles. Cim ih slozim poslusam i prodajem. Bas ih radim ono tek tolko da vidim kak ce svirat. |
stali jer mi se ne da nekome zavrnutom kao karlito nešto dokazat... ;)
pusa |
Citiraj:
Em je u tip top stanju, em je jeftinije, ak vec krici da nema love, onda mu je ovo tvoje moglo sjest uf. |
Citiraj:
Citiraj:
|
eto, nabavio sam Receiver (Yamaha RXV-363) i zvučnike (Yamaha NS-P110).....čuo sam ih prije kupnje, dopali su mi se, za moje potrebe i više nego dovoljno....
....e sad imam problem.... ....ne rade mi 2 zvučnika (Front L i Front R)....već sam ih probao spojiti na 1000 načina, makar je samo jedan logičan....i mogu preko receivera regulirat jačinu bilokojeg zvučnika, stavim iu to na full ali ne pomaže....:( ....nikak da prorade.... ajde pomognite plizz, možda di na receiveru treba stavit da pušta mjuzu kroz sve kanale ili tak nešto ? |
Citiraj:
kladim se da si spojio umjesto zadnjih prednje...front - prednji, rear ili back - zadnji bolje da si si uzeo od gabreta njegovo. od ovih krzljavaca i z5500 bolje radi...erm, nevermind. |
RTFM
|
pa sve ostalo radi (surround, centralni i sub)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
....sad je sve ok....super ruže, i sve me strah kaj bude kad se usviraju....:D ....di da sad piknem činče, da spojim na zvučnu ??? slika |
Citiraj:
|
Citiraj:
NHF |
Tech, NHF, ali molim te mjenjaj taj avatar..
|
Citiraj:
|
A ako techa stavim na ignore jel cu morat gledat taj avatar?
|
Citiraj:
|
Znas Karlito sta cu ti ja rec..Ostavi se ti audia, pozovi nekog da ti to spoji i to ti je to..Ne da si n00b, nego si, znas vec sta..
Tamo si pricao o nekom hifiju a sad se ispostavlja da ne znas spojit reciver s kompom..jos banalnije ne znas to iscitat iz manuala..Kazem se ostavi se ti audia, hifija i ostalog.. |
daj ti srale šuti, prvi puta spajam preko receivera i imam šugavu zvučnu, spojim ja to i radi al ne svi zvučnici.....
|
Citiraj:
e btw: kak manual more bit kompliciran?skuzio bi da je na kineskom, al ovak...:D @karlito je da si kupio novi komp nebi imao sjebanu zvucnu...;) |
Citiraj:
Okani se ti i audia i PCa. Nije to za tebe. Lijepo smo ti rekli sto da uzmes - nisi poslusao. Sad se grči. Uostalom na receiveru ti pise. Multi ch input. Tu spajas. Dalje ak neznas. Onda stvarno... |
Citiraj:
hvala |
Daj dosta o karlitu. Necemo ga vise ovdje viđat i bok.
Nego naletio sam na nesto meni prekrasno. Ovo mi se vise sviđa od nekih sonusa. Jantzen. mmmm :) . Crossover je onak sam po sebi umjetnicko djelo. http://www.troelsgravesen.dk/JA8008.htm uf uf :) |
Citiraj:
sweeeet...kak da curi kazem da nebu dobila zarucnicki jer si ja narucujem ovo? :-E meh, nemam ja zivaca za to a nit para...mozda za desetak godina kad postanem milijunas i odem u ranu penziju. :-D bojim se da ce mi audio zanimanje ostati samo na interesu, a kad bolje razmislim to nit nije tak lose, cuva novcanik! nego, fleks, di su ti oni mali zvucnici kaj si ih radio? daj link... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |