PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Hi-Fi (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=101271)

srale7 28.06.2008. 19:26

gabre daj malo opisi te svoje zvucnike..ja zainteresiran..

tech 28.06.2008. 19:38

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1070737)
gabre daj malo opisi te svoje zvucnike..ja zainteresiran..

Move bitch:D...ajd gabre za nas dvojcu malo opsirniji post o njima i koja sljika:chears:

Gabre 28.06.2008. 20:26

inače, ovdje su svi detalji, te nadoknada za zainteresirane. :) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=88781

sami zvučnici ne idu sami nikuda, a i rendula me već nekoliko puta za njih pitao.

neka netko uzme receiver netko zvučnike, a stalke dam svakom po jedan :)

srale7 28.06.2008. 21:13

o jesi i ti Gabre freak..pa prodas zvucnike, a i reciver ces poslije prodat.. bas sam malo kopao po netu, ali o tim zvucnicima ima jako jako malo..

karlito 28.06.2008. 21:17

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1070637)
Samo sto nas Karlito to nikad nece kupiti, ko ni nista drugo. Vec je on imao dane i dane spama da kupuje ovo, da kupuje ono i samo nestane bestraga i ode spamat negdje drugdje...

e vidiš tu si se grdo zahebo, sad imam kapitala, i uvijek kad kupujem oću biti 100% siguran da kupujem dobru stvar, stoga se obraćam onima koji se kuže pa sam ponekad i malo naporan, al jbg. to je takkad sam prepun pitanja i sve me zanima....
....drugi tjedan kad nadjem vremena idem po robu....hvala svima na pomoći

@Gabre, hvala na ponudi, ali ipak preferiram novo, volim onaj miris nove robe....:)

@jajec, dal si ćuo te zvučnike ?

bego2 30.06.2008. 13:49

nešto ste stali :D

Fleks 30.06.2008. 16:41

Citiraj:

Autor bego2 (Post 1072299)
nešto ste stali :D

A sta bi trebali? Pa nemozemo svi ko karlito stalno pisat gluposti :D . I jos jednom da naglasim - ''rekao sam da nista od njegove kupovine'' :) .

A ja radim doma nesto zgodno, sebi za gust. Cyburgs Needles. Cim ih slozim poslusam i prodajem. Bas ih radim ono tek tolko da vidim kak ce svirat.

Gabre 30.06.2008. 16:48

stali jer mi se ne da nekome zavrnutom kao karlito nešto dokazat... ;)

pusa

Fleks 30.06.2008. 16:56

Citiraj:

Autor Gabre (Post 1072487)
stali jer mi se ne da nekome zavrnutom kao karlito nešto dokazat... ;)

pusa

Mogo je mrtvo hladno od tebe kupit kad prodajes.

Em je u tip top stanju, em je jeftinije, ak vec krici da nema love, onda mu je ovo tvoje moglo sjest uf.

tech 01.07.2008. 10:19

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1072480)
A sta bi trebali? Pa nemozemo svi ko karlito stalno pisat gluposti :D . I jos jednom da naglasim - ''rekao sam da nista od njegove kupovine'' :) .

A ja radim doma nesto zgodno, sebi za gust. Cyburgs Needles. Cim ih slozim poslusam i prodajem. Bas ih radim ono tek tolko da vidim kak ce svirat.

Jel to ono sa sirokopojasnim driverima od visatona....nemrem se sjetit koji model, bio sam prije gledao neki projekt...btw: moras pazljivo citat:D
Citiraj:

....drugi tjedan kad nadjem vremena idem po robu....hvala svima na pomoći
Sto znaci, nis od toga:D:goood:

karlito 01.07.2008. 16:53

eto, nabavio sam Receiver (Yamaha RXV-363) i zvučnike (Yamaha NS-P110).....čuo sam ih prije kupnje, dopali su mi se, za moje potrebe i više nego dovoljno....
....e sad imam problem....
....ne rade mi 2 zvučnika (Front L i Front R)....već sam ih probao spojiti na 1000 načina, makar je samo jedan logičan....i mogu preko receivera regulirat jačinu bilokojeg zvučnika, stavim iu to na full ali ne pomaže....:( ....nikak da prorade....

ajde pomognite plizz, možda di na receiveru treba stavit da pušta mjuzu kroz sve kanale ili tak nešto ?

gamer 01.07.2008. 17:11

Citiraj:

Autor karlito (Post 1073526)
eto, nabavio sam Receiver (Yamaha RXV-363) i zvučnike (Yamaha NS-P110).....čuo sam ih prije kupnje, dopali su mi se, za moje potrebe i više nego dovoljno....
....e sad imam problem....
....ne rade mi 2 zvučnika (Front L i Front R)....već sam ih probao spojiti na 1000 načina, makar je samo jedan logičan....i mogu preko receivera regulirat jačinu bilokojeg zvučnika, stavim iu to na full ali ne pomaže....:( ....nikak da prorade....

ajde pomognite plizz, možda di na receiveru treba stavit da pušta mjuzu kroz sve kanale ili tak nešto ?

ne rade ti prednji zvucnici? pa kaj ti radi onda???:fiju:

kladim se da si spojio umjesto zadnjih prednje...front - prednji, rear ili back - zadnji

bolje da si si uzeo od gabreta njegovo. od ovih krzljavaca i z5500 bolje radi...erm, nevermind.

Dizel 01.07.2008. 17:13

RTFM

karlito 01.07.2008. 17:16

pa sve ostalo radi (surround, centralni i sub)

Fleks 01.07.2008. 17:58

Citiraj:

Autor karlito (Post 1073542)
pa sve ostalo radi (surround, centralni i sub)

Jesi ih ustekao dobro?

karlito 01.07.2008. 18:11

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1073591)
Jesi ih ustekao dobro?

sad jesam, nikad prije to nisam radio, pa sam se zeznuo.....sve sam stavio na one štipaljke, umjesto da sam Front zvučnike spojio na banane....:)
....sad je sve ok....super ruže, i sve me strah kaj bude kad se usviraju....:D

....di da sad piknem činče, da spojim na zvučnu ??? slika

Fleks 01.07.2008. 18:15

Citiraj:

Autor karlito (Post 1073614)
sad jesam, nikad prije to nisam radio, pa sam se zeznuo.....sve sam stavio na one štipaljke, umjesto da sam Front zvučnike spojio na banane....:)

Daj procitaj manual... Kriste... :smoke:

tech 01.07.2008. 18:22

Citiraj:

Autor karlito (Post 1073614)

u manualu obicno ima i nacrtano kam kaj ide...soooo mislim da bi i malac od 6god skuzio:D

NHF

srale7 01.07.2008. 18:27

Tech, NHF, ali molim te mjenjaj taj avatar..

Fleks 01.07.2008. 18:31

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1073628)

Pusti. Bas je dobar :D:D

srale7 01.07.2008. 18:33

A ako techa stavim na ignore jel cu morat gledat taj avatar?

karlito 01.07.2008. 18:43

Citiraj:

Autor tech (Post 1073626)
u manualu obicno ima i nacrtano kam kaj ide...soooo mislim da bi i malac od 6god skuzio:D

NHF

bi skužil samo kaj su ti manuali obično tak zakomplicirani do jaja.....uopće nema nikakve skice kak se spaja s kompom....

srale7 01.07.2008. 18:48

Znas Karlito sta cu ti ja rec..Ostavi se ti audia, pozovi nekog da ti to spoji i to ti je to..Ne da si n00b, nego si, znas vec sta..

Tamo si pricao o nekom hifiju a sad se ispostavlja da ne znas spojit reciver s kompom..jos banalnije ne znas to iscitat iz manuala..Kazem se ostavi se ti audia, hifija i ostalog..

karlito 01.07.2008. 18:52

daj ti srale šuti, prvi puta spajam preko receivera i imam šugavu zvučnu, spojim ja to i radi al ne svi zvučnici.....

tech 01.07.2008. 18:54

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1073628)

no wai:D...sad sam popularan:chears:
e btw: kak manual more bit kompliciran?skuzio bi da je na kineskom, al ovak...:D
@karlito je da si kupio novi komp nebi imao sjebanu zvucnu...;)

Fleks 01.07.2008. 19:17

Citiraj:

Autor karlito (Post 1073651)
daj ti srale šuti, prvi puta spajam preko receivera i imam šugavu zvučnu, spojim ja to i radi al ne svi zvučnici.....

I prvi put cujem da neko nezna ustekat kabel izmedu kompa i receivera, a nalupo si 600 postova. Svi znamo kakvih.

Okani se ti i audia i PCa. Nije to za tebe.

Lijepo smo ti rekli sto da uzmes - nisi poslusao. Sad se grči.

Uostalom na receiveru ti pise. Multi ch input. Tu spajas. Dalje ak neznas. Onda stvarno...

srale7 01.07.2008. 19:45

Citiraj:

Autor karlito (Post 1073651)

Ajd molim te vise ne spamaj (citaj: postaj) po temi..

hvala

Fleks 01.07.2008. 20:45

Daj dosta o karlitu. Necemo ga vise ovdje viđat i bok.

Nego naletio sam na nesto meni prekrasno. Ovo mi se vise sviđa od nekih sonusa.

Jantzen. mmmm :) . Crossover je onak sam po sebi umjetnicko djelo.

http://www.troelsgravesen.dk/JA8008.htm

uf uf :)

gamer 01.07.2008. 21:00

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1073781)
Daj dosta o karlitu. Necemo ga vise ovdje viđat i bok.

Nego naletio sam na nesto meni prekrasno. Ovo mi se vise sviđa od nekih sonusa.

Jantzen. mmmm :) . Crossover je onak sam po sebi umjetnicko djelo.

http://www.troelsgravesen.dk/JA8008.htm

uf uf :)

sweeeet...kak da curi kazem da nebu dobila zarucnicki jer si ja narucujem ovo? :-E
meh, nemam ja zivaca za to a nit para...mozda za desetak godina kad postanem milijunas i odem u ranu penziju. :-D
bojim se da ce mi audio zanimanje ostati samo na interesu, a kad bolje razmislim to nit nije tak lose, cuva novcanik!

nego, fleks, di su ti oni mali zvucnici kaj si ih radio? daj link...

Fleks 01.07.2008. 21:22

Citiraj:

Autor gamer (Post 1073809)
sweeeet...kak da curi kazem da nebu dobila zarucnicki jer si ja narucujem ovo? :-E
meh, nemam ja zivaca za to a nit para...mozda za desetak godina kad postanem milijunas i odem u ranu penziju. :-D
bojim se da ce mi audio zanimanje ostati samo na interesu, a kad bolje razmislim to nit nije tak lose, cuva novcanik!

nego, fleks, di su ti oni mali zvucnici kaj si ih radio? daj link...

Bacio sam kutije u smece. Radim nesto novo :lol2:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34.