![]() |
Citiraj:
Dark Knight samo gledao u kinu kada je izašao, i ovo mi je sveukupno 3. put. Prvi dio nisam nikad gledao, mislio sam da jesam, no pomiješao sam. Pa i nije baš ista ocjena... Signs (2002) - 7/10, dobar-vrlo dobar (6.7), Dark Knight mi je vrlo dobar, cca 7.4 |
The Dark Knight je po meni debelo precjenjen film, ne mogu vjerovat da je 8. na listi svih vremena po imdb-u. Bolji su mi Burtonovi batmani pa i Batman Begins. Ovaj najnovij nisam još gledao, a i ne žurim se.
|
potpis... begins mi je odličan, a dark night je jedan od rijetkih filmova koji me je uspio uspavati i to jedno 2 ili 3 puta.
|
Citiraj:
ja sam isto Begins tek pogledao jučer, a za koji dan ću The Dark Knight, pa onda u IMAX zadnji dio :) |
Begins me se nije dojmio tako, očito radi Katie Holmes i Liam Neeson koji mi nikako nisu sjeli u filmu, što karakterno što ulogom. Vjerojatno ću u IMAX pogledat 3. dio zato sam išao pogledat sada 1. i 2. dio tako da mogu povezati priče... Iako me više vuče Spiderman, koji sam gledao barem 12 puta, sva tri djela. :D
|
Pogledah novog spidermena - meni je cisto ok ispao, moguce zato sto su mi prosli spidermeni bili s*anje. Dao bi mu nekih 7.5, malo me i nasmijao ali sto je najbitnije zabavio me. Preporuka!
Pogledah i Ted-a - stvarno ima genijalnih fora, pa cak i onih s kojima se mozes poistovjetiti (kad ga lik okine nakon odlaska doticne cure :D), i dajem mu cistih 8. Mozda sam pod utjecajem jer u zadnje vrijeme nema nesto kvalitetnih komedija pa bi u skladu s time i ocjena trebala biti manja, ali ni tad definitivno ne bi pala ocjena ispod 7. Preporuka! |
Danas sam malo čeprkala među starim filmovima i listajući 1997 godinu pronašla neke jako kvalitetne filmove koji su svakako vredni pomena, i dobitnici mnogih nagrada, i zaslužuju preporuku svakako. Ukoliko niste, pod OBAVEZNO pogledajte sledece filmove:
Life Is Beautiful - Život je lep Boogie Nights - Noći bugija Face/Off - Čovek bez lica Good Will Hunting - Dobri Vil Hanting |
U 1997. svakako treba spomenuti i L.A. Confidential. :)
|
The Dark Knight Rises - 10/10 film je vrh! Najbolji Batman i definitvno film godine! Onaj IMAX mi je malo preglasan..al to nije stvar filma.
Phantom Soldiers 1987 - 5/10 , ugodan povratak u 80 te i hladnoratovske akciće- |
The Dark Knight Rises - imho zasluzena ocjena na imdb-u, necu se sloziti da je najbolji Batman sveukupno - drugi najbolji da :),
no film sam po sebi je najspektakularniji u Batman serijalu definitivno. Jedino mi zao sto nisam gleda u Imax-u, fckin Cinestar :nono: |
imho, taj batman ima mrvicu previsoku ocjenu na imdb-u, vjerojatno radi tog hype-a, ima puno boljih filmova s losijim ocijenama.
a sad, da je spektakl, bogme je... btw...jedna najava me razveselila dok sam cekal film :) |
Citiraj:
|
nisam mogao bolje vijesti pročitati ovako ujutro :D
|
Evo bome ni ja.. Na prvome sam se ježio, nadam se da ću i na drugome :)
|
Jedva čekam, prvi dio je odličan, nadam se da će i drugi biti pa makar 80% dobar kao i prvi :)
|
Pogledao:
Bel Ami (2012) - 5/10 |
Upravo se vratih iz Cinestara sa Betmena.
Dok smo izlazili iz dvorane neki lik iza mene kaze: Ajme koje sranje od filma. Morat cu se slozit sa tim likom. Laku noc :) |
Nisam gledao, još, al frendovi koji jesu vele da je odličan. Zašto je sranje?
|
Belyy tigr
Malo ruske kinematografije. :) Dobra ideja ali film je tako prokleto spor. Užas. :D Nije spor zbog količine priče koja bi činila neki smisleni sadržaje nego je baš generalno usporeno sve. :) |
Citiraj:
Ima odličnih efekata, daleko od toga, i na momente je to fenomenalano ukomponirano u radnju (prvi dio filma) ali nakon PAUZE sve to pada u vodu, rastegnuto do bola. Da se razumijemo, ja ne generaliziram, to je samo moje mišljenje, jer ipak tolika ocjena nije od par ljudi nego od većine, pa očito je većini genijalan, ali eto. Osobno ga više nebi pogledao. |
Pogledao Lockout - 2/10. Lose, lose i lose. Cak su i CGI efekti napravljeni k'o u crticu.
S druge strane, pogledao par godina stariji film Seven Pounds - 10/10. Film me iznenadio. Ocekivao nesto 'meh', a kad ono stvarno iznenadjujuce dobar! |
seven pounds je obavezno štivo čovječe ;)
pronađi još pursuit of happyness ili tak nekaj, isto vil smit. |
Pogledao:
The Lorax (2012) - 6/10, lijep crtić sa lijepom porukom. Slatko... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tnx :) |
Citiraj:
Pogledao i Space Battleship Yamato (2010), japanski SF, zaslužena ocjena od 6 i kusur, mogla je cijela radnja i priča biti malo bolje odrađena. U svakom slučaju, iznenadili su me prilično dobri efekti obzirom na mali budžet. Tko voli SF neka navali :) |
Pogledao:
Dear John (2010) - 5-6/10, sjećam se velikih najava filma, još od prije 2 godine, stoga me film blago razočarao. Mama Mia! (2008) - 6/10, slatki mjuzikl, komedičan pomalo, solidno Chloe (2009) - 6-7/10, dobra-vrlodobra drama triler Boogie Woogie (2009) - 3-4/10, zaobići |
Pogledao The Dark Knight Rises u IMAX-u.
Ocjena 8. Bilo bi i više da nije ponekih loše napisanih i loše odglumljenih dijaloga te ponekih karaktera koji kao da su tu upali iz neke B produkcije. Inače, dojmljiv, efektan i dostojan završetak trilogije. Poseban plus mjuzi u filmu koja mu je dala dodatnu ocjenu. Mada sam možda i pod dojmom hrpetine kilowata IMAX-ovih subova. :D Osobno, možda mi je prethodnik mrvicu bolji ali i ovaj je odličan. IMO, naravno. |
Pogleda sam i ja novog Batmana sinoć i neznam šta da kažem, film je odličan i prolete 2 ipo sata u čas. Ali imam nekakv osjecaj da nešto fali, kao da je uvod u novi film gdje se Bane vraća luđi i jači, ali ne...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:06. |