![]() |
|
Hijacked - 2-3/10. Goru glumu, gore efekte i goru logiku odavno nisam vidio u filmu.
|
Vidim da u tome glumi Dominic Purcell - to ti je trebao biti prvi znak za kvalitetu :D
|
nemoj zaboraviti Vinnie Jones-a :D
Btw, pogleda The Raven, solidan film koji Imho definitivno zasluzuje nesto visu ocjenu na Imdb-u no opet nista pretjerano - 7.5 bi ja reka.. Preporuka pogledati. |
Pogledao Project-X ocijena 8/10... isprva mi se činio da e promašaj, da ću odustat od gledanja... malo sam se natjerao gledat... i mogu reć da je stvarno jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme. Na kraju ostavlja dojam da ga se želi pogledat još kojih par puta...
|
Citiraj:
Prestanite spominjat FC u kontekstu akcijskih i borilačkih filmova. |
Pogledao:
The Way (2010) - 5-6/10 (dao sam mu 5, bio mi je nekako 5.4-5.5) Gledao sam ga u 2 komada, malo mi je predug, odnosno u početku prespora radnja, ali takav je film. Film ima visoku ocjenu na imdb, mene se nije baš toliko dojmio, pogotovo prvih 1h, drugih je uredu. Iako ima posvetu i sve, eto, nije me se previše dojmio. |
Citiraj:
|
Pogledao:
Being Flynn (2012) - 4/10, film je čista drama, mrzim kad napišu: comedy, drama. Film nema ni trunka komedije. Još da su napisali drama, comedy, onda bi znao da gledam dramu sa elementima komedije, ali kao što rekoh, ni k od komedije. |
|
Novi Spiderman je prejeben ;D
|
Danas pogledao Amazing SpiderMan u IMAX-u , ludnica , bolje od očekivanog , cilj mi je bio Batman ali pošto su ludnice na autocestama stigao sam prekasno u Arenu tako da je Spiderman na kraju ispao odlicnim odabiraom
|
The Avengers?
Iron sky? Act of valor? Se daju pogledat? |
Sve osim Iron Sky.
|
Ted je takva pišaona od filma,strašno,plakao sam od smijeha kroz cjeli film;D
|
Može preporuka nekog napetog krimi/trilera/horora?
|
Casa da mi padre
Mislija da je komedija kad ono sra***:hitthewal: Preporuka izbjegavat u sirokom luku...nisan uspija ni do kraja pogledat koliko je glup i dosadan film. Ono bar san ocekiva neku bazu da se nasmijem ali nista. Neznan jel san ja izgubija smisao za humor ili je sve teze nac neku postenu komediju. |
Ted je fina komedija. :)
The Raven. Film koji je imao potencijal ali je opet sve nekako na brzaka izvedeno. :( Fali zaplet, atmosfera, još priče i "mistike". :) Solidan film koji je mogao biti mega hit. :) |
Ted dobar, na trenutke odličan.
Spiderman vrlo dobar :D |
TED 8/10 , Odlična komedija:D
RAVEN , 7/10 , moglo je i bolje al dobro za ubit sat i pol |
Ted je jedna od boljih komedija u zadnje vrijeme, no nekako mi se čini da sve te novije komedije postaju sve lošije i lošije... ili ja postajem preozbiljan?
Mila Kunis ♥ |
Dobar je Ted, par dobrih fora, uglavnom film za opustiti se i u par poteza se krvavo nasmijati :)
Sad je sljedeći na planu novi Batman :) |
Evo jednog nesvakidašnjeg filma. Kako bi ste se Vi osećali da je ceo Vaš život koji živite u stvari samo film?
The Truman Show - Trumanov šou 1998 |
Pulska Veza, solidan niskobudjetni film.Gledajuci da nema profi glumaca ocijena dobra 4.Bila bi i petica ali ima previse psovki.
http://www.youtube.com/watch?v=U5Hu4s-6opU |
Gleda Amazing Spiderman, odlican film, nisam nista ocekiva, a veoma se ugodno iznenadija.
|
batman - razocaran sam
|
Lockout (2012) - super film za nedeljno popodne, ja bih mu dao cak 7/10
|
spajdermeni, betmeni, osvetnici, američki kapetani, transformatori, željezni ljudi i ostala gamad što se nakotila u zadnjih godinu - dvije
Kad će nam više dat predah od tih smiješnih kreatura? :D |
|
Tek sad si ih pogledao???
I onda daš istu ocjenu dark knightu kao i misterioznim znakovima??? Čudan ukus, al dobro, tvoj je ukus. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |