![]() |
Bojim se da ne. Jedino kad bude navedeno baš di piše "potpuno jamstvo". Barem ja mislim da je tako. I nema baš za procitat kakva su iskustva ljudi sa ovim jer je ovo relativno novo. Npr u elipsa produzeno na 5g 160kn, a u sancte 500kn za isti tv. Al nije ista OK u pitanju. Sad ti budi pametan
|
do 8500 za jeftinije 9000 za skuplje, to mi je max, di je panasonic 9300 ima li negdi di je mogu vidit?
|
Taman bija u citya. Nemaju je izlozenu al je imaju za pokazat ako triba. Pokaza san mu je za cijenu 9300kn (8300kn sa 2g garancije) i kaze sta se mislis.
A kad san mu vec pokaza da ga necu kupit kod njih grezo mi je bilo da mi ga vadi pokazat. On je gleda spec. kaze da samo proguglam kakav je firefox. Ništa, ti ga ajde vidit pa javi sta ti se cini. Cijena je dobra. Citam i gledam dosta recenzija, svugdi se komparira sa C8 |
Za sad sa slikom na oledu sam oduševljen, ali nikak dobit da mi malo brži pokreti izgledaju prirodno.
Igro sam se sa postavkama i bolje je, al nekak mi trzavo izgleda i nikak na zelenu granu |
Jesi proba upisat svoj model na youtube i nac postavke za bolju sliku?
|
Citiraj:
|
Philips 650led803 ako sam dobro upratija
|
Jep, taj model. Nisam se stigo pretjerano igrat osim između dva zalogaja ujutro....morat ću prekopat po netu
|
Citiraj:
Ili je to bila neka akcija ? |
https://www.makspro.hr/oled-tv-sprej...-oled55b8.html
https://webshop.gradja.hr/proizvod/tv-lg-oled-55c8pla/ https://www.makspro.hr/oled-tv-philips-55oled803.html Ovaj philips je bija u sancte za 8500kn ali samo izložbeni |
Citiraj:
|
Kome je blizu... Sancta domenica outlet, LG oled 65c8 uređaj vraćen odmah nakon kupnje, ispravan jedino ambalaža oštećena! 9k kn... Bolje nemoze.. I ima čak i Sammy 75q7fn.. Ista stvar 10k kn! Kakvi black Friday.. 😂😂😂
Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
Jel netko kupovao kod tih iz "makspro" ? Ja sam slao mail sa upitom ali niko ne odgovar na e-mail evo vec tjedan dana.
|
Meni su odg na nekoliko mejlova. Pita sam ih za nacin placanja i za jedan tv
|
Mozda sam onda trebao napisat mail na Slovenski :D.
|
Ja sigurno nisam pisa na slovenski. Prije "splitski"
Ja mislim da je to u principu slovenski ducan, al je stavio opciju prodaje kod nas. Jer i ovaj sta je meni odg. je vise bacao na slovenski. Tako da prebacis str. na slo i posaljes mejl |
Imam sony 43xf7596 androida.
Jutros pokusavam upalit tv ne reagira na daljinski niti na dugmad na njoj. Iskljucim iz struje i ukljucim nista, iskljucim onda i sacekam cca 4-5 sek i upali bez problema. Ovo je prvi put da mi se dogodilo ovo i to mi je malo cudno. Jel moguce da je do androida ( bloka, zamrza) ili moue bit neki zesci kvar? Napominjem da sad uredno radi. |
Meni se to jednom dogodilo na dummy sonyju 48wd655. Ne trza, iskljucio iz struje par min i upalim, sve pet. Imam ga 2 godine. Ne zamaram se time, vjerojatno neki sw bug. Od onda sam imao par updejtova.
|
Pojavili se Xiaomi televizori u europu bez neke velike objave. Ima na amazon.de
|
Citiraj:
Pratim već jedno vrijeme taj MI TV 4, 4.9mm debljine. To mi je sljedeća kupnja ako bude sve u redu s njima. Ako uhvatim 75" ispod 10k, uzimam 100%. |
|
Citiraj:
https://www.bug.hr/televizori/mi-led...televizor-2873 |
|
Citiraj:
Zanima me da li postoji za kupiti i gdje :) |
|
Jel netko gleda maxtv kanale na oledu? Zanima me jel se isplati oled na kvalitetu naših kanala? Gleda sam hrt1 na jednom veeeelikom oled sonyu i to je bio užas. Al sam stao preblizu. Kako sam se udaljavao slika je bila bolja. Al nije to to za dat 10tkn a slika nije top. Al na mom hrt-u pise hd, a na ovome nije
|
KAda bi ja razmišljao o kupnji Oleda, odnosno zašto onda isključivo za užitak gledanja viskoko kvalitetnih sadržaja koje ne nude MAxTV.
A uzeti Oled na kojem će se isključivo gledati naši "HD" kanali po meni, nema smisla. |
A ka kontam sony 9005 mi je cca 2000kn jeftiniji od oleda. Pa sad gledam dal da idem na oled ili ne. Znaci 90% vremena se gleda tv. Sportklub, arene, history i takvi, al bude i hrt i rtl i nova.
|
A gle uvijek imaš onu varijantu da uzmeš Oled sada, pa tko zna možda kroz neko vrijeme budeš počeo više filmova,serija, doku gledati kada si skineš ono 4K - 10bit varijante itd pa sam sebi kažeš "bogu hvala da sam ipak uzeo". Ipak Oled je iskustvo samo za sebe.
A sa druge strane 2000kn nije malo i kupuješ po potrebi za sada, ne za "šta će biti ubuduće". Možda netko od kolega baci još koji savjet. |
Pogledam koju skinutu seriju ili film, al to je zanemarivo koliko se gledaju maxtv kanali. Znaci vikend je utakmice od popodne do navecer. A kad nisu utakmice onda je history i tako to. Supruga pogleda koji film/seriju kad je na rtl ili nova.
|
Ok, gle moj savjet po tome što si naveo da gledaš i kako gledaš je da onda pustiš Oled sa strane i rađe pucaj na što veću dijagonalu :)
|
A na 230cm nebih išao na više od 55. Sad mi je na tu udaljenost 50 pa je ok. U srijedu imam žutu srijedu u elipsa i sancte pa cu vidit za koliko može sony ic (ako bude uopce na njih akcija). Sad je 7300 sa 2+3g gare i bacit oko na nešto drugo.
Ima jedan sa drugog foruma taj lg oled, al on gleda skroz drugo od mene. Pa sam ga zamolija da baci oko kakva je slika. Ima isto maxtv kao i ja. |
Gledao optitv kanale na kolegijom smart 4k tvu phillips serije 7, 55" (iirc), kriminal kako to lose izgleda s 2m. Lose mi je sto taj iptv od operatera daje kuratz od rezolucije, a placas ga masno. S druge strane, imam doma 48" sony fhd tv i iptv listu na kojoj fhd kanali izgledaju miljama ispred optitv-a.
Osobno ne bi nikad dao toliko love za gledanje loseg izvora kanala. Ako imas neku dobru listu i tv radi dobro upscaling hd/fhd na 4k, jos bi i razmislio. Ne znam, steta je to da se mene pita. I jos oled :( |
Kanali koje gledam na maxtv-u su hd kanali. Mislim da nije jedino rtl. A hrt 1 i 2, nova, sk1do3 i sve arene i ovi history i slicni su isto hd. Ako to šta znaci. Jos razmislim do srijede, a onda odlucim ili oled ili sony 55/9005
https://preporucamo.com/author/admin/ Ovo mi je napisa na moj upit dal da ga uzmem za gledanje tv kanala: Taj oled tv je bolji od bilo kojeg lcd-a na tržištu. To vam mogu govoriti samo neznalice. Slobodno ga uzmite... Lp Saša A na upit za burn in (gledanje vikendom sk) da bi trebalo bit ok Još cekam recezenta Darka ako mi odg na yt |
Citiraj:
Ali bit ce ti super i na 9005, to je odlican TV |
@Elven ti imas oled?
Ovo mi je sancta dom. napisala na fejsu: Pozdrav, *****. S obzirom da će uskoro Nacionalni tv kanal biti u HD rezoluciji biti će i kvalitetnije gledanje navedenih kanala. Oled tehnologija je trenutno od kvalitetnijih prikaza slike i boja. |
Citiraj:
|
Gleda sam i tog. I isa sam ga kupit i bija je izlozbeni pa nisam uzea.
|
Suzio sam izbor TVa na dva LG Nanocell modela.
49SK8100PLA 49SM8200PLA Logično, 8100 je kao slabiji model i jeftiniji. Međutim, gledajući specifikacije, čini mi se da 8100 ima i nekih prednosti prema 8200 pod video i audio specifikacijama. U prilogu screenshot usporednih specifikacija za koje mi se čini da je 8100 u prednosti. USPOREDBA Molim za mišljenja. Hvala puno. |
Ovdje imaš nešto detaljniju usporedbu. Ove godine se LG malo zaigrao sa brojkama tako da su sve serije dobile mali skok u oznakama. Taj SK8100 nije lošiji televizor od SM8200.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |