![]() |
recept za uspjesni film danasnjice
osnovno: 1. neka ocita i retardirana ljubavna pričica (bilo obicna jednolicna ili nesto tipa vole se, mrze i opet zavole nakon neke krize) 2. obavezno mora biti seksa (dal da prebaci na drugu scenu dok se ljube u krevetu ili barem pričaju o istome) 3. neki (polu)retardirani frend/frendica glavnog protagonista 4. umišljena pi*ka/riba/treba koja zeli iskoristiti našeg protagonista 5. gluposti tipa marihuana u teen filmovima i žešći patriotizam u filmovima koji su ciljani za stariju publiku bonusi koji pomažu: 1. superpowers :D 2. skupi gadgeti 3. vampiri i vukodlaci :D za pomoć oko produkcije se obavezno javiti: 1. Apple 4. proizvođači mobilnih telefona 3. proizvođači automobila 4. coca cola / pepsi jesam li barem blizu? :D |
Citiraj:
|
Ta reklama je dno. Naravno da indoktrinira i zatupljuje , pogotovo kad s eperiodički vrti i sugerira nekakve uber manche filozofije.
|
Zanima me kakvu bi ti to reklamu za žuju napravio da bude po tvom ukusu.
|
Ajd ne filozofirajte.. Tema je preporuka filmova.. :D
|
|
Gomorrah - dobar film.. 7/10
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
"The Three Stooges" - nit' je dobro, nit' je loše. Ostavilo me neutralnog dojma :D
|
Pogledao:
4.44 Last Day on Earth (2011) - 1-2/10 Prvih 20 minuta sam jedvah izdržao gledati, onda sam prebacio 55min unaprijed i to 5 po 5 min. Film me totalno razočarao. Film je baš ono što naslov i kaže, zadnji dan na zemlji, radnja u stanu, pucanje, depresija, ljubav, bespomoćnost i glup kraj. Mislim, kad film počne sa 8min scene Sexa, odnosno u ovom slučaju vođenja ljubavi jasno mi je da režiser ne zna što bi sa sobom... Eto, moj dojam. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bio sam ljut nakon tog filma :D
nije baš ostavio neki dojam na mene... sama ta radnja i mrtvo overklokana melankolija su mi bile više sf nego da liam neeson pokori bugarsku trgovinu bijelim robljem. iliti nisam mogao popušiti tu razinu patetičnosti prikazanu kroz filter nekog drugog žanra. |
Citiraj:
*Bez obzira na to, orginalni serijal je i danas smišan - ovo nije. Ne smatram se nešto zahtjevnom publikom jer mogu pogledati sve i svašta ali ovo je jedan od onih filmova koji mi idu na živce! Inače ,Betmen se baca na svakom koraku , supermen leti , superbaka leti s kišobranom , kojot baci stinčinu na sebe umisto na trkačicu ,Tom baci sef na sebe umisto na jerija ,Pat i Mat unište sve što dotaknu, iči i skrači se kolju .... Al glavno da ovde ide upozorenje na kraju ... WTF :hitthewal: Citiraj:
Ovo je jedan od onih filmova koje doživljavam uznemirujučim kao npr. Repulsion No ovde se ludilo čini bliže nego išta jer je zastrašujuče jednostavno....potrebno se samo pustit. Citiraj:
Inače , ja sam onako više za mejnstrim poput Psiha nego ovo, ali mogu pogledat. :D Kao što si rekoh nije za svakog .... No to nije ništa drugačije nego s bilo čime. Zbog toga ocjene filmova ne fermam ni pol posto. Čak ni nekakav prosjek ocjena ne govori puno o tome hoče li ti se svidjeti film a kamoli jedna ocjena te mišljenje " gledati , ne gledati itd. Najbolje gledat sve odreda :D |
Citiraj:
|
The Best Exotic Marigold Hotel. Solidna drama. :) Nema baš komičnih elemenata ko štoje navedeno. :)
No Country for Old Men. Na trenutke šuplja priča ali opet solidan film. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Potpis na pericha ,slazem se s ivanovim komentarom i na mjestu je 100% . A melancholia je daleko od OK filma i kao sto je vec netko rekao , obicno filmovi koji nemaju blage veze s vezom ili filmovi u kojima ni nakon 3. gledanja ne skuzis poantu, dobijaju nebulozno visoke ocjene, jer hej, sve sto nije normalno je super i "vrh". |
Kako kažu Ameri - If you need to explain why it's funny it's not funny.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono što me se najviše dojmilo je svojevrsna "ubermensch" filozofija i principijalnost Antona Chigurha. I završetak filma. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni inception nikako ne ide u isti kos sa shutterom ali otom potom. Naspram inceptiona za mene je shutter island remek djelo. Samo kazem da filmovi poput melancholie i takvih nemaju wow efekt kod mene jel ne volim film u kojem moram kopat po netu da skuzis o cemu je rijec.
|
Neki filmovi nemaju poruku nego da su snimljeni jer se netko napušio, a na kraju kad se osvjestio rekao: "Ajmo naći i reći da ima i neku poruku?".
Mislim, da se slažemo svi da postoje filmovi koji su snimljeni samo radi snimanja... |
Citiraj:
|
Inception i Shutter Island su ok filmovi, ali niti blizu hypea koji se digao oko njih. Inception ima ok vizualije i odličnu glazbu i ideju, ali scenarij, režija...prilično loše s obzirom kakav je trebao bit. I "teško" ga je skužit zbog traljavosti u izvedbi.
Shutter je zamalo ispao dobar, ali je prerazvučen pa se razvodni prema kraju. |
Wanderlust - 0/10
tko financira ovakve filmove pobogu? a kolki IQ mora biti ljudima kojima su takvi filmovi smijesni? pa katastrofa, radi ovog filma vise u zivotu ne skidam hollywood film s "comedy" tagom, mrs |
Ice Age 4 - 7/10
Odličan crtić za nasmijati se i bezbrižno potrošiti sat i pol života. Ok je nastavak, meni odmah uz bok prvom, puno smijeha, raznoraznih urnebesnih scena, Sid i njegova baba rofl, pišali smo u kinu na te scene. Nije mi se svidjelo petminutno pjevanje nekakvih pjesama kao da gledam mjuzikl. Srećom ta scena se dogodila samo jednom :D Također preporuka ne gledati u 3d jer dajete pare bezveze. 3D u biti nije 3D jer crtić nije rađen za 3D, ima možda par 3D efekata. IMAX je zakon, a ovaj film to ne podržava. Gledati u 2d, negdje u zadnjem redu i rikavati od smijeha. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |